Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
bikmaria spune:
sa nu credeti ca sunt ;roama" sunt romanca get ,beget ,doar ca m-am gandit ca raman nemaritata![]()
,dar nu imi pare rau si nu mi-a parut rau nici un moment ,sper ca nici sotului
ca el este mai in varsta ca mine...
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
el implineste 31 de ani!hi hi hi
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
ma bag la somnic ,am ramas singurica pe aici cu amintirele mele ..din tinerete ..ho ho ho ,ce vremuri frumoase
bikmaria spune:
NOAPTE BUNA mamici,NOAPTE BUNA bebici!

Sabina spune:
pai Maria si daca erai., ce?
17 ani e ok, daca te maritai la 12 atunci te boscorodeam;)))
oricum, mai rar iubire de la tinerete finalizata asa frumos! respectele mele, vb f serios 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
betty
nu mai zic nimic ca ma apuca plansul si nu mai vreau sa dau o lacrima fara rost 
sa aveti un week end superb 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
danielle02 spune:
MICHAEL de piciulika 
TUDOR-CRISTIAN de yaia 
MIHAI de raluca 
ALEXANDRU de adhnana 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Buna seara,
Multumim pentru urari, ce sa mai ne-am facut ''mari'', suntem cuminti si gangurim si chiuim tot mai mult, si ca sa fie tacamul complet am inceput sa mai zambim si la gagici, ca deh am fost la cumparaturi azi si a zambit la gigici in magazin, a venit o prietena la mine iar zambaretul meu era cu gura la urechi cand a vazuto.
Sim superbe felicitarile, am copiat si eu link-ul, multumesc.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk
cecilia,haios tare Matei,asa mai patesc si eu cate o data cu Ebonee,numai ca de aude o voce de barbat strain incepe sa faca botic ca si cum ar vrea sa planga si e foarte atenta la tot ce se intampla in jurul ei cand aude voci straine.
asa mult imi plac bebelushii cand fac ei boticul cela micutz gata sa izbucneasca in plans

Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
Andries spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Andries, mie imi repugna total genu ala de muzici(la party eok sa dansezi, dar atat), dar as face-=o si pe asta daca as muri efectiv de foame.
Prblema e ca piata e suprasaturata...si nu-ti trebe neaparat calitati muzicale, ci niste softuri smekerepl;us pile si diverse la inaintare...ceea ce eu scuzati, chiar daca-s vrea, da dupa 2 copii nu se mai uita nimeni la mine
Iar Moga stii cum compune? plagiaza la greu:)) numai ca nu pasaje intregi, ci franturi minuscule de cantecele , pe care le pune cap la cap cu ajutorul computerului.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Aoleu... si aici iti trebuie "diverse" la inaintare?? Nu stiu unde-o sa ajungem in romanika noastra, auzisem si eu ca Moga plagiaza inclusiv mozart dar nu pot recunoaste asta in muzica lui pentru ca nu ma pricep, oricum eu il consider exemplu de succes pur comercial, din care faci bani si care merge ascultat la radio cand esti blocat in trafic
De fapt nu banii sunt cei mai importanti ci senzatia pe care o ai atunci cand ai o activitate care-ti place, te preocupa si din care iese ceva, oricat de mult ne-am iubi copiii nu putem sta all day long cu nasu-n biberoane si scutece, citeam mai de mult intr-un interviu al unei ziariste (am uitat cum o cheama, dar mi-a placut ideea): "vreau ca fiul meu sa se mandreasca in fata prietenilor sai ca are o mama profesionista care a realizat cutare si cutare, nu ca ar avea o mama care face cele mai bune placinte din lume". Dar eu sper ca o sa o scoatem la capat, am mai spus, astept sa treaca sarbatorile si apoi ma voi gandi serios ce si cum fac mai departe. Ca ieri mi-a picat fisa ca peste 3 ani cand speram eu ca o sa scap de tinutul dupa Mirciulescu pentru ca o sa fie la gradi, de fapt o sa reincep sa ma tin dupa Victor sa faca bastonase, cifre si sa-i fac plansele la desen (unde-i antitalent)
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
BETTY pai asa si trebuie, bani la doamne,ele sunt mai calculate ,mai econoame
,o fi el barbatul capul familiei dar femeia e gatul ,si daca gatul nu misca capul degeaba e cap .Si e foarte bine daca sunt educati inca de la inceput ...am eu 30 de ani ,dar am 13 de casnicie
asta cu gatul o mai spunea o fosta sefa de-a mea, o doamna ce mai...si e adevaratAndries