Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
alinus_25 spune:
Buna seara. Am primit si noi aseara batista bebelusului... si nu am mai intrat, ca deh, am cules muci la greu. Super inventia. Dimineata era infundat rau tare si cand am umplut rezervorashul acela am intzeles cat ii era de greu mititelului sa respire. Eu personal o recomand mai departe si altor mamici.
Danielle, o comandasem deja pe asta. Multumesc oricum pt idee, insa nu am in zona mothercare.
diwana ne-am elfuit insa nu am putut salva si nici trimite la prieteni pt ca tb sa platim.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
ce frumos,VREAU SI EU
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Maria, intra aici: http://www.arcsoft.com/support/downloads/downloadnow.asp?downloadid=279
si descarca softul. E o versiune trial, are 15 zile perioada de gratie, dar iti faci treaba cu el. Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007) Povestioare
alinus_25 spune:
Sim faina felicitare de craciun. Frumos foc personajul
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Buna seara. Am primit si noi aseara batista bebelusului... si nu am mai intrat, ca deh, am cules muci la greu. Super inventia. Dimineata era infundat rau tare si cand am umplut rezervorashul acela am intzeles cat ii era de greu mititelului sa respire. Eu personal o recomand mai departe si altor mamici.
Alinusde Iulius Teodor (10.10.2007)
Pai ce avea saracutul in nasuc???? Bine ca l-ai rezolvat.
Sim, mami de
Annisia spune:
Salut, sunt io - un haiduc!!!
Multam tantiile pentru urari. Si voua toate cele bune. Noi plecam la munte maine, sa nu ne dati disparuti.
Sabina, nu ti-a placut ce i-am cantat bebeului Gheo? Mai, mai...
Va pup!!!!
Micul Yannis creste mare
diwana spune:
Alinus, imi pare rau ca n-ati putut salva. Nu inteleg de ce, mie nu mi-a aparut nimic de genul ca ar trebui sa platesc.
Sim, foarte, foarte frumos. Am furat si eu pontul
. De cand caut ceva in genul asta!
Roxana, mai ca sunt si eu emotionata de surpriza asta faina pe acre ai pregatit-o. Sa-ti traiasca sotul!
Diwana si pitic Rares
diwana spune:
Sabinuta, tu nu trebuie sa te reorientezi, doar sa compui. Si ce daca nu faci bani acum? O sa fii recunoscuta post-mortem, ca toate talentele adevarate
. Macar o sa traiasca bine Sofia si Gheo din drepturile de autor![]()

Diwana si pitic Rares
mandarinutza spune:
Lavinia, merci frumos, eu o pun destul de des prin marsupiu, si prin casa.
Sim, tare dragute felicitarile, multumim de pont!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by diwana
Sabinuta, tu nu trebuie sa te reorientezi, doar sa compui. Si ce daca nu faci bani acum? O sa fii recunoscuta post-mortem, ca toate talentele adevarate. Macar o sa traiasca bine Sofia si Gheo din drepturile de autor
Diwana si pitic Rares

Sim, mami de
miaunici spune:
Buna seara si de la noi,
La muuulti si cat mai multi ani fericiti ani sarbatoritilor zilei (fie ei mai maricei sau mai mititei).
Nu prea imi venea mie sa intru azi pe net dar uite bine am facut ca am intrat ca am citit si vazut lucruri frumoase.
Sabina jos palaria in fata ta. Mi-ar fi placut sa am macar a 10 parte din sensibilitatea si talentul tau. La mine primeaza, din pacate, prea mult, simtul practic. Cu latura emotionala ma intalnesc mai mult la o cafea sau accidental asa cum a fost in seara asta cand am citit si vazut pozele si eseurile tale.
Danielle eu cred Devylla (si alte fete) ti-au dat niste sfaturi foarte bune. Sa nu te superi pe mine ca-mi permit sa-ti spun, dar si eu cred ca nu ar trebui sa-l slabesti pe sot, el trebuie sa fie pentru tine primul sprijin in ce priveste familia si apoi parintii si sora. Nu zic sa nu-l intelegi dar nici sa nu-i cauti scuze prea mult. Tot 7 ani de casnicie am si eu, si tot un sot care munceste de dimineata pana seara, dar nu inseamna ca atunci cand ajunge acasa nu-l pun "sa recupereze" din timpul "pierdut" prin mersul la munca. Asta e, pana la urma copilul trebuie sa aiba si un tata, iar relatia tata-copil se cladeste in timp si nu in cateva ceasuri petrecute intr-o vacanta.
Noi azi am profitat un pic de vremea frumoasa si am iesit prin cartier la plimbare. Fetelor mai locuieste careva prin militari? poate reusim o intalneala la plimbare cu bebeii?
Am facut si noi acum 2 zile vaccinul de 2 luni, se pare ca nu sunt reactii nedorite in urma acestui eveniment. Problema noastra nr. 1 ramane insa dermatita atopica. Sa vedem acum daca schimbam si detergentul ce rezultate obtinem. Astept si eu cu nerabdare reteta de cremuta promisa pe mailul comun.
Pupici de la noi si o seara placuta in continuare