***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (34)***
Raspunsuri - Pagina 12
numai_eu spune:
Buna seara mamici.
Am vazut ca ziceati ca nu vedeti pozele puiului meu. Nu stiu de ce, albumul e public, va mai dau o data link-ul, poate acum merge: http://good-times.webshots.com/album/561687767JlIzIA?vhost=good-times.
DidiAlex spune:
Pepsi, nici pe mine nu m-au vizitat, inca, musafirii. Dar uneori imi zic: Gata, vin! ca in noaptea aia cu prajitura desteapta.
Elteka, R al meu a avut bete la piciore, io vroiam sa il ridic in fund, ca urla si parca avea arc drept in picioare.
Asistenta aia nu-i normala. Acu tu ai vezut pozele capsunicilor si cred ca ti-ai dat seama ca nu-i diferet ca dezvoltare unu de altu. Cat despre masunat, ma 1,2,3 cm is niste abateri ..ca doar nu-i intinde ca pe viermi.
poate mai scriu
lbelciug spune:
La multi ani, Addinel!
Hehe, Ralucami, frumos ai povestit de Braila. Inutil sa zic ca si eu sunt f nostalgica dupa acele vremuri, de adolescenta... Si din Iasi am amintiri f frumoase, desi am trecut doar de cateva ori pe acolo. Mai ai pe cineva in BR? De ce te intereseaza teren acolo?
Pepsi, nici la mine nu au venit rusii. Dupa Matei au venit greu, la vreo 8 luni desi nu am alaptat decat 3 luni.
numai_eu, vazut pozele cu rozatorul de patutz. E simpatic, sa ne mai arati poze cu pustiul.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Graviduta spune:
Mai am una.
PUTEREA ASEZARII UNEI VIRGULE. Citeste si analizeaza fraza urmatoare: "Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge in patru labe in cautarea sa."
Daca sunteti femeie, cu siguranta ati aseza virgula dupa cuvantul "femeia".
Daca sunteti barbat, cu siguranta ati aseza virgula dupa cuvantul "are".
Wow, ce de sarbatoriti avem azi! Multa sanatate si bucurii pentru:
Teodora Elena de Motannel, Anais de Corap, Teodora de Sadicutza, Rares de Carstea si baietelul lui Theolumi.

LA MULTI ANI, Adinnel! 

Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
petit_ange spune:
Lauradi
Poohy, da, rochita e de pe La Redoute
. e singura rochita care ii incape ca restul care i le-am luat asta vara sunt mari deocamdata.
pe Manu.
Elteka e atat de scump Elias, Fat-Frumos cel blondut, cand isi duce piciorul la gura !!! Isa si-a descoperit piciorusele numai de cateva zile si incearca de zor sa le roada
. Cam cate sedinte de masaj face Elias pe saptamana?
Numai eu uauu, mai putin si o sa alergi dupa David prin casa.
petit_ange spune:
Teodora Elena de Motannel, Anais de Corap, Teodora de Sadicutza, Rares de Carstea si LA MULTI ANI, Adinnel!
Graviduta spune:
Petit_ange, foarte scumpica Isabella ta. Chiar seamana cu o Isabella. Asa imi imaginez eu una.
Paturica din aia muzicala avem si noi, dar Mara nu a experimentat-o inca.
Madi, si Mara incepuse azi sa urle la piure, desi pana acum chiar ii placea, nici n-aveam timp sa umplu lingurita ca ea deschidea gura. Azi parca se certa cu lingurita. Am incercat de cateva ori, dar nu si pace. Asa ca am luat-o in bucatarie (eu ii dadeam in sufragerie, in scoica de la carucior, ca inca nu avem scaun de masa) ca sa-i fac lapte si am mai incercat o data cu piureul. Si, ce sa vezi, l-a acceptat. Se uita la fructele magnetice de pe frigider, la alte chestii de prin bucatarie si cred ca au distras-o. Asa a mancat tot piureul (un biberon de 120 ml de la Avent, daca stii cum sunt; nu ii dau cu bibe ci cu lingurita, dar in bibe il pastrez de pe o zi pe alta). Morala (in sfarsit, nu?
: du-o undeva unde ii poti distrage atentia cu alte chestii.
Ali, i-a dat slanina cu usturoi sau cu ceapa?
Si mama spunea ca la varsta Marei mie imi dadea ciorbita si altele
, dar a fost de acord ca tre sa fac cum zice pediatra. Adevarul e ca eu am un stomac strong si, daca as sti ca ciorba i l-ar face si Marei la fel, i-as da numai ciorba. ![]()
Ce frumos ca unii nasi s-au gandit la piscotei. Ai Marei nu s-au sinchisit nici macar sa dea un telefon... In fine, are cine sa-i ia si ei.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Alyna24 spune:
Am fost la Baby Expo si am cumparat cate ceva de acolo.Era destul
de aglomerat.Am bantuit vreo 3 ore pe acolo
ca mereu imi aminteam ca am vazut ceva si...da-i si intoarce-te.....I-am luat ceva cu Spiderman la nepotel iar la pitik:o lampa Disney cu Winnie,o masinuta,cateva zdranganitoare, pt baie de la Kis'd Kids si de la Z-set fular+manusi+caciula.Am participat si la o tombola la CityFarma si am castigat un rucsacel(mov
).Am terminat cu jucarelele pt copii.
Mai am pt cei mari de luat una-alta.![]()
M-am intalnit si cu Kay care este bine, arata bine iar Sosonica este ok, mici probleme insa luni vorbesc in Germania, poate pleaca in curand la operatie!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
AICI sunt cele cumparate de la Expo.
DAVIDUTZ
Alyna24 spune:
Va doresc un wk cat mai placut!
Apropo de Expo, erau ceva-ceva reduceri dar mai mult
la jucarii si ceva de genu'10%, 15%.Cam atat am vazut.Comparativ cu preturile din magazin....nu stiu sa va zic.Dar la jucarii zic eu ca gasesti cate ceva.Acum depinde si de ceea ce vreti.
DAVIDUTZ