Strumfi de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana75 spune:
Mihaela, da, pampersii Pampers; ara ca cei fara elastic, deci nu sint de tip chilot, doar ca partea de sus care vine pe lateralele copilului este elastica; trebuie sa probezi ca sa simti diferenta
. Omida e pe pachet, e suficient sa-i identifici
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
olguttza spune:
la runda trecuta de cumparaturi, acu 2 sapt, am nimerit si io un pachet cu elastic - n-aveau nicio omida (am cautat-o de-atunci, ca citisem la topicu despre ei); diferenta e ca banda de sus a scutecului, unde e si poza, e mov/lila, nu verde; evident, asta constati dupa ce desfaci pachetul si vezi si elasticu.
aseara am cumparat pachet nou si-s normali.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Amethyst spune:
Mie nu imi vine sa cred ca pe acest site am dat peste asta: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=61
Carnea de la 4-5 luni? si fructele (doar) de la 5-6? Si numai pana la 4 luni laptele matern asigura ceea ce ii necesar lui bebe? Of!
raspunsurile mele promit ca le voi da maine dimineata fiindca acum chiar nu mai am timp, imi cer scuze.
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
aylin_tarcan spune:
aoleu fetelor, dar ce de raspunsuri am de dat!!! ca m-am intors de la policlinica de unde mi s-au recomandat niste chestii naturiste pentru stimularea apetitului (niste picaturi din plante si niste enzime).
mi-a trecut si supararea....asa ca sa o luam pe rand:
ame, da, in poienita vroiam sa ma transform, ca eram nervoasa si era un peisaj care ma calma. sau in mestecenii din poienita, sau in caprioara din poienita...dar intre timp m-am razgandit ca si eu vreau sa ma fac anya (bravo sunflower), nu vreau sa ma fac bebelus ca sa plang toata ziua sa ma doara ba burta, ba gingiile, ba sa imi fie somn, ba foame. in orice caz nu vreau in bb alma.
la capitolul dulciuri, as mai vrea sa adaug moussurile (ca bine zice fianna) si bombaonele de ciocolata cu visine si ciocolata amaruie. si pentru ca am avut de unde sa ma inspir, si after eight-urile, ca simo.
buna treaba cu omida, ioana, am plecat la vanatoare. o exista si pe la hipermarket omida asta? mychy, daca descoperi noi indicii, te numesc sherlock holmes! dar poate ne pun fetele o poza cu ambalajul, cu vestita mama omida!
oaana, sunt incurajata. ca si dl aylin la fel era, si a ajuns plin de calitati! mai putin azi dimineata cand m-a scos din sarite!
gabriela 
ame, eu nu ma incurc in nickul tau, dar imi place tare de tot cum suna "ame". suna dulce si simpatic. ca doar tot ziceam ca te plac ![]()
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Simo78 spune:
Treaba cu omida e foarte simpla, ca e colorata si ochioasa si pusa la vedere, nu ascunsa intr-un coltisor si scrie "sckreach"...sau parca asa se scrie, imi scapa. Si da, sunt f buni, parca si mai decoltati intre picioruse, dar tot verdele predomina, numai ca banda de sus e ceva mai colorata.
Simo
mami de Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
andreea c spune:
Nico merci mult de raspuns. Chiar mi-ai mai dat niste idei. De orez uitasem complet. Eu inca nu am consumat ulei, banuiesc ca tu ai pus la orez sau la cartofi. O sa incerc sa pun doar putin...de masline.
Cristina, Gabriela multumim de complimente. 
Ame uite si raspunsurile mele:
1. imi plac prajiturile fara cacao, tarte, cremsnit, etc.
2. de Craciun mergem la Claudia (claucia) si facem petrecere mare cu multa lume
, iar de revelion cred ca o sa vina ei la noi
3. avand in vedere ca transformarea e doar pentru o zi, cred ca mi-ar placea sa fiu barbat. Poate i-as intelege mai bine dupa aceasta experienta
4. imi place albastrul, dar mai ales bleu: nu imi place galben decat la flori
Eu sunt cam suparata ca Raducu nu a luat nimic in greutate luna asta. Desi arata mai plinut cantarul spune altceva. E foarte ciudat pt. ca mananca foarte bine si ii dau si cereale. Pediatra mi-a recomandat sa-i dau fier Hausman (nu stiu daca asa se scrie) cate trei picaturi pe stomacul gol si dupa masa 2.5ml Pikovit. Ce parere aveti?
Andreea
de
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
burtika spune:
am gasit omida http://www.pampers.de/de_DE/promotions/caterpillarflex/images/microsite_de.html
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
aylin_tarcan spune:
andreea, parerea mea este: daca pediatra a zis ca e anemic ca a vazut la unghii, ochi, palmite, talpite, gingii etc....da-i. daca a zis ca sa stimuleze pofta de mancare, nu ii da. si mie mi-au zis sa ii dau. si o sa incep sa ii dau 5 pic/zi, care e foarte putin si nedaunator.
de pikovit nu stiu. noua pentru pofta de mancare ni s-a recomandat polivital (e din plante) si sanzyme (sunt enzime). deci totul natural. nu vitamine. si alma e vioaie si arata bine, dar cantarul arata ca nu papa.
daca stie cineva ceva de astea, sa imi zica si mie. dar mie personal mi-au sunat foarte bine cand am citit prospectul lor.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by burtika
am gasit omida http://www.pampers.de/de_DE/promotions/caterpillarflex/images/microsite_de.html
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
uraaa, burtika a gasit omida!!!! cand mergem in hipermarket, o sa caut si eu! ca eu nu ma prea declar fan pampersii astia. nu cred ca mi-ar placea sa stau cu ei intre picioare!
vanatorul de omide!Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
andreea c spune:
Am vazut-o si pe Iris care e scumpa foc si are niste ochii superbi.
Ame, Gabrielabv eu nu am vazut poze cu voi si cu puiutii. Nu ati pus sau le-am ratat?
Aylin sunt de acord cu tine, dar parca tot nu imi place ca nu a luat in greutate. Per total cred ca e bine cu 6.800 la 5 luni. Nici nu stiu ce sa fac. Pediatra nu s-a uitat la unghii, talpi, etc., iar pofta de mancare are...
Fianna l-am vazut pe Matei cu "gagicile". Pe Alma am recunoscut-o...Mara e tot de-a noastra? Se formeaza cupluri pe aici
.
Andreea
de
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005