Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
Piciulika spune:
Ligeea si eu ma invidiez ca am asa doctori pe aici.
N-or fi ei cei mai buni (ala "de familie" e chiar talamb, dar nici nu gasesc altul sa-mi fie recomandat... ) dar te potzi baza pe ei.
M-am mirat si eu de apel. Nu cred ca e procedura standard - dar stie orice medic ca la 18 e peak de febra. O fi sunat el, sa nu-l sun eu...?!![]()
Insa mi s-a intamplat si dupa nastere - o poveste mai lunga, cu PDAul. Cert e ca m-a sunat acasa anestezistul (ober-guru) - ok?, blah-blah... Follow-up pana la incheierea cu success a responsabilitatzii lui.
Sau: pediatrul mi-a spus sa-l sun pe mobil daca face febra. Zic: pana la ce ora? 'Oricand.' Pam-pam. Era w/e, are fam si trei copii acasa si ma vedea a doua oara in viatza lui.
Nu, nu i-am dat plic. ![]()
... acuma asa am oftat cu naduf, de amara mea ironie. De eram in Bucuresti, ca acum 6 ani, eram a nimanui pe acolo... Festivalul plicurilor si incertitudinea.
Sotzul tau are dreptate. E o lume normala si calma afara. Nu artificii: doar normala, decenta. Baga investitzia!
Vremea: cam 5 grade, ploaie... La munte a fost de ski, s-a incalzit iara. Abia astept sezonul!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Roxana, nu ma admira: la un moment ma intrebam de nu-s inconstienta! Insa alternativa era la spital cu Michael pe perfuzii. No way, Jose! Daca am sanse sa mearga fara - mor, dar nu ma predau. Si tu faceai (si faci!!) la fel!
Gata, retragerea la depou ca prea m-am exaltat ca am una bucata jumatate acasa. ... saracu', ca nu de bine fusese in tzara, l-am mai ingrijorat si noi.
Piticu fermecat doarme dulce. Cum spunea o data Slippers: doarme in toate pozitziile. Dar si cand e treaz...!!!
Chiar si bolnavior, tot in toate pozitziile e.
Ma kuki sa fiu fit cand ma ia la smotocit.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
slippers76 spune:
Buna dimineata.
Tomasa, deci mai aveti si voi putin si va mutati. Ma bucur pentru voi, ca stiu cat ati tras. Poate se rezolva si centrala intre timp, ca nu-i de stat fara ea. Eu o iau razna doar cand se opreste curentul sau gazul mai mult timp, ca tot lucreaza astia pe aici. Sper macar ca ai vostri constructori au fost mai cu simt de raspundere decat ai nostri
.
Roxana, poza cu florile e facuta acum vreo doua saptamani. Inca mai traiesc saracele, dar sunt accidentate rau dupa alea doua-trei nopti cu inghetz.
Andrutzza, taaare scumpica e Stefania! Imi pare rau de chinurile tale cu sinuzita. Eu am facut inhalatii, am luat nurofen pe care initial mi-l scosese pediatra din "dieta" pentru ca cica dormea bebe prea mult, dar apoi m-a lasat sa iau doua pe zi, dupa ce s-a dovedit ca bebe dormea oricum ca o cizma, ca avea el o perioada mai "somnoroasa". Durerile alea pacatoase din frunte le-am ametzit cu Migranel si masaj. Dar a trecut al naibii de greu criza.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Maria, Prisi 
.
Prisi, Mirunica merita doua jucarii, nu una ca salvatoare a lui tati. Si multi pupici. Bafta cu patul, sa gasiti ce cautati. SI daca tot veni vorba de pat, sa-ti povestesc ce-am patit noi, ca sa te mai inveselesti nitzel. Anul trecut cand ne-am mutat, am zis sa schimbam si noi salteaua la pat, sa luam una super bengoasa. Zis si facut. Mergem in Otopeni la multele magazine de mobila de pe acolo si gasim o super saltea, foarte confortabila, cu o gramada de fitze si care costa o avere. Am zis ca meritam si noi atat, dupa chinurile cu casa si mutatul. Ne intreaba vanzatoarea ce dimensiune vrem. Ne uitam unul la altul, Mihai ridica din umeri, iar eu spun hotarata: 2m cu 1,9m. Ne face actele, achitam, a doua zi urmeaza sa ne-o aduca acasa. Vine salteaua, nu se poate urca cu ea la etaj pe scari, o scoatem afara si o urcam pe terasa. Victorie! Salteaua e in dormitor. Stupoare! Patul meu are 2 m cu 1.6m. Drept pentru care, a doua zi ne-am dus frumos si am cumparat alt pat, ca oricum ne-a costat mai ieftin decat salteaua
.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Roxana, tu iei anticonceptionale? De la astea mai pot aparea sangerari sporadice. Daca nu, cel mai bine ar fi sa te duci la un control, ca sa stai linistita. Pupam Alex bolnavioara.
Sabina, au scapat sacii la vama? Si eu am inceput sa fac curatenie in pod, ca mama pleaca de aici in Moldova, la tzara. Si vreau sa scap de toate vechiturile, mai ales haine si incaltaminte.
Piciule, bine ca nu mai sunteti singurei. Ca e taaare greu, oricat de puternica ai fi tu. Si ai dreptate. Acolo, afara, cuvantul de ordine e normalitate. N-am saturat si eu de debandada de aici. Sanatate multa.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Sabina spune:
nu, n-au scapat.
am innebunit deja, am bocit juma de ora azi dimineata.sacii sunt pe balcon, intr-o cutie, pusi de menajera.
bine ca sunt in cutie, arunc unu cate unu in timp....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
tomasa spune:
Carpatina, drum bun si fara peripetii!
Piciulika, ma bucur ca macar ti-a venit sotul! Si, ca sa-ti intorc din tot sufletul urarea, sanatate multa!
Nana, eu cred ca un copil care nu se hraneste la san plange, accepta bibe, nu sta el sa rabde de foame, asta e parerea mea cel putin. Daca Andrei trage si inghite, sigur e laptic acolo.
Sabina, lasa plansul. Asta e motiv??? Bine ca sunteti sanatosi si creste bb.
Myral, cum te mai simti? Sper ca ai scapat de febra macar. 
Andrrutzza, ce frumosi sunteti! Ai niste copilasi superbi si seamana amandoi leit cu tine!
Cu sinuzita, pe mine ma ajuta niste picaturi de nas cu propolis. Sunt preparate in farmacie, eu le cumpar de la Apifarm, farmacia apicola de pe CA Rosetti. Nu stiu daca sunt permise in sarcina, contin in special tinctura de propolis si vitamina A, eu insa le folosesc, pt. ca altfel mor de durere de cap. Ma mai ajuta batonul pt. migrene, de care a scris si Ana.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
crishtina spune:
Fetelor multumesc din suflet de urari
nu nominalizez sa nu uit pe cineva. Mi'ai facut o bucrie ca v'ati amintit atatea de mine. 
Carpatina drum bun! iti doresc din inima sa te bucuri de vacanta asta in tara alaturi de Ioana!
Crishtina &
Robert
09.09.2007
Yaia spune:
Buna!
Azi merg sa-mi scoata maseaua de minte!
Sper sa nu fiu zombi mult timp dupa asta, ca de la 15:30 mai am si programare la banca! Si sper sa pot manca maine, ca sa am lapte pt. Tudor, ca din biberon nu suge.
Intrebare pt. fanele Weleda (Piciulika, Teodora: Cum e cu Relaxing Bath? Se adauga in apa inainte de a-l introduce pe bebe. Si atat? Eu pana acum am folosit un gel de baie si sampon de la ACO si alea faceau spuma amandoua. Aseara mi s-a terminat gelul de dus si am luat increzatoare Weleda bath si pe langa faptul ca miroase ciudat, nu face spuma, cum ii place sotului. :)) Luminati-ma cum e cu el.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Buna dimineata.