***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (34)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Elteka, esti criminala cu baletu si datu din avion !!!

vinerea trecuta peditra ma intreba daca David zice: Mama tata, m-am uitat la ea dublu, dar tot i-a dat o tirmiterein spital sa-l testez pt nu stiu ce.

poohy dar tu ce ai avut mami de ai mers lunar la Gine? lohiile alea care nu mai treceau?

Oare ce a facut Androix ieri la examen?

Liviana, Felicitari pt dintisori. Si voi ati trecut in lumea dintzosilor

Ralucami, si David de vreo 10 zile se trezeste din 10-30 minute de zici ca suntem pe front.
Poate unim frontu de vest cu ala de est si le dam de cap ca in curand capitulam, nu alta!

Unde-i Miniuta? Andrada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, vad ca vorbiti de ceva timp de premergator. La mine, recunosc, e cam devreme, dar m-am gandit la asta si nu as vrea sa-i iau Marei. Cred ca o sa o las sa mearga de-a busilea si apoi sa se ridice singurica in picioare cand o fi pregatita. Pana acum cateva zile eram oarecum impotriva premergatorului deoarece auzisem ca-i face pe copii ezitanti (ei fiind sustinuti) si trece ceva timp pana incep sa mearga singuri (oricum, mai mult decat daca nu ar fi pusi in prem). Acum cateva zile, am citit in plus ca nu e bine sa fie folosit premergatorul sau, mai bine spus, e bine ca piscotul sa fie lasat sa mearga cat mai mult de-a busile deoarece acest mers favorizeaza formarea nu stiu carei legaturi intre emisferele cerebrale si, implicit, o mai buna coordonare a actiunilor si gandirii copiilor.

Raluca, unde ziceai ca ai vazut poze cu Ramona, ca si eu vreau sa o vad?

Ramona, Carrefour Orhideea?

Azi am scos-o pe Mara la Mall si a fost fascinata de beculete si toate celelalte decoratiuni. A si adormit putin , de m-a terminat de maini, ca tatututl ei nu a vrut sa-i luam si caruciorul.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmen_So
Ma duceam mandra cu curu' gol la serviciu

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor am mai scapat de mucisori cu CALPOLdar NU STIU CATE ZILE TRE SA-I DAU?SA NU II DAU PREA MULT.I-AM DAT DEJA DE 3 ZILE.II MAI POT DA,CATE ZILE?SAU NU?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Doxinu, da' ce, are Calpolul vreo restrictie de zile? Mie imi zicea pediatra ca orice tratament trebuie sa tina minim 5 zile ca sa aiba efect.

mai puneti glume, fetelor, ca m-am distrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele care aveti abonament Analogic Basic la UPC, prindeti postul Minimax?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Didi, da, cu lohiile - si acum mai sunt un pic un pic
Eu astept acum sa imi vina al 4-a ciclu (ar fi al treilea abundent)

Elteka, Adevarul e ca imi vine sa ma urc pe pereti cateodata. Azi am lasat-o singura 10 minute cu jucariile si nu stiu ce a facut, cum s-a frecat de ele (ii era si fomica) ca i-au aparut 3 zgambe noi :( Partea buna e ca Manu e vesela si jucausa, asta conteaza

Liviana, nu stiu... Eu am acum digital dar pot sa trec pe analogic sa vad

Doxinu, nu stiu :(

Am si eu o intrebare: lui Manu i s-a inrosit rau cam pe 2 cm zona in care i s-a facut vaccinul, e un pic intarit locul, dar nu are febra. Stiu ca e normal - dar nu gasesc ce trebuie sa ii fac - sa ii pun comprese reci? Sa o las asa? Merci!

O sa incerc sa pun pozici noi maine ;)

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ramona
nu-i exclus sa fie engleza, fiindca ei fac diferente intre cele auzite deja. Al meu cand ii vorbesc pe romaneste intelege perfect. La fel si pe engleza, i se pare normal. Daca o iau pe estoniana, se uita chiondonoras, iti jur. Peste vreo doi ani mi-o zice ca am un accent teribil si peste vreo 4 nu mai scap de corectat greseli de gramatica din partea lu' fiu-miu, las' sa-ti povestesc!

Poohy
Nu te stresa, ca si cand incepe cu povestile, nu mai scapi, am eu doua fetite pe care le iubesc tare da' cand nu mai mergeau doua ore la culcare numai sa mai citim mai una si mai una...imi venea sa uit alfabetul. Al meu copil nici nu mai vrea de prea multe ori aceeasi carte, trebuie schimbata, are vreo 20 deja si tot n-ajung...Cred ca e intrigat insa ca in cartile pe estoniana, cand le citeste mama pe romaneste se intampla cu totul si cu totul alt lucru decat ce ii spusese tata din aceeasi carte

Odata in avion Elias era asa de neastamparat (o avertizasem pe Raluca) iar calatorii asa de iritati de agitatia lui ca n-am avut alta solutie decat sa-i citesc. Dar ce? Si am luat revista de Fly&Buy si am inventat o poveste cu tanti X care merge la piata si zice: "Domnu' da parfum aveti"? si domnu' zice "Da, avem parfum Chanel, gama Allure, la 100 de ml, sticla patrata, aroma de ...costa..." si asa i-am "citit" poveste fiecarui produs din catalog, timp de trei sfert de ora, pe diferite voci si cu semne de exclamatie sau dezamagire printre ele...M-a crezut pe cuvant si n-a miscat pana am ajuns la destinatie

Petit ange
Masaj in fiecare zi 45 de minute (mai putin sambata si duminica) timp de 3 luni, traiasca guvernul. De la 1 ianuarie li se da Infanrix gratis la toti copii (inainte platisem 50 de euro pe el).

Vazut printesa IngerIsa

DidiAlex
Asta e "drama" emigrantilor Si eu am avut parte de niste priviri din partea doctoritei, apoi a asistentei, apoi a maseuzei, apoi a vanzatoarei de la supermarket si tot asa. Acum imi arunca Elias niste ocheade, cica daca mai stau mult pe DC imi va sparge timpanele

Liviana
Frumosi tare omuletii verzi!

EDIT: Multumesc pentru colinde!!! Cred ca e bine pe mailul comun ca vad ca mai sunt amatoare. Mi-e dor de Craciunul din copilarie, de la bunica mea...

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Fetelor, daca vreti sa intrati pe mailul comun, am trimis un mesaj despre o catelusa abandonata. Poate aveti vreuna curte sau puteti sa o dati cuiva... Ma refer la fetele din Bucuresti.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Pai pe prospect scrie 3 zile!Si daca ii dau doar 3 atunci nu isi face efectul ca io ma gandesc ca sunt prea putine zile.De aceea am intrebat.
Io l-am inlocuit (CALPOLUL) cu PANADOLUL ca facea o alegie urata la el,deci numi l-a recomandat dr,asa ca deaceea nu stiu exact cate zile am voie sa il dau.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput