Strumfi de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
mamii spune:
ciao fetele
am venit la spovedanie p forum :)
am inceput si noi cu nishte cereale de kteva zile.5 lunite de tzatzi mi se par...ok...maybe i am wrong...dar oboseala imi scade productia..Nush cum sunt alti bbelushi dar al meu a inceput sa manance din ora in ora..
ma duc sa mai citesc din urma kt mai apuc pupiciiiiiiiiii
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
valen spune:
mamii, felicitari pt diversificare; asa incepuse si Ines sa manance pe la 5 luni si un pic, semn ca era momentul pt. introducerea de mancare solida.de altfel, pe mine ma ia cu fiori pe sira spinarii; tocmai ce am primit un mail cu confirmarea ca am fost acceptata pt. un job, neasteptat de bun, disponibil din 15 ianuarie; asa ca trebuie sa rezolv repede cu gradinita lui Ines si s-o iau de coada din ianuarie. Parca nici nu-mi vine sa cred ca evolueaza lucrurile in directia asta. la munca deci!!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
mamii spune:
valen felicitari bbeloii clesc ...si tre sa ii mai si diversificam :( ma gandeam k poate o sa ramana micutz asa mai multa vreme..silly me ... pupici lui ines si lui sarah si bafta la noul job!
Alex 13.07.07
cristina26 spune:
Buna dimineata fetelor.
M-am trezit si eu, dar am un somn in mine
faptul ca Ingrid m-a sculat de 5 ori in 8 o avea ceva de a face cu asta
.
Alina.a, Liadorian multumesc mult de aprecieri
.
Alina.a imi pare rau ca o supara dintisorii pe frumusetea de Elisa. O admiram acum
ca de obicei.
A distrat-o pe Ingrid cand ii faceam sunete ca tractorul, acum face si ea asa aici mi se pare asa de dulce.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Am vazut-o si pe Iris care e scumpa foc si are niste ochii superbi.
Ame, Gabrielabv eu nu am vazut poze cu voi si cu puiutii. Nu ati pus sau le-am ratat?
Aylin sunt de acord cu tine, dar parca tot nu imi place ca nu a luat in greutate. Per total cred ca e bine cu 6.800 la 5 luni. Nici nu stiu ce sa fac. Pediatra nu s-a uitat la unghii, talpi, etc., iar pofta de mancare are...
Fianna l-am vazut pe Matei cu "gagicile". Pe Alma am recunoscut-o...Mara e tot de-a noastra? Se formeaza cupluri pe aici.
Andreeade
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
hehe, alma tare il iubeste pe matei. dar si matei pe ea! n-ati vazut ce se pierdea in ochii ei?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
cristina26 spune:
valen felicitari pentru noul tau loc de munca. O sa ne lipsesti
.
Ieri am fost la cumparaturi si in timp ce parcam masina mi s-a crapat geamul la ea. Mi se pare tare ciudat ca se creapa asa din senin. Tre sa ii sun pe astea de la Mercedes-Benz sa imi puna alt parbriz. Nu prea ma astptam la asa cadou de Craciun
.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
Care e password-ul pentru poze de la albumul comun?
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
mamii spune:

ningeeeeeeeeeeeeeeee
Alex 13.07.07

raton spune:
Doamnelor, va salutam cu drag si va rugam sa ne primiti si pe noi: Cristina, nascuta pe 15 iulie, ora 12.45, dimpreuna cu mama ei Ana - asta sunt eu, pana acum cititoare perseverenta de 'odisee' si mai ales de strumfi, dar abia acum m-am decis sa contribui si cu scrisul nu doar cu cititul.
aylin_tarcan spune:
si la bucuresti ningeeeeeee!!!!!!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita