Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
betty, lasa, ca daca te muti p-acolo prin zona, poate iti faci curaj si vii pana la 23 august cu bebelul:)
sau e prea departe? e cat decat aproape de piata Muncii?
eu azi am fost lenesa, am pus copilul sa daorma pe balcon...nu mi se pare prea cald, nu stiu dece. Mandarinuta, ati iesit azi?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
pai o sa vin....dar la ce intrare mergeti voi? ca ma sui in masina si vin
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
betty, nu conteaza intrarea, putem sa te asteptam la orsicare
ti-a dat mail alina cum se lauda de dimineata??
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
isabeluta spune:
Lavinia multumim pentru sfaturile f detaliate despre diversificare. 
Si apropo despre inchisa in casa la alaptat... sotiorul meu e la onomastica sefului...ce sa mai zic...e sefu si e musai!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
betty78 spune:
quote:
Originally posted by danielle02quote:
Originally posted by devylla
daniela tare l-as lua eu de urechi pe al tau.Magar mare....scuza-mi expresia...si stiu ca se intampla mult mai multe acolo la voi,insa tu nu mai vrei sa ne spui nimic.Ti se citeste suferinta printre randuri...imi pare tare rau...mai multe incerc sa nu mai zic.
F bine ca ti-ai gasit de munca,persevereaza si i-a arata-i de ce esti tu in stare cu adevarat.Offf,mama lui de barbat...ce i-as face
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
nu are rost sa imi plang de mila,eu l-am ales eu o sa duc crucea pana la capt dar cum stiu eu de acum in colo
il iubesc si asta nu o pot schimba,Dumnezeu e sus si vegheaza asupra noastra,eu am incredere ca totul o sa fie ok intre noi,cred ca am si eu o parte din vina ca poate uneori nu il inteleg cum ar trebui,si el munceste mult si e stresat de muncitorii care sunt in grija lui,si pe de alta parte cred ca fiecare dintre noi are nevoie de coltusorul lui cateodata unde sa se ascunda si sa fie singur.
eu ma supar imediat din cauza unor lucruri "merunte" cum zice el,atentii,sa stea mai mult cu noi dar timpul nu ii permite asta si cate de astea,iar eu ma iau de fund si sar in sus imediat,
am incredere ca totul o sa fie bine
l-am suportat aproape 7 ani si acum sa dau cu piciorul?? inca nu...
iar m-am racorit la voi,v-am umplut capurile cu prostiile mele...asai?
Daniellede Ebonee (02/10/2007)
pozici
nu sunt de acord cu ce spui tu acolo....cum adica sa iti duci crucea? Pai asta era acum 100 de ani...si eu am stat cu un nemernic 9 ani....dar pana la urma m-am saturat si i-am facut bagajelul si l-am dat afara din casa...iar la 1 luna mi-am cunoscut actualul sot cu care m-am maritat dupa 4 luni. Vreau sa iti spun din proprie experineta, odata ce relatia merge prost, nu o sa mai poti sa refaci nimic.....si eu eram asa ca tine si il iubeam mai mult decat pe mine, dar acum ma uit in spate si realizez cat de idoata am fost si ca am pierdut timpul pentru nimic....acum cand scriu...ma apuca toti nervii...cred ca nu trecea o saptamana fara sa plang....intotdeauna era ceva care ma nemultumea la el...si implicit ne certam...., iar eu ca ii i-au apararea in fata mea in primul rand, descopeream tot felul de motive stupide pentru a ma crede vinovata, dar eu credeam ca il iubesc.
Sper sa nu te superi ca am indraznit....dar pur si simplu nu am putut sa ma abtin
Betty78
de
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Betty, www.quicky.ro si ai acolo meniurile de la Thalia, La Mama si alte restaurante. Iti iau ei o taxa de transport, dar daca vrei ceva bun de papa... Sau o pizza de la Jerry's.
Carpatinooooo, esti de coma cu vanzatoarea ta. Hmmm, esti curioasa...i-am propus sa duc eu globuletele la scris la Curtea Sticlarilor
.
Dani, tu stii mai bine cum stau lucrurile si ce e de facut. Oricum, aici poti oricand sa spui ce te supara. Daca nu aici, atunci unde?
Am fost la Cora dupa scutece, am trecut la cele maxi pt ca midi erau mici deja. Nasol este ca mai am o jumatate de bax de midi, sa vad cum o sa fac sa le termin. Probabil ca o sa i le dau ziua.
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Povestioare

Betty78
de
asa creste bebe Mario
sim_stoian spune:
Aoleu, Betty, m-am uitat si eu pe site la quicky si m-au luat anumite pofte
. De la astia imi comandam cand lucram (de obicei alegeam mancare de la Thalia). Yamiiii!
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
Gata, ma bag la nani pt ca imi pica ochii in gura de somn.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
betty, nu conteaza intrarea, putem sa te asteptam la orsicare
ti-a dat mail alina cum se lauda de dimineata??
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
da, dar l-am gasit acum si i-am raspins deja
Betty78
de
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Sabina eu am o tanti care gateste bine si face super aranjamente, dar e cam bagacioasa....
, dar in rest e ok
De saptamana viitoare vin si eu in parc
Sim am descarcat si eu programul
Si acum sa va spun ce am mai facut azi: am ramas din nou fara net si tv cam de la ora pranzului, iar apoi am ramas si fara curent, asa ca nu mai rezist....uite cum se gandesc astia la mine si mai fac economie![]()
In ce privesc banii in familie eu m-am scos....la noi eu sunt seful trezoreriei....toti banii sunt la mine si eu tai si spanzur, dar oricum ii cer parerea
.....pai am invatat ceva din relatia precedenta, asa ca l-am educat de la inceput ![]()
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
BETTY pai asa si trebuie, bani la doamne,ele sunt mai calculate ,
mai econoame
,o fi el barbatul capul familiei dar femeia e gatul ,si daca gatul nu misca capul degeaba e cap .Si e foarte bine daca sunt educati inca de la inceput ...am eu 30 de ani ,dar am 13 de casnicie ![]()
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

. Hmmm, esti curioasa...i-am propus sa duc eu globuletele la scris la Curtea Sticlarilor