Bucurii de sept-oct 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Fara gluma, daca pierde Ronnie un meci nu dorm doua nopti...si cum n-a mai castigat nici un turneu de peste 2 ani jumate, pot spune ca mi-e cam somn.

Ai fost simpatica.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji
Mira eu am spalat o data aparatul foto cu tot cu husa, tot datorita grijei lui Vladut.

O fi observat copilul ca are o amprenta pe lentila si-o fi vrut s-o curete bine-bine . Inca n-am ajuns mai departe de postarea asta, sa vad daca mai functioneaza camera. Daca da, atunci e un aparat-erou

Cristina, sa stii ca nici Vladut nu sta cu manusile in manutze, cat ar fi de frig. O fi o tendinta a Vladutilor. Ia s-o intrebam si pe Lilina...

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

mi-ati facut pofta de zapada de numai.eu cred ca dumiinica o sa trag o fuga pana la munte, ca deja ne ruginesc saniutzele in cui.

Lili, eu am scaun ConcordTrimax, sunt f. multzumita, are si pozitzie pt dormit, l-am testat pana in Romanica, super! L-am luat anul trecut de 1 martie cu vreo 120 Euro (la reducere) pt ca era model din anul precedent (si avea Test "Sehr Gut").
Daca-mi dai exact numele modelului de scaun, ma pot uita si pe-aici, ca tare exagerat mi se pare pretzul. A, si scaunul meu se poate folosi pana la 36 kg.

Am vazut o Narcisa superba, carliontzata si eleganta

Va las, ca-s tot pe fuga!

O zi faina in continuare!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Tanima, drum bun , sa ajungeti sanatosi!

Lili, pai de ce te sperie gandul ca AMR mai putin de 10 zile pana naste AMB? 10 zile pana la DPN sau cum?

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Wow, Ignatica, ce copil frumos si peisajul e pe masura! Cred ca-i place tare mult zapada lui David! Si tu ai slabit tare tare mult!

Adina, daca te sacrifici sa mergi intr-un mall, arunca te rog un ochi la modelele www.scauneauto.ro/modules.php?name=produse&op=show&id=8&p=54" target="_blank">astea! Din ce-am mai auzit, prin Austria sau Germania scaunele auto costa maximum 150 euro, numai in Ro vreo 300

Mamelor de Vladuti, eu ii pun copilului intai manusile si apoi ii dau geaca, astfel manseta hainei preseaza manusile si M nu si le poate scoate. M-ati inteles oare?

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise
Lili, pai de ce te sperie gandul ca AMR mai putin de 10 zile pana naste AMB? 10 zile pana la DPN sau cum?

Funny!

De fapt AMR 8 zile pana la DPN-ul lui AMB. Funny e ca rivala MR a nascut tot in apropierea DoB a sale (MR e pe 3 aug iar Ayan pe 1), iar AMB o sa nasca in jur de DoB a ei (parca 25 dec). Cica are DPN 22 dec.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna!

Am reusit sa-i facem glicemia lui Teodor, a iesit normala (0,69). Eram putin ingrijorata, acum m-am linistit.

Ignatica, ce-a crescut David! Si e tare frumusel.
Am remarcat si eu cat de bine arati.

Ramomar, am inteles, e bine ca te poate ajuta mama.

Xandrutza,cate bunatati faci tu de sarbatori! Poate-ti fac o vizita. Primesti colindatori? (stiu multe colinde, am cantat 11 ani in diferite coruri)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eloise, BINEINTELES CA NICI VLADONE NU SUPORTA MANUSILE !!!

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

tanima nu am mai auzi de eruptii cu gingii insangerate su sfasiate, imi pare rau ca s-a intamplat asa. Drum buna...

Lili eu am vazut la noi intr-un mag saniuta clasica dar care era cu tot cu spatar. Merg azi sa ma uit sa ved exact cum este. Scaun din www.scauneauto.ro/modules.php?name=produse&op=show&id=8&p=133" target="_blank">asta avem noi luat din Germania cu 150 euro la reducere si cum ti-am spus sunt tare multumita de el.

Miniqueexact asa cum au spus celelalte fete il imbrac si eu pe Luca, nu prea gros ca transpira, iar fularul il pun ca Lili, trendy , am incercat o data sa il pun pe curita si nu sta ca cica nu poate sufla

Cristina asteptam sa ne spui ce-i cu aparatul foto

xandrutza -am pe Narcisa creata, ce par lung are...

lilina daca iei saniuta sa faci poze ca vreau sa vad ce fel este

Ignatica ce scumpel e David . Am vazut la semnatura la tine ceva cu bb2, pe cand?

Am plecat ca s-a trezit copilutul si trebuie sa-l imbrac ca mergem la bulgareala...pe mai tarziu.

Il asteptam pe Mos Craciun
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Am fost si noi afara. Mie mi-au cam inghetat urechiile dar Cosmi a dormit deci cred ca ii era bine in carucior.
Cit despre minusi noi inca stam cu ele chiar o distreaza se joaca cu minutele.

Ma tot tin sa va intreb : avem voie sa le dam la bb-i masline?? Ca eu as vrea sa-i fac o pasta de unt cu masline date pe razatoare. Mie una imi place.

Lili mie imi place zapada asa ca idee dar nu-mi place flescaiala care se face in Bucuresti.Pupam Vladone cel dotat la dintucisi pe mami ca are rabdare cu el.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput