Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
prisi spune:
asa... eu nu am gasit nici un pat sa se potriveasca il locul la asta
si am decis ca in weekend sa incerce sotul sa ii faca ceva, daca nu la anul sa facem altul la comanda... am colindat o gramada prin oras, am fost ajuns pe la Ikea pe la 13 si era full, radea sotul meu care era in timpul serviciului si zicea ca nu se mai simte vinovat ca mai trage chiulul in cate o zi, ca sunt multi care se plimba prin magazine in timpul jobul-ui
, pat nu am gasit dar am reusit sa umplu porbagajul cu diverse nimicuri.
mai tariu am fost la niste prieteni care s-au mutat in casa noua, era totul asa frumos si mai spatios decat la mine, totul nou, vreau si eu...
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Of, ma doare burta acum, sangerarea continua, spre oftica sotului care avea alte intentii pentru asta seara. Alex nu stiu ce are, tot tuseste. Cum naiba au iesit analizele alea perfecte daca are ceva? In plus cica o doare iar burta, imi vine sa urlu si alta nu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
prisi spune:
aaa sa va zic una tare de azi
megeam catre prieteni care s-au mutat prin Dristor, si a luat-o sotul pe straduze ca deja era full orasul si la un moment dat intoarce regulamentar pe liniile de tramvai dar vorbind la telefon, cand colo cine opreste sa-i faca loc sa treaca... politia rutiera care venea pe liniile de tramvai, sotul sa la se telefonul ... nuuu, intoarce si numai ce ne fac politistii semn sa traga pe dreapta , vine dl. plutonier si il intreaba dupa ce la legitimat, daca chiar nu are putina jena macar cand i-au vazut sa lase telefonul, eu eram cu Miru in spate o tineam in brate ca era maraita si nu vroia in scoica, la care sotul ii zice stiti, merg cu copilul la spital de de jumatate de ora astept in telefon sa-mi raspunda cei de la Sanador ca eram pe hold si nu mai raspundea nimeni, a inceput si ala sa rada, s-a uitat si la noi si a zambit ia dat actele si a scapat fara 2 puncticele... dar Miru o sa primeasca o jucarie frumoasa de la tati , doar l-a scapat de puncte ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Of, ma doare burta acum, sangerarea continua, spre oftica sotului care avea alte intentii pentru asta seara. Alex nu stiu ce are, tot tuseste. Cum naiba au iesit analizele alea perfecte daca are ceva? In plus cica o doare iar burta, imi vine sa urlu si alta nu.
Rox ,
Poze
eu ce sa mai zic ca azi am 3 saptamani de cand sangerez
, nu abundent dar zilnicpt Alex multa sanatate

poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Sabina spune:
Roxana, durerile de burta la copii sunt foarte cu dus si-ntors, poatevrea sa"produca" ceva si zice asa, ufff, cred ca esti necajita, dar sper sa nu aiba nimica prea grav.
Noaptea tuseste?
cat despre ciclu...hm, curios.Dar am auzit de la multe amice de dereglari dupa sarcina, cel putin primele 3, 4 dati.
Eu am asa o tensiune in burta , si o sezatie mai aiurea, de catvea zile, sper ca nu mi se pregateste vreo surpriza, ca data trecuta a fost f bine 9 luni fara ciclu dupa nastere![]()
eu nu v-am mai zis, da azi am avut meci familial pe tema aruncatului ....cica "e o parte din viata mea in sacii aia" am incheiat citatl.
vrea sa ia la mana tot ce-am pus in ei.
Uffff, daca am avut ghinion sa apara acasa inainte sa termin!!!
i-am zis ca dacanu arunca tot io dau divort, da a fost cam obraznic la faza asta![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Lavinia, inteleg problema voastra, trebuie sa ii dati cumva de cap si sa gasiti cauza pentru care nu mananca. Mai schimba-i biberoanele, tetinele, trebuie sa fie ceva ce nu ii place. Si fie-mea era cu probleme, nu lua in greutate, dar pana la diversificare a mancat. E foarte greu de crezut ca pur si simplu nu mananca, la varsta asta hrana este nevoia care primeaza. Nu mai fii asa stresata cu mancarea. Uite in cartea aia de care iti vorbeam scria de anorexia nervoasa care e generata de nervozitatea mamei legata de mese. Nu am citit tot, o sa vad ce si cum si iti mai spun.
Ali, da, acum am inteles ce ai vrut sa spui. Numai ca la a mea au inceput fitzele dupa diversificare si nu inainte. Ma rog, greutatea nu era stralucita nici inainte.
Andruzza, dulce foc Stefania. Multa sanatate! Eu am luat antibiotice si pe sarcina pentru sinuzita, insa trebuie sa te asiguri ca asta e diagnosticul corect.
Prisi, lasa ca o sa comandati pat, totusi e imposibil sa nu se poata face ceva si cu cel existent. M-am amuzat de patania voastra cu politia, de tinut minte tehnica. Nu stiam ca sangerezi asa mult...offf.
Sabina, stiu ca primele menstre sunt mai ciudate, dar la Alex au fost ceas. Nu stiu ce o fi cu Alex, si eu sper sa nu fie nimic grav. Nu tuseste noaptea, de fapt nu tuseste mai deloc. Maxim 1-2 zi. Insa acum a apucat-o si e a2a oara cand vin sa stau cu ea. De fapt acum ne uitam la Tom si Jerry. Nici de burta nu stiu ce sa zic, culmea e ca e cam constipata, face pietroaie si ea. Dar tare imi e ca reluam varsaturile. Eu am auzit-o si mai devreme ca tot scotea gaze, adica ragaia mai ciudatel. Totusi daca avea doamne fereste bronsita sau pneumonie, ca asta e grija mea, banuiesc ca ieseau ceva modificari la analize. Proteina C reactiva este normala.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Sabina, unde ai disparut? Ti se verifica sacii?
Eu zic sa nu te certi. Lasa-l sa scoata ce vrea si maine arunca-le din nou.
Rox ,
Poze
Sabina spune:
prisi
noroc de Mirunica!
Andruzza, da ai tai au aceiasi ochi! maaai, ca frumosi mai sunt!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
andrruzza spune:
rox, adevarul este ca diagnosticul asta mi l-am pus eu :) Maine am programare la Medicover la orl, dar nu m-as duce, n-am nici un chef. Plus ca trebuie sa merg si cu pitica dupa mine. Daca este sinuzita, si sunt sanse mari sa fie, nu este foarte agresiva, poate scap de ea cu naturiste. Cred ca mai stau pana saptamana viitoare si daca tot asa, merg la orl. Parca sim si Ana au avut si ele probleme, daca-mi amintesc eu bine, sper sa aud de la ele ca n-au luat antibiotic.
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
Sabina, thx
Au amandoi ochii mei si, tot ce au laut de la Bogdan, genele. Rares ii are ca mine, negrii. Sa vedem Stefi cum o sa-i aiba.
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"