Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Mai venim si noi cu ceva poze, ca am crescut mare.
Va pup pe toate si toti bebeii.
De abia daca mai apuc sa intru, e nasol tare sa muncesti... si cu bebe, dar...asta e...tre' sa ne descurcam.
Pupici muuuulti!!!
Ramona si Vladutz
http://good-times.webshots.com/album/561745717xeiFKL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Fetelor am uitat sa va zic ce fac arabetii aici. Ii rad in cap pe bebei, la nastere sau la 2 saptamani, ceea ce mi s-a parut socant, dar am vazut trei bebei, la 4 luni, nici nu mi-a venit sa cred ce par des aveau, asa ca ma bate gandul... ce ziceti. Faza care m-a socat de fapt a fost ca nu ii rad in cap cu masina ci cu lama, pur si simplu, cam nasol, nu... asta oricum n-o sa fac, dar cu masina ma bate gandul, ca noi am ramas fara par.
Aaa, si venim acasa de sarbatori, abia asteptam, dupa atata calduraaaaaaa, un pic de frig..., dar mi-e cam frica ptr bebe.
Tot familionul e innebunit, abia astepta, ca deh, am plecat 2 si venim 3, hihihi!!!
Pupici.
Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ligeea vroia ceas....are gusturi scumpe rau

MagdaZ, Aniast, Slippers multumesc frumos

Cecilia de ce nu indraznesti? nu are ce sa pateasca, atata timp cat sta pe scaunelul ala special pentru cadita

Nana eu i-am dat lui bebe Mario calciu si i-au trecut spasmele alea....uite fi atenta, eu prin adolescenta, faceam la greu crize de spasmofilie, iar cand imi faceam analizele, imi ieseau beton, atat calciu seric cat si ionic era in limite normale ....asa ca nu intotdeauna sunt relevante analizele...poate ii bagi ceva calciu si vezi cum reactioneaza bebe

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

Beyyyy.. duamna Teodora... plang toti vecinii(tai) ca nu mai au ce sa citeasca... mai scrie si tu.. fa-le si lor o bucurie, ca doar e luna cadourilor...

Betty, la multi ani fericiti impreuna!

de Ioana (27.09.2007)

merci

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

am uitat sa precizez: poze pe contul comun pe flickr

anca si Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor va pup!

am mai scris eu la voi de vreo 2 ori....

am si eu o intrebare...arzatoare pt mine...dar nu si pt dr lui bb: bb meu are o luna si de vreo 2 sa[pt deschide f des ochii in somn....visand si ii misca asa haotic....oare nu are vreo pb ????
voi patzitzi asa ceva???

va multumesc!!!!!!!!

va urez multa sanatate in continuare bebeilor vostri!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

fetelor va pup!

am mai scris eu la voi de vreo 2 ori....

am si eu o intrebare...arzatoare pt mine...dar nu si pt dr lui bb: bb meu are o luna si de vreo 2 sa[pt deschide f des ochii in somn....visand si ii misca asa haotic....oare nu are vreo pb ????
voi patzitzi asa ceva???

va multumesc!!!!!!!!

va urez multa sanatate in continuare bebeilor vostri!

14 Noiembrie 2007

si la mine facea la fel, asa ca stai linistita

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Si Eliza face la fel cu ochisorii. Uneori adoarme cu ei deschisi si mi se pare cam aiurea, asa ca ii ating usurel genele, si inchide ploapele de tot ...

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, nu am fost la shopping, ci in vizita la Luy. Micuta ei Maria este tare, tare dulce. Luy le-a facut poze la bebici impreuna .
Luy, Stefan s-a trezit abia la 5 si un sfert. Cand am ajuns acasa l-am dus pe balcon si si-a continuat somnicul Imi trimiti si mie pozele pe mail, pls?
Piciulika, imi pare rau sa aud de probleme la tine si Michael-bear. Pupam pe amandoi sa treaca de tot.
Andrruzza, eu am scapat fara antibiotice. Am facut inhalatii cu apa+sare grunjoasa si am luat cateva paracetamoale.
Rox, nu ai vreo optiune cand scanezi sa ii spui ca e o carte, nu doar o imagine? Poate poti salva direct in pdf tot. Zi-mi ce scanner ai, sa caut softul lui sa ma uit prin el putin.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ramonaiaini si betty va multumesc din suflet!m-ati linistit!

si eu ramona tot asa fac ii pun mana pe pleoape sa ii inchida...

of dar la inceput ma bufnea plansul cand ii vedeam ca se deschid in somn...

poate o sa mai revin cu cate o ontrebare din cand in cand daca nu va suparati!

apropo....superb mesajul vostru care ni l-ati trimis mamicilor de nov-dec cand v-ati mutat la scutece!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput