Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
danuta36 spune:
Gabi ma bucur ca sunteti bine si are cine sa va rasfete,de..ca la mama acasa..Daca ai cumva drum prin Hunedoara,da un sms,poate ne intalnim.
Isabeluta mie nu mi-au cerut decizia de suspendare a CM.
Sa ma laud si eu ca am terminat curatenia in doua camere,mai am intr-una plus bucataria si baia..
Am uitat sa va spun ca am votat si eu pt. miss odiseea sarcinii si sunt doua mamici de la noi:Dantje si Marunzika.Votati-le!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
mami25_7 spune:
dupa o lunga absenta iatane si pe noi.Am lipsit pt ca am avut ceva probleme cu bebe,saptamana trecuta am facut si noi vaccinul de 2 luni,nu a plans decat cand i-a bagat acul,in rest cuminte,nu a facut nici febra in schimb a avut diaree,si ne-am luptat o saptamana cu ea,desi dr spune ca nu de la vaccin eu cred totusi ca de acolo i se trage.Nu i-am dat alt lapte,am sterilizat biberoanele la fel ca inainte,deci care sa fie motivul.Am luat apoi formula de la humana pt regim,ceai de menta,smecta,si acum suntem bine,crestem,gangurim,radem si asteptam pe Mos Craciun.
Am pus cateva pozici pe meilul comun pt cine vrea sa vada cat am crescut.

Piciulika spune:
Yaya, nu am relax bath, dar suna perfect Weleda. Adica 'natural 100%' fara nimic suplimentar - e.g. spumant - si cu miros de-al ingredientelor, again, nothing too fancy. Dar functioneaza...!
Rox, potzi sa le scanezi si sa le salvezi ca PDF. Sanatate multa lui Alex!
atomica
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Rox, potzi sa le scanezi si sa le salvezi ca PDF. Sanatate multa lui Alex!atomica
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Cum le salvez pdf? Intrebare de deshteapta ce sunt.
Atomica m-a scos din minti, tanti de la curatenie nu pricepe sa o lase in pace si imi vine sa le bat pe amandoua. Deja ma doare gatul de tipat. Atomica e copil si nu intelege, dar madam aia ar trebui sa priceapa ca e bolnava si sa nu o mai tina in mizeria din garaj si in curent. Ca sa nu mai spun ca in loc sa calce sta sa comenteze la poneii fie-mii, ca in realitate nu sunt roz. Ei nu zau!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxali spune:
Myral pai normal ca vine de doaua ori...la asa fete.
Rox cei dai ptr tuse...eu folosesc cu brio stodal.
Picilika multumesc ca ai avut timp sa-mi si raspunzi din urma
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Rox cei dai ptr tuse...eu folosesc cu brio stodal.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Tot Stodal. Nu e stralucit la ea. Eurespal era mai bun, insa mi s-a nazarit mie ca poate de la el a varsat sambata si acum imi e frica sa il mai dau. S-a mai intamplat sa faca si diaree de la el. Asa ca am vorbit cu pediatra si am ramas pe Stodal care e naturist asa.
Rox ,
Poze
magdaz spune:
[quote]Originally posted by andrruzza
Cu sau fara i... hihihi...ia uitati ce frumushica m-am facut..sic!![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2655902540087246497RBhTbQ
Fetelor, ma lupt cu o nenorocita de sinuzita, prestez la greu cu tinctura de propolis in nara( barbarie), infuzie, marimer, am sanse sa scap fara antibiotic??
Credeam ca am scapat de ea dupa o luna de chin, dar in weekend , dupa doua saptamani linistite, m-a lovit cu o durere de cap groaznica, fara secretii nazale.
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
[/quote]Andruzza, daca ai doar durere de capn s-ar putea sa nu fie sinuzita ( fara secretie purulenta....)Dar cred ca tu iti cunosti corpul..si sinuzita cel mai bine si poate stii ca asa debuteaza. ai avea voie sa iei Augmentin, dar nu e prea grozav pt sinuzita...Cal mai bine ar fi sa faci aerosoli cu ser efedrinat si dexametazona(sunt aparate de aerosoli in comert la 2-3 mil si sunt bune si pt cei mici cind au obstructie nazala).Sau aerosoli la cratita cu sare grunjoasa in apa clocotita, sub prosop.Panadol merge iarasi bine, atentie insa la paracetamoalele pe care scrie "sinus", din astea nu ai voie, ca au efedrina sau un similar.
Roxana_G spune:
Daca vreti sa ne mai vedeti...dar cam din urma, adica de la Sf Andrei. Ma straduiesc sa descarc si poze recente
http://community.webshots.com/album/561745144FMMCVJ
Tot pe site-ul nostru este expozitia cu operele de arta ale Alexandrei. ![]()
Rox ,
Poze
ancasilv spune:
Salut! Am pus si noi poze pe flickr, sper sa le puteti vedea. Daca nu, help, ca nu stiu ce sa le fac. Ca si pe astea atit le-am zapacit....
anca si Bb Vladut...
diwana spune:
Am reusit sa dau gata cap. asta si acum merg sa-l iau din urma pe cel anterior, dar nu puteam sa am apuc de citit inainte de a-ti multumi Rox, ca m-ai binedipus cu desenele atomicei. De fapt ii multumesc lui Alex. Preferatul meu e 'Mami' si 'Tati si Alex salveaza pe mami si Andrei' Intrebarea mea e: 'de la ce ii salveaza, de la o farfurie imensa cu fasole?' 

Sper sa se faca bine repede de tot Alex si sa continue cu acesta indeletnicire: desenatul.
Sabina cum sa nu te duci? Ba mai bine zi-ne si daca se difuzeaza pe ceva canal TV si la ce ora
. Esti perfecta, ce kile in plus???!!! Da-le incolo. Nu mai reiau ce au zis si fetele. AU DREPTATE!
Am vazut o veveritza frumoasa foc. Felicitari veveritzei si lui mami

Mariasi mie mi s-a intamplat chestia de care ziceai tu apropos de logarea la site. O fi vreun complot impotriva noatra! oare ce am scris de ne saboteaza internetul?
Imi pare rau sa aud de bebelush frumos Michael si mami eroina ca au fost bolnaviori
Sa va treaca repede!
Tomasa, consoleaza-te macar cu gandul ca foarte curand veti fi in casa noua si frumoasa, si mai ales, A VOASTRA.
Diwana si pitic Rares