Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
bikmaria spune:
mai fetelor ,sa nu faceti ca mine -de sambata m-am apucat de o curatenie generala ,am intors casa cu fundul in sus si nu mai reusesc sa pun totul la loc ,adica sa pun casa cu fundul in jos
.Trebuia sa o iau usurel,cate ocamera pe rand si o scoteam mai usor la capat ,nu se mai strangeau nici asa multe obiecte nefolositoare sa bag bietul barbat la ideei ca-l trimit la maicasa ,.Problema este ca nu am timp ,Alex da primele lui teze si vrea si el un picut de ajutor ,Teo doarme toata noaptea ,deci ziua vrea atentie,o menstruatie imi venira si ma doare burta foarte tare ,cred ca se anunta ceva inundatii,schimb un absorbant la 2 ore ,
si colac peste pupaza trebui sa ma duc si la munca unde trebui sa fac inventare peste inventare .,si musai trebui sa trec si pe aici ,macar cat stau sa beau o cafeluta trag si eu cu ochiul pe la voi ,merit un pic de pauza ca nu sunt negru pe plantatie ce mama naibi...
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
myral spune:
Roxana
gata ca acum sunt vesela mai ales ca noi sarbatorim mai devreme o sa vina mosul duminica
si cine stie poate vine de doua ori
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Maria pai nu facem ca tine cel putin eu ca am lasat curatenia in seama sotului (desi nu imi place cum face nu am zis nimiccccc), ieri saracul a facut si ciorbita ca eu am zacut si alaptat.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
quote:Daca sunteti cumintele ,toate trei si nu mai plangeti ,sigur mosul va veni de 2 ori ,pentru trei fete cucuiete ce nu face mosul?
Originally posted by myral
Roxanagata ca acum sunt vesela mai ales ca noi sarbatorim mai devreme o sa vina mosul duminica
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
quote:Pai tu ai motiv draguta-ai fost bolnava,alaptezi ,dar eu ce pot sa zic Fulga e stearpa
Maria pai nu facem ca tine cel putin eu ca am lasat curatenia in seama sotului (desi nu imi place cum face nu am zis nimiccccc), ieri saracul a facut si ciorbita ca eu am zacut si alaptat.
,nu am febra ,iar daca stau dupa al meu sot ,cred ca ajungem ca aia de la CURAT MURDAR ne invadeaza gandacii ,el pleaca dimineata vine seara si nu prea da semne ca ar vrea sa faca curat,in schimb face mancarica bunaaaaaa.Tot e bine si asa ..BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
hai ca am terminat si mama ei de cafea ,trebuie sa plec ,va doresc o zi buna ,si ....spor la scris.
P.S.
CARPATINA este in aer
,a decolat la ora 12 daca am inteles eu bine .
SIM unde esti draguta ?tot la ....mici cumparaturi?
Roxana_G spune:
Maria, dar cata energie ai, m-ai obosit numai citind ce ai facut. Si eu fac la fel la curatenie, scot tot si apoi nu imi mai vine sa le asez. Tu cu cine o lasi pe Teo cat esti la munca?
Stie cineva cum fac pdf-urile alea din scan? Heeeelp!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxali spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Nana imi e asa necaz prin ce trebuie sa treaca saracutul Andrei...offf poate reusiti totusi ceva cu doctorita din Ro...
multa sanatate puiului.
Piciulika
intr-adevar fara modestie o mama poate sa faca multeeeee ptr puiul ei, chiar daca ptr ea nu ar fi in stare...doar nu va putea rapune pe voi o viroza
.
Bikmaria eu cam am mania curateniei, mai ales pe timp de iarna, ca de stau mai mult in casa...numai ca cu colicoasa mea imi fura "ciubucul"mama.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
rodicamaries spune:
Gabi 
Rox... dupa cunostintele mele, nu prea avansate, le scanezi si dupa aia le micsorezi pe fiecare. ce program de vizualizare poze ai? Defapt orice program are optiunea Resize, unde intri si-o micsorezi.
iti trimit pe pm adresa de mess daca nu reusesti imi dai un add
...
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
Roxana_G spune:
quote:
Roxanagata ca acum sunt vesela mai ales ca noi sarbatorim mai devreme o sa vina mosul duminica
Pai meritati din plin!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze