Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am uitat sa ma laud: Tudor a inceput sa se intoarca singurel de pe o parte pe spate si apoi pe cealalta parte! Yuhuuu!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maria, deci asa, trimiteai omul de acasa. Al meu adora cand arunc lucruri ca vrea sa fie mereu spatiu. Ma rog, sa arunc de ale mele si de casa, la ale lui e mai zgarcit.

Lavinia, nu e bine nici sa fortezi fata, mai lasa o vreme. Iti inteleg disperarea, eu o traiesc zilnic cu fata mea, dar nu e bine nici sa o fortez, cred ca eu sunt vinovata in mare masura pentru faptul ca nu mananca.

Piciuliko, doamne fereste de perfuzii si spital. Or fi ele spitale bune pe la voi, dar banuiesc ca nu e o placere. Iar perfuzii mititelului...offf. Sigur as fi facut la fel. Doamne ajuta sa va faceti bine repejor.

Ana, nu iau AC. E menstra in toata regula, insa la 20 de zile. Nu prea pricep de ce. Luna trecuta a intarziat, doar nu s-or compensa. O sa imi fac niste teste hormonale sa vedem, eu am mai avut probleme cu prolactina de aveam ciclul la 22-24 zile, poate ca acum e ceva in neregula dupa nastere. Si nici nu pot pune steriletul ala pana nu ma asigur ca totul e perfect functional.

Sabina, ia ca vin eu in vizita, il trimiti pe sot cu Sofia la pian, si eu iti epurez sacii la gunoi. Bine asa?

Yaia, tin pumnii sa nu fie chin mare. pe falcuta cu probleme

La noi ok deocamdata. Alex e nazdravana, o omoara pe tanti de la curatenie. Tuseste usor, cred ca iar sun pediatra ca imi e frica sa ii mai dau medicamente cu de la mine putere. Eu la ciclu in toate regula, nu stiu cum s-a intamplat. Nici nu ma simt prea bine. Revin ca moare Andrei de foame.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

La multi ani Alexia de Gema!

La multi ani Gabriel de Valentina!

Isabeluta ai reusit sa-ti depui dosarul pt. CIC?Parca tu ziceai ca dureaza pana vin banii aia...ma interesa si pe mine dupa cat timp vin.

Andrruzza multa sanatate!E o dulcica fetita,am vazut ca are si o gropita,in obrazul stang numai?

Piciulika ce mamica curajoasa!Multa sanatate!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Tomasa nu mai am febra si micuta mea a dormit de la 12.30 la 7.30 E, acum nu cred ca va dormi asa in fiecare noapte dar e un inceput nu mai are nici nasucul infundat deloc, multumim de sfaturi, nici nu am folosit batista bebelusului.Eu inca mai transpir ingrozitor dar nu ma mai ia si frigul, am scapat de frisoane, chiar nu ma asteptam sa scap asa repede, fata cea mare a cam terminat cu tusea asa ca impodobim si noi bradul in sfarsit, repede pana nu incepe sotul ca acum se plangea el de durere in gat.Mai fetelor deci nu trebuie sa ne mulgem noaptea daca nu se trezesc bebeii??????????????? Ca mie imi explodau sanii dimineata, bine ca oricum nu m-am trezit noaptea, am dormit bustean dupa noaptea trecuta in care n-am dormit mai deloc. Mi-e frica sa nu scada productia acum ca suge si micuta mea mai bine.Roxana la tine cred ca a venit menstra mai devreme, eu am sangerat dupa testul ala si control dar putin, chiar ma gandeam asa bafta sa am sa-mi vina menstra tocmai in timpul controlului.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

MYRAL,bine ca nu mai ai febra ,.Spor la impodobit bradutul

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Simona, ce bine imi pare ca avem vesti de la tine.. Tot am intrebat de tine! Ai o minunatie de fetita. Sa va traiasca!
Sabina, subscriu la ce au zis fetele. In plus, esti o frumoasa si o delicata!
Lavinia, eu nu am fiert apa pt baita. Doar am adaugat intotdeauna ceai de musetel facut din 2 pliculete, din care am pastrat o parte pt clatit. Nu a avut bubite nici pe fata, nici pe corp. Pe fata nu o dau cu crema, doar cu ceai de musetel cu o compresa sterila. Cu papatul, nu stiu ce sa zic, eu zic ca nu a pus chiar rau Mirunica, de la 3 luni ei pun mai putin, cam 500 g/luna. Nici Sara nu mananca exagerat, dar nici nu ma agit, adevarul e ca ma si mir la cantarirea saptamanala de unde se pune, ca mie mi se pare ca nu prea mananca. Dar pana acum media saptamanala a fost 200 g.Cred ca totusi suge mai bine, ca la completare nu se omoara, 60 ml, max 90 ml. Sabina are dreptate in ce spune!
Roxana, sper ca e mai bine Alex.
Carpatina, drum bun fara peripetii!
Tomasa, inca putin si la casa noua! Ce frumos! Bravo!
Annisia, l-am admirat pe Yannis la munte. Si pe mami care a slabit! Felicitari!
Am vazut si frumoasa veverita de Ana! Si fetiuta frumoasa de Andruzza!
Piciulka, mami curajoasa, tare te admir…La cat sint eu de panicoasa. Sanatate multa va doresc si pupici multi de la Cluj!
Rodica, tare ma bucur de vestile bune!

In rest, asa printre randuri am citit, ca prea mult ati scris…Dar sper, si ma rog sa ne fie sanatosi bebelusii. Si noi pe langa ei!
Noi sintem la Deva, tare bine e...rasfatate de bunici si nasici si nepotele. Sara se joaca, chiuie, gangureste, rade intr-una. Ce mai veselie...

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte... mai fetelor ce va stresati atata cu greutatea, eu scrisesem odata cate chile am dar nu mai scriu, oricum mi se par cam putine desi am vreo 3 in plus si vreauuuu sa le pastrez,( adica dupa ziua de ieri nu stiu daca le mai am ca nici nu prea am mancat mai deloc). Asa deci tare frica mi-e sa nu raman fara ele mai ales ca sotul pleaca de sarbatori si la cat o sa Sabina am vazut poze cu tine si nu arati deloc grasa, auzi la ea sa se scuze ca e grasa, fetele ti-au scris f frumos sunt total de acord asa ca trebuie neaparat sa te duci sa-ti primesti premiul.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Myral. nu imi place sa te aud mereu plangand. Te rooooog nu mai plange!

Ligeea, sa stii ca rochia de care iti ziceam era pe laredoute. Asa ca nu e alt site. E superba, imi iau si eu. Daca plateste sotul evident.

Fetelor, vreau sa scanez niste carti, poate sunt interesante si pentru voi. Insa nu stiu cum sa micsorez fisierul ca daca scanez fiecare pagina are catova mega. Fetelor cu abilitati tehnica, va rog ajutooooor!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Alexia Cristina de mami Gema!!!
Andri Gabriel de mami Valentina_22!!!

Nana multa putere iti doresc!!! Daca tot veniti in tara incercati si la medicii din Bucuresti!!! Nu stiu daca or fi aici cei mai buni, dar sigur fiind oras mare are medici cu experienta...

Uite ca am disparut si eu la o curatenie mica, mica si voi ati discutat despre oase "blege" si alte alea... Eu v-am zis ca nu am fost la medic...si unde as putea merge in orasul asta? M-as alege cu o programare pentru radiografie si nu vreau. Eu iau Elevit si mai iau si calciu cu vit D3 de la mine putere. Ma simt o idee mai bine, dar nu ma simt ca inainte... Parul imi cade si ala la greu, dar nu ma stresez asa tare am de unde hihihi

[red] Ana frumoasa veveritza ta...abia astept sa cos si eu elastice strambe ...io zic ca arata super si mai ales pentru ca e facut de mami!

Danutza inca nu am depus dosarul, dar Sim sigur a facut-o si am auzit-o si pe Ana.

Eu am rezolvat cu cererea deocamdata, adica e semnata si a ajuns la resurse umane. Acu astept sa-mi dea adeverinta si decizia de suspendare...Cum le am ma duc la tantile de la asistenta sociala cu doasrul in dintzi. Off off mai mai...am mai zis-o...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Maria da acum trebuie sa mai facem o runda de cumparaturi sa avem ce pune sub bradut.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput