Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Noi am avut o noapte tare agitata, nu stiu ce a avut piciul meu ca s-a trezit din 2 in 2 ore, sunt zombi...asta este, mai avem si nopti din acestea.

Referitor la discutia cu banii, sa ma bag in seama, la noi totul e la comun, salariul meu e pentru facturi, iar ai lui sunt grosul, dar eu ii administrez.

gata merg la puiut, gangureste singur in pat si pierd discutiile noastre de dimineata.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

devylla, Erikuta este !!!
danielle
Zi asa, cecilia, zambaretul tau deja incepe sa flirteze, hihihi
Piciulikaaaa, asteptam cu mare nerabdare pozele cu mosuletul/elfisorul vostru. Sunt convinsa ca vor fi superbe.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, Laaaaa muuuulti aaaani !
Papanashii deliciosi
Michael de Piciulika
Tudor Cristian de Yaia
Alexandru de Adhnana
Mihai de Raluca
sunt sarbatoritii zilei.
Sa creasca maaari si sanatosi, sa fie fericiti si norocosi, iar parintii sa fie mandri de comorile lor !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Ce globuletz migdalat am vazuuuut!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

La multi ani la implinirea a 2 lunisoare Michael de mami Piciulika, Tudor Cristian de mami Yaia, Mihai de mami Raluca si Alexandru de mami Adhnana!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare dragelor,abia mai tin pasul cu voi tare mult ati mai scris.Noi ne laudam cu un bebe de 6kg600 si tare cumintel.Am fost la dentist dar inca nu am rezolvat problema ca m-am chinuit fara anestezie asa ca tanti doctor ma ia usurel mai am de mers inca o data.De scoala de soferi m-am apucat,iar acum ne adunam lucrurile pt ca in sfasit ne mutam la casuta noastra.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Off cand scriu si eu dispareti toate ca prin minuneCe-am facut cu ce v-am suparat?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata (din nou la amiaza, hihihi)!
Se pare ca piciul meu nu se culca mai devreme de 12-1, dar macar se trezeste doar la 5-6-7 sa manance repede (cam 10-20 de minute) si apoi doarme pana la 10. Nu e rau nici asa, atata timp cat suntem odihniti si fericiti cu totii.

Multumim mult de urari tuturor doamnelor dragute de aici!

Se pare ca in unanimitate s-a votat pentru reclamarea incompetentei si indolentei duduii de la ambasada. Nici macar o persoana nu a votat pentru iertare, asa incat luni vom compune reclamatia. Roxana, ma gandeam sa o reclam peste tot (ambasador ca e seful direct, MAE si Realitatea tv in programul lor cu ministerul romanilor). Acum ma gandesc ca e totusi prima abatere si sa o luam pe scara ierarhica, mai intai un e-mail la ambasador sa vedem daca se corecteaza ceva. Daca nu sunt rezultate, mergem mai sus, la MAE si apoi la presa.

Andries, pai de ce ma superi tu? Ce daca mamica e cea mai buna la facut placinte? Eu ma mandresc ca stiu sa gatesc destul de bine si unele prajituri imi ies de te lingi pe degete. Si sunt si o fiinta activa, cu serviciu full time si a doua facultate in paralel, deci nu sunt o "casnica comoda". Dar nu inteleg atitudine asta fata de femeile care aleg sa stea acasa. Chiar tu ziceai ca daca ceea ce faci e cu placere, e ok. Ele au ales chestia asta, de vreme ce le convine sa depinda de sotii lor. Altfel ar schimba ceva si si-ar lua un job. Eu am un motto care suna cam asa: "Be the best of whatever you are" (e si titlul unei poezii) iar daca esti cea mai tare placintareasa din lume, ce e rau cu asta? De ce sa nu fie un motiv de lauda? Atata timp cat esti cel mai bun sau dai tot din tine in ceea ce faci, orice munca e motiv de lauda. Mie aici mi se pare buba in Romania, ca valorile sunt putin ciudat asezate pe scara. Daca esti o bucatareasa foarte buna oarecum esti mai prejos decat o contabila incompetenta, ceea ce nu e corect, dupa parerea mea. Ia, ca m-am aprins acum...scuze.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Off cand scriu si eu dispareti toate ca prin minuneCe-am facut cu ce v-am suparat?

teo

mai sunt si eu pe aici dragutza,nu fii suparata.
tocmai m-am trezit dupa un pui de somn ca eram in picioare de pe la 5 si imi picau ochii in gura de somn.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Buna mamici si bebici! ne pare rau ca am absentat atat de mult insa am absentat motivat...sotul plecat 2 saptamani in delegatie, eu ramas acasa cu Andrutza mea si gospodaria...greu pentru mine care eram invatata doar la servici, papi la restaurant de cele mai multe ori, curatenie si alte trburi gospodaresti lasate pe umerii mamei soacre...acum situatia e mai grea insa imi intru in ritm, greu fara sot!!!

Mergi la inceput