Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
betty78 spune:
quote:
Originally posted by danielle02
bettynu mai zic nimic ca ma apuca plansul si nu mai vreau sa dau o lacrima fara rost
sa aveti un week end superb
Daniellede Ebonee (02/10/2007)
pozici
nu am vrut sa te supar, dar parca ma vedeam pe mine acum cativa ani.
si ai grija de tine, da sa sti ca nu merita nici un sacrificiu....intotdeauna poti sa gasesti ceva mai bun, care intradevar sa te faca sa te simti femeieBetty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Andriesquote:
Originally posted by bikmaria
BETTY pai asa si trebuie, bani la doamne,ele sunt mai calculate ,mai econoame
,o fi el barbatul capul familiei dar femeia e gatul ,si daca gatul nu misca capul degeaba e cap .Si e foarte bine daca sunt educati inca de la inceput ...am eu 30 de ani ,dar am 13 de casnicie
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)pozeasta cu gatul o mai spunea o fosta sefa de-a mea, o doamna ce mai...si e adevarat
Andries
dar sunt multi barbati, care nu recunosc si ei se simt sefi....si aici intervine problema....eu nu suport barbatul care isi tine banii la el in buzunar si asteapta ca sotia sa ii ceara....si am o prietena asa...este cumplit....
sau se mai spune ca intotdeauna in spatele unui barbat puternic este intotdeauna o femeie si mai puternica
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
Andries spune:
E foarte jenant sa fii obligata sa ii ceri barbatului mereu bani, inclusiv pentru chestii intime, dar este o situatie obisnuita pentru multe femei casnice, s-au obisnuit asa si le este greu sa faca o schimbare.
La noi in casa banii sunt la comun, dar trebuie sa recunosc ca ii cheltui mai mult eu, pentru ca eu sunt responsabila "cu aprovizionarea" si cu toate cadourile si facturile si etc.
V-am povestit ce mi-a spus Victor in dimineata in care a gasit cadoul de la Mos Nicolae? A spus: "si acum Mos Nicolae ii trimite factura lui Mos Craciun"
copilul asta al meu se va face vanzator sau contabil sau nu stiu ce... in aproape orice joc al lui, la sfarsit cineva completeaza/scrie "factura", inclusiv pompierul Sam dupa ce stinge focul, cand revine la unitate "scrie factura".
Andries
danielle02 spune:
betty nu m-ai suparat dragutza
eu m-am emotionat asa.
andries norocoaso ce esti 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
devylla spune:
dani yo te pup doar
.Mult curaj...si sunt sigura ce rezolvi tu si poblema asta.
Am pus ceva pozici noi:http://good-times.webshots.com/photo/2366023830079224975TVrrWC
Sper sa va placa.
Eu azi am stat de pomana.Pe asta mica am lasat-o cu tasu' ca tot are liber si-am tras un pui de somn dupa pranz,simteam cum ma scurg![]()
Azi am stat in casa ca au venit astia de la telefoane sa schimbe aparatele de la firma si ma dispera ca nici acum nu au terminat...si e 5 dupa-amiaza.
Pe seara mergem sa vedem luminile din centru.
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Andries spune:
Danielle sigur va iesi soarele din plin si pe strada ta, doar sa vrei sa schimbi situatia si sa tragi pentru asta. Bafta!!
Intr-adevar sunt norocoasa, dar norocul meu a fost sotul meu pe care l-am intalnit abia dupa ce mi se copsese mintea ceva mai mult
si-acum zic Doamne Ajuta! ca nu m-am maritat asa...cu una cu doua ![]()
Andries
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by devylla
dani yo te pup doar.Mult curaj...si sunt sigura ce rezolvi tu si poblema asta.
Am pus ceva pozici noi:http://good-times.webshots.com/photo/2366023830079224975TVrrWC
Sper sa va placa.
Eu azi am stat de pomana.Pe asta mica am lasat-o cu tasu' ca tot are liber si-am tras un pui de somn dupa pranz,simteam cum ma scurg
Azi am stat in casa ca au venit astia de la telefoane sa schimbe aparatele de la firma si ma dispera ca nici acum nu au terminat...si e 5 dupa-amiaza.
Pe seara mergem sa vedem luminile din centru.
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

ce frumoasa e Erikutza si ce ochi negri are in cap,iti vine sa o tzuci toata
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Andries
Danielle sigur va iesi soarele din plin si pe strada ta, doar sa vrei sa schimbi situatia si sa tragi pentru asta. Bafta!!
Intr-adevar sunt norocoasa, dar norocul meu a fost sotul meu pe care l-am intalnit abia dupa ce mi se copsese mintea ceva mai multsi-acum zic Doamne Ajuta! ca nu m-am maritat asa...cu una cu doua
Andries
asta e diferenta,ai gandit de 2 ori inainte sa faci un lucru si ai fost coapta la minte
nu ca mine,primul care a iesit in calea mea ala a fost.si cand imi aduc aminte cat se mai chinuia mama saraca sa imi explice de ale vietzii,off off

Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
Sabina spune:
la noi cu banii afost de la agonie la extaz, au fost momente dramatice in care efectiv ne-au salvat ai mei, iar acum ca s-a redresat situatiunea ajutam noi pe altii, de aia cumva e echitabil cu "cerutul", dar eu ma simt infiorator, de aia am vrut mereu sa am banul meu cat de mic, pt ca sunt chestii pe care n-am chef sa le cer sau pt care sa dau socoteala:)))
norocul a facut sa am un barbat galanton de care nu tre sa ma rog daca e nevoie de ceva, si mai si gateste, hihihihi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
isabeluta spune:
Neata`!
Andries super practic fiul tau. Asa trebuie sa fii in ziua de azi in Romania...nu da nimeni doi bani pe tine daca nu ai portofelul plin. Talentul e pe la coada...de-aia ma apuca pe mine nervii apropo de incompetenta. Se cam munceste in doru lelii, dar la banii toti vor partea cea mare.
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

nu mai zic nimic ca ma apuca plansul si nu mai vreau sa dau o lacrima fara rost