Bucurii de sept-oct 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Monique - ce poze cu mancarica......parca bem doar cafea....
Am plecat sa mananc.

ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ena, bravo pentru initiativa!

Xandrutza, hai ca ne-asemanam! Si eu am jucat handbal in echipa scolii si apoi a liceului PR. Despre snooker ce sa zic, si noi suntem addicted, abia astept de fiecare data sa mi se "inverzeasca" ecranul tv. Mi-a parut f rau ca a murit Paul Hunter anul trecut.

Nici eu nu pun fularul peste gura, nici nu-i recomandat, condensul care se produce ii face mai mult rau decat bine. Noi purtam fularul trendy.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Eu am probleme cu gasirea cizmulitelor cu talonet.
Bogdan poarta 23-24 si noi nu gasim decat micute cu talonet.

ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ena, felicitari pentru initiativa.
Lili, o sa purtam si noi fularul asa, imi place.
Ce de-a bunatati pe site-ul pus de Monique...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Xandrutza, hai ca ne-asemanam!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Deci eu cam asa ii pun Fularul bine acum ca e mai frig ii leg nodul un pic mai strins.O sa incercam si noi modelul trendy de la Lili.

xandrutza_76 cred ca sint bune retetele. Asta ca sa nu raman datoare pt retetele care mi le-ai dat.

Ce credeti ca face Cosmi acum. A furat tastatura celui de-al doilea calculator pe care il aveam, l-a pus in mijlocul sufrageriei si s-a suit cu picioarele pe ea.Si danseaza .Numai prostioare face in ultimul timp. Se catara pe tot ce prinde. Zilele trecute vroia pe masa de la talevizor sa se suie, la ea in camera se urca pe canapea sa se uite pe geam.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Monique, si Narcisa se catara peste tot pe unde apuca si trage tot ce prinde...
Tare bine a iesit Cosmi in poza pe care ai pus-o.
O sa scriu mai tarziu retete de prajiturele.
O sa ies afara cu Narcisa si mai apoi plec la dentist.
Va doresc o zi buna in continuare.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

aoleu, nu ma felicitati pt.caninii lui Vladone, ca mi-au scos peri albi (serios, mi-au iesit multe fire albe in ultima vreme )...Vladone are deja cei 8 dintisori, 2 canini si inca 2 aproape sa iasa plus 2 maselute aproape sa iasa....deci e f.bogat copilul meu

MamiLili, super haioasa saniuta, am vazut-o si eu pe un site, pe unde mai intru pt.shopping....Am vazut o sanie haioasa la Auchan, la 87 lei (cu spatarul ridicat si centurile aferente)...si cred ca poate fi folosita cel putin 2-3 ani, ca e lunga. Am vazut ca ai intrebat de scaun de masina cu spatar rabatabil ca sa poata dormi copilul in el. Eu am inglesina moovy dar nu se da spatarul pe spate, ci doar culiseaza astfel ca sta ca intr-o scoica, dar cu fata in sus si la cat merg eu de des cu Vlad singura cu masina, e perfect scaunul pt.ca de cele mai multe ori adoarme pe drum, indiferent cat de scurt e.

fetelor, nu stiu ce va bucura atata zapada asta...pe mine ma dispera....nu-mi place decat in poze sau sa ma uit de la geam....in rest o detest...stiu ca sunt nebuna, dar asta e adevarul...si mai sunt nascuta si de Craciun (halal !!!) ...dar am sechele din adolescenta cand ma intorceam de la liceu si asteptam troleul in statie pana faceam piroane si-mi ziceam in gand (urasc iarna, uras frigul, urasc zapada)...cred ca d-aia nici nu mai vreau sa merg cu transportul in comun....am oroare :(((
cu toate astea am iesit ieri afara cu Vlad ...ca sa vada si el cum ninge live si cum e zapada....era tare curios, apoi a inceput sa urle (ii inghetasera manutzele) si am intrat rapid in casa

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna dimineata,

Asa am intampinat noi iarna.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Chestionar:

Pentru mamicile care au in casa pisica/catel: cum feriti mica Bucurie de farfuria cu mancare a animalului? M ar sta non stop cu mana in castronasele lui Sebi.

Are cineva scaun auto cu spatar rabatabil, incat sa stea copilul cat de cat intins ca sa doarma? Daca da, ce marca e?

1.Am inchis atat castronasele motanului cat si tava (toaleta lui ) in baie.
2. Noi avem Inglesina Moovy care are 3 trepte de rabatare, dar se rabateaza cu totul, nu doar spatarul. E foarte ok pozitia asta atunci cand doarme copilul. Dar de altfel nu prea recomand modelul asta de scaun, e cumva rigid si nu-mi plac finisajele.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput