Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gagici care descarcati programul, dupa ce prelucrati poza si e gata felicitarea, folositi optiunea Export din meniul File ca sa o salvati in format jpg.

Edit: a iesit la iveala consultantul din mine

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

sim multumesc mult,esti o draguta

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

miaunici cum sa ma supar [pe tine?Doamne fereste,iti multumesc de sfat.noi inca nu avem 7 ani de casnicie,ci aproape 7 ani de cand suntem impreuna,mai precis vreo 6 jumate,da...eram doar un copil,dar ce sa-i faci daca dragostea e mare?
sim faina mestereala ai facut,si ce frumos e bebe Stefan
annisia distractie placuta la munte.

eu am terminat de trebaluit,in sfarsit,totusi nu am terminat cu beculetele.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Annisia, cum sa nu-mi fi placut? dar era seara si bb nu adormea...si n-am apucat sa multumim cum se cuvine!
Diwana, multumesc si tie si lui Miaunici pt complimente, ma faceti sa rosesc.

Andries, mie imi repugna total genu ala de muzici(la party eok sa dansezi, dar atat), dar as face-=o si pe asta daca as muri efectiv de foame.
Prblema e ca piata e suprasaturata...si nu-ti trebe neaparat calitati muzicale, ci niste softuri smekere pl;us pile si diverse la inaintare...ceea ce eu scuzati, chiar daca-s vrea, da dupa 2 copii nu se mai uita nimeni la mine
Iar Moga stii cum compune? plagiaza la greu:)) numai ca nu pasaje intregi, ci franturi minuscule de cantecele , pe care le pune cap la cap cu ajutorul computerului.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna seara,

Multumim pentru urari, ce sa mai ne-am facut ''mari'', suntem cuminti si gangurim si chiuim tot mai mult, si ca sa fie tacamul complet am inceput sa mai zambim si la gagici, ca deh am fost la cumparaturi azi si a zambit la gigici in magazin, a venit o prietena la mine iar zambaretul meu era cu gura la urechi cand a vazuto.

Sim superbe felicitarile, am copiat si eu link-ul, multumesc.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Sim, vazut felicitarile... sunt super,am vazut si mail-ul dar acuma doar, ca am prins timp frumos si am plecat la plimbare, si numa acuma ne-am intors, de pe la 11

ce varianta ti-ai descarcat?... eu am 5 dar nu am modelele astea, o sa mi-l descarc si eu ala, ca-s frumoase modelele, dar mai ales personajul principal...

Multumesc tuturor pentru urarile pt sotiorul meu...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata am culcat bubulina si o sa ma duc si eu in pat ca nu prea am dormit noaptea trecuta iar azi am umblat toata ziua lila prin oras

pupici si sonm usor

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rodica, nu am mai folosit Photo Impression. E un alt soft, Photo Greeting Card, facut tot de ArcSoft. M-am mai uitat la ei pe site si l-am gasit pe asta.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by rnico

ceau!
iti recomandam WuXing- mancare chinezeasca!
noi am comandat de cateva ori de acolo si am fost f multumiti mai ales ca au fost si f promti!
pofta buna!

bombonica ...23oct2007

deja a ajuns sotul cu Mc Donalds....oare dupa atatea luni pot sa mananc junk food?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza

Betty, succes la mutare!Noi am comandat aseara pizza de la " Cuptorul cu lemne".

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

o sa iau in calcul data viitoare

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput