Strumfi de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ciao fetele
am venit la spovedanie p forum :)
am inceput si noi cu nishte cereale de kteva zile.5 lunite de tzatzi mi se par...ok...maybe i am wrong...dar oboseala imi scade productia..Nush cum sunt alti bbelushi dar al meu a inceput sa manance din ora in ora..
ma duc sa mai citesc din urma kt mai apuc pupiciiiiiiiiii

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

mamii, felicitari pt diversificare; asa incepuse si Ines sa manance pe la 5 luni si un pic, semn ca era momentul pt. introducerea de mancare solida.de altfel, pe mine ma ia cu fiori pe sira spinarii; tocmai ce am primit un mail cu confirmarea ca am fost acceptata pt. un job, neasteptat de bun, disponibil din 15 ianuarie; asa ca trebuie sa rezolv repede cu gradinita lui Ines si s-o iau de coada din ianuarie. Parca nici nu-mi vine sa cred ca evolueaza lucrurile in directia asta. la munca deci!!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

valen felicitari bbeloii clesc ...si tre sa ii mai si diversificam :( ma gandeam k poate o sa ramana micutz asa mai multa vreme..silly me ... pupici lui ines si lui sarah si bafta la noul job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buna dimineata fetelor.
M-am trezit si eu, dar am un somn in mine faptul ca Ingrid m-a sculat de 5 ori in 8 o avea ceva de a face cu asta.
Alina.a, Liadorian multumesc mult de aprecieri.
Alina.a imi pare rau ca o supara dintisorii pe frumusetea de Elisa. O admiram acum ca de obicei.
A distrat-o pe Ingrid cand ii faceam sunete ca tractorul, acum face si ea asa aici mi se pare asa de dulce.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Am vazut-o si pe Iris care e scumpa foc si are niste ochii superbi.
Ame, Gabrielabv eu nu am vazut poze cu voi si cu puiutii. Nu ati pus sau le-am ratat?

Aylin sunt de acord cu tine, dar parca tot nu imi place ca nu a luat in greutate. Per total cred ca e bine cu 6.800 la 5 luni. Nici nu stiu ce sa fac. Pediatra nu s-a uitat la unghii, talpi, etc., iar pofta de mancare are...

Fianna l-am vazut pe Matei cu "gagicile". Pe Alma am recunoscut-o...Mara e tot de-a noastra? Se formeaza cupluri pe aici .

Andreea de Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

hehe, alma tare il iubeste pe matei. dar si matei pe ea! n-ati vazut ce se pierdea in ochii ei? ce se mai tineau ei de mana si se adanceau in ochi!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

valen felicitari pentru noul tau loc de munca. O sa ne lipsesti.
Ieri am fost la cumparaturi si in timp ce parcam masina mi s-a crapat geamul la ea. Mi se pare tare ciudat ca se creapa asa din senin. Tre sa ii sun pe astea de la Mercedes-Benz sa imi puna alt parbriz. Nu prea ma astptam la asa cadou de Craciun.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Care e password-ul pentru poze de la albumul comun?

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

ningeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Doamnelor, va salutam cu drag si va rugam sa ne primiti si pe noi: Cristina, nascuta pe 15 iulie, ora 12.45, dimpreuna cu mama ei Ana - asta sunt eu, pana acum cititoare perseverenta de 'odisee' si mai ales de strumfi, dar abia acum m-am decis sa contribui si cu scrisul nu doar cu cititul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si la bucuresti ningeeeeeee!!!!!!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput