Bucurii de sept-oct 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
ramomar spune:
pfuuu, abia acum vazui ce zambareata sunt in dimineata asta, peste tot in mesajul precedent am gura mare, uite asa![]()
![]()
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Va pun doua poze: iarna si Narcisa in zapada.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
ce mult ii place si Narcisei in zapada
. Pupam dulce frumusetea carliontata[/b]***************************************************
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
Monique_new spune:
Multumesc fetelor pt raspuns. Am intrebat ca nu cumva sa exagerez eu. Avem si noi in dotare compleu de fas cu pantalon gen salopeta si geaca. Deci e ok.Un dres un body si un plovaras.
Aaaaa si mai am o intrebare voi puneti fular la gura la copii?? Ca eu nu i-am pus pina cum deloc.Mi se pare ca transpira de la respiratie se descid porii si cu aerul rece e mai rau. Asa vad eu dar poate o fi bine nu stiu .
Haideti sa va zic ce mai zice fata mea. Cind o intrebi "cum te cheama ? " ea zice " MAMI "
Asta pt ca taicasu ii zice citeodata " vezi ca te cheama mami"![]()
Pupam cirliontata Narcisa.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
xandrutza_76 spune:
Monique, Florina, trei retete pentru aperitiv, le am de la o doamna tare priceputa in ale bucatariei:
Rulada cu sunca si cascaval
Foaie: se amesteca la mixer 3 galbenusuri, 3 linguri smantana, 3 linguri faina, un praf sare; se adauga 3 albusuri batute spuma. Se coace 15-20 min. in tava tapetata cu harie de copt, la foc mic. Se rastoarna pe un prosop umed.
Deasupra se rade cascaval, se aseaza bucatele de unt, felii de sunca, iar cascaval ras, unt, gogosar tocat, castravete acru tocat.
Se ruleaza si se da la cuptor 10 minute.
Aperitiv special
500 g parizer (carne fiarta) dat prin masina se amesteca cu 100 g unt si se intinde o foaie pe folie de celofan.
6 galbenusuri fierte se amesteca cu 100 g unt si se intind in foaie peste foaia de parizer
Se presara albusurile tocate, gogosar tocat, patrunjel. Se ruleaza, se tine la frigider minim 2 ore.
Rulada de cascaval
Cascavalul se fierbe cu tot cu folie, sa se topeasca. Se toarna pe o folie de aluminiu.
Umplutura: piept de pui (fiert si tocat), gogosar tocat, unt si masline.
Rulata se tine la rece pana a doua zi.
Eu sigur am sa o fac pe prima; revin si cu ceva prajiturele.
poze cu noi
Monique_new spune:
xandrutza_76 suna bine de tot prima reteta
O testam. Merge servita rece sau calda? Eu am mincat o rulada de cascaval care era tare buna calda cu smintina deasupra.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

xandrutza_76 spune:
Monique, daca te uiti in poza, vezi cum ii pun eu fularul Narcisei: la gat. I-am lasat gurita libera, de altfel nici nu ar sta cu fularul tras in sus.
Multumim pentru aprecieri, Lili, Ramo, Monique. Sa stiti ca-i place in zapada, se lasa in jos si se tavaleste; ieri am vazut ca pandea fulgii, sa-i pape. 
Lili, fetele s-au jucat cu nervii mei, eu handbal am jucat in tinerete si ma consum mai mult decat la alte sporturi. Si inca ceva, noi suntem topiti dupa Ronnie, tot de foarte mult timp. Si topiti dupa snooker, in general.
Ramo, sa stii ca-l inteleg pe vecinul tau, trebuia sa ma vezi pe mine ![]()
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
xandrutza_76 suna bine de tot prima retetaO testam.
POZE COSMI 1 ANISOR
![]()
Cosmi bebe
![]()
Mai am, daca vrei, un chec aperitiv, iese tare bun.
Si tot pentru tine, ma gandeam si la alte chestii care se pot aseza pe platouri, pe langa branzeturi si preparate din carne: de exemplu, ardei umpluti cu crema de branza, taiati rondele; rosii umplute cu ton cu orez (sau salata de vinete, sau ciuperci); rulouri de sunca umplute cu salata de legume (morcov, telina, mar, maioneza); mai poti face chiftelute cu maioneza si ceapa marinata.
Si niste snitele tocate: carnea de pui, fiarta si tocata, o amesteci cu ou (batut bine) si putina faina, sa fie compozitia cat de cat inchegata, iei cu lingura din compozitie si pui in tigaie.
poze cu noi
Monique_new spune:
xandrutza_76uite ce am gasit.IDEI cu IMAGINICed ca este asemanatoare cu cea de-a doua reteta de rulada de cascaval.
Cit despre fular asa il pun si eu Cosminei.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

xandrutza_76 spune:
Monique, este cam acelasi lucru, ai dreptate. Eu voi face prima rulada, arata foarte bine si e tare buna.
O sa studiez si eu pagina asta, vad ca are o multime de retete.
poze cu noi
ena spune:
Buna dimineata!
CE cafea buna!!!
Ce zapada frumoasa!....vreau ger mare ca sa omoare microbii!
Monique - eu am discutat cu pediatra lui Bogdan si a spus ca un copil trebuie sa fie imbracat precum un adult, iar fularul nu se pune la guritza pentru ca se uda, plus ca nu se face oxigenarea bine.
Bogdanel a stat (in casa) tot timpul fara caciula (cum sta si in maternitate) iar manusele doar la frig afara .
Fetelor trebuie sa militam pentru igiena.
Am intalnit niste mamici foarte bogate care aveau copilasii cu urechile murdare , cu unghiile netaiate si cu dintii nespalati.
Eu acum cativa ani am dat de MOS periute de dinti si pasta - asta la colindatori.
Cred ca o sa repet figura.
Pupicuti
ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor