Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andruzza, pai poti merge la un consult, nu trebuie sa si iei medicamentele. Tin pumnii sa fie bine, multa sanatate.

Noapte buna! Incrc sa culc mica bolnava.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROXANA cam des dupa canapele ,dar degeaba ,si eu sufar de aceeasi problema ca si tine ,asa ca l-am reprogramat pe domnul meu,mie imi vine regulat ca iau AC,dar ma doare foarte tare burta ,si astazi este prima zi ,de obicei ma doare si mai rau a doua zi

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Roxana i-am schimbat si tetinele si biberoanele am o duzina intreaga de la toate firmele care le-am gasit prin farmacii si magazine.

PT. Alex da-i ceai de menta sau chimin daca mai vomita si putin regim.
paine prajita cu branzica de vaca ,,daca vrea sa manance.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu verifica nimeni la ora asta,cica maine dimineata
noroc ca maine e pecat mai mult...dar inchipuie-ti ca ce e in sacii aia nici Marietei n-am curaj sa-i ofer(femeia care ne ajuta la curatenie)
de fapr ce a fost nasol e ca saracu a venit incarcat de la cora cu chestii de pus in congelator, si cand sa intre n bucatarie era vraiste acolo, scosesm aproape tot din camara.
si m-a acuzat de sabotaj.
uf, barbatii astia.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

noapte buna fetelor

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

SABINA si eu sunt in mari curatenii si am strans vreo 2 saculeti cu unele treburi nefolositoare .Sotul meu cand le-a vazut la usa m-a intrebat mirat :Ti-am gresit cu ceva ,ma trimiti la mama ?

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

maria,
lavinia, iti mai povestesc odata ce-am scris demult pe subiectu nostru.
Eram la cabinet la dr Culcer si venise o mama disperata ca fetita ei manca doar 50/60 ml, si daca o forta ajungea la 100 dupa care vomita tot.
A tinut doamna doctor o pledoarie despre inapetenta cronica de mai tarziu si tot felul de anorexii si alte minuni provocate de mamici speriate care forteaza copilu.....si i-a spus sa o lase in pace cata vreme creste cat de cat in greutate, e vesela, nu se imboolnaveste, se joaca, se dezvolta.
Asa ca nu te mai necaji, daca a fost vazuta de dr...e perfect!
ai incercat sa stai cu ea afara 4, 5 ore pe zi? in mai multe reprize, 2, 3? si sa ii mai raresti orele de masa? nu-i da imediat cum se scoala, etc etc.
Aerul face foame.
Bafta!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

ma duc si eu la somnic
noapte buna si pupici la mamici si la pitici

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

ma duc si eu la somnic ,ca ma apuca d....,imi merge netul in reluare
NOAPTE BUNA bebici ,NOAPTE BUNA mamici
VISE PLACUTE tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Pana acum am povestit cu sotzul, cate in luna si in stele... Ce bine ca mi-a venit jumatatea acasa!

Va pusi mult Tomasa (SANATATE!!! - da, e strigat virtual, ca sa se auda pana la Buc!), Sabinelu, Rox...

Deduc din ce am mai citit in capitolul asta ca Sabinei ii tzopaie niste pitici (anorexici) pe creier...
Du-te!! Si fii mandra ca esti dubla laureata a titlului MAMI (nu numai cu M mare, dar si cu A si iara M si cu I mare) - ceea ce ei nu-s; si daca ai un kil doo'n plus, e pentru ca ai un super bun motiv - ceea ce rotunjimile lor n-au - si tu stii ca se vor duce - si ei stiu ca burta de bere ramane. Go, Sabina, go!!
(N.B. Tzin minte din urma ca citisem articolul tau sensibil si iara mi-ai placut... mult. )

Iara din urma, parca Roxali ma intreba de tzin regim cu alaptatul. Nu.
Evit afumaturile in exces (bila), varzoasele si conopidoasele - dar am sa ma bag de prind ocazia (nu prea-s pe lista mea in genere); f moderat cu citrice / fructe acide.
Acuma (noua) teorie spune ca e ok tot ce ai mancat in sarcina si ai tolerat bine, ca si bb 'le stie'. Pana acum nu am avut colici sau alte scheme. Lapte la greu, o cafea sau un vin ocazional, totul cu masura... Free-styla'!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput