Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
sim_stoian spune:
Rox, belea desenele.
pt Alex. Auzi, in pozele alea de Sf. Andrei, Alex parea cam trista. Sau mi se pare mie?
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Roxana_G spune:
Diwana,
m-ai distrat si pe mine copios, si sa fiu sincera eu chiar am nevoie sa fiu salvata de farfuria mare cu fasole pentru ca nu imi place. Numai ca aceea se voia a fi o stanca.
Portretul cu mami este cel refacut, primul a fost pierdut si nu e expus. Oricum era si mai futurist decat acesta, insa in cel expus se pare ca imi sta mai bine parul. ![]()
Ancasilv, se vad pozele, ba inca se vede un bebe frumos foc! Si expresiv. Cum rade el si vorbeste.
Ramona, sunteti niste draguti. Numai Mos cel mic parea cam nemultumit. Deja il pui sprijin pe perna aceea speciala?
Nu stiu ce sa zic de rasul in cap, poti incerca.
Dany26, cred ca toti bebeii fac asa, nu e o problema.
Sim, am un HP Color Laser Jet, e imprimanta, xerox si scanner. Iar in pozele de Sf Andrei Alex chiar era trista, ca nu am lasat-o sa mutileze tortul inainte sa il pozez. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
Sim, ti-am trimis
Sa mai veniti pe la noi, ne-am simtit bine si nici nu stiu cand a trecut timpul.
Maria s-a trezit imediat cum ati plecat, dar a fost cuminte si am mers impreuna pana la posta ( la Piata Sudului ), cand am ajuns acasa aveam pe mana model de la pulover ( am carat scoica pe un brat, ca n-aveam caruciorul acasa
). Insa ea a stat treaza, cu ochii mari, pana am ajuns acasa si i-am dat sa pape. Ce copil cuminte are mama
!
Am pus o poza cu piticii pe flickr, daca vor fetele sa-i vada ![]()
Revin cu raspunsuri din urma.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
ramonarosca spune:
Rox, mutumim! Auzi, da' nu e bine sa-l pun pe perna aia? Intreb si eu ca habar n-am, si nu vreau sa fac vreo prostie?
Multumesc!
Pupici!
luy spune:
Rox, multumim ca ai impartasit cu noi capodoperele Alexandrei
, am avut privilegiul sa vedem lumea prin ochii ei. Si te rog de acum incolo sa nu te mai plangi de silueta, observ ca ai un mijloc tras prin inel ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Ramonarosca, frumos foc este Vladutzul tau si chiar a crescut bine de cand nu ne-ai mai pus poze.
De ce te plangi de caldura, acum cred ca este numai bine acolo, la 18 grade, mmmm, ce-as mai vrea si eu ! Noi am fost vara, in august, cand erau 46 ! 
Dar bineinteles ca sunteti nerabdatori sa veniti acasa, de cand sunteti plecati ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
crishtina, uite : http://good-times.webshots.com/photo/2358228020100533949YweHgG
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
[Dany26, cred ca toti bebeii fac asa, nu e o problema.
Sim, am un HP Color Laser Jet, e imprimanta, xerox si scanner. Iar in pozele de Sf Andrei Alex chiar era trista, ca nu am lasat-o sa mutileze tortul inainte sa il pozez.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
mersi roxana!

adev e ca arata ciudat mititeii cand fac asa si d'aia m-am speriat...
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007