***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (34)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana felicitari pentru dintisor.

Fetelor daca stiti pe cineva care vrea sa inchirieze o garsoniera, avem una de inchiriat in zona vitan mall. Detalii pe PM.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

La multi ani pt sarbatoritii zilei:

Teodora Elena
Anais
Teodora
Rares

si mamica Addinel

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

si voua vi se incarca greu paginile de la forum??? m-am certat cu astia de la compania de internet de citeva ori...

lauradi, zic si io desi ti s-a raspuns, sigur sint cartofi dulci!

liviana, felicitari ptr al doilea dintisor, bravo

eu, am o stare de agitatie, ma doar rau burta, spatele.....inca mie nu mi-a venit ciclul, mai e cineva in situatia asta??

mica, super cadou, nasa lui david la fel si-a facut cu fetita un calendar imprimat cu pozele fetitei

am primit o reteta de rulada cu carne, daca ma tin nervii o fac azi, si va dau reteta.
o zi buna sa aveti

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Pepsi, merci!
Nici mie nu mi-a venit,desi nu mai alaptez de o luna juma;nu ca mi-ar fii dor ,dar...

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Poohy, Elteka, de partea cu exercitiile se ocupa sotul ziua, asa zice el. Nu sta decat cateva secunde in fundulet dupa care ori se frichineste de ajunge pe spate culcat, ori pica in nas. De mers de-a busilea, nici voba, se ridica, se hlizeste la tine dupa care pune capul jos si nu vrea sa inainteze. In schimb, vre ridicat in picioare tot timpul.

Cu cititul am descoperit acum cateva seri ceva fain. Urla de nu mai stiam ce sa-i fac si am inceput sa-i citesc in engleza dintr-o carte de povesti cu vrajitoare. A tacut instant. O fi de la engleza. Habar nu am. Eu ma bucur ca functioneaza. Cand ii citesc in romana, nu ma inteleg cu el din cauza ca ar vrea sa rontaie toate paginile.

pepsi, imi pare rau sa aud ca nu te simti bine. Sa ai grija de tine.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Draga noastra

Addinel
(mama lu' Maria!!!)

LA MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULTI ANI!

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Liviana nu sunt din Braila, dar acolo am copilarit . Pana la 7 ani am locuit acolo si apoi pana la 15 ani am venit in fiecare vacanta de vara cate 3 luni! Cele mai frumoase amintiri ale mele acolo sunt. Prietena mea de suflet, primul baiat care mi-a declarat ca ma iubeste ( imi trimetea scrisori in Iasi cu fraze de genul: "esti porumbelul alb al inimii mele!" si eram in stare sa prind postasul pe strada si sa-i fur tolba cu scrisori ca sa nu cumva sa le gaseasca taica-meu), plimbarile la Dunare, calea Calarasi , grupurile de la Balcescu si Murgoci (parca), vecinul care avea pepinarie la Viziru, sirena de la Progresul. In Braila e inmormantat si tataia! Doamne cate amintiri! De cate ori vorbesc de Braila simt un carcel in inima! Acolo e toata copilaria mea!

Pepsi nici mie nu mi-a venit. Sper ca nu m-o ferici taman de sarbatori ( sau si mai bine, pe avion)

Mica am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Laura
Sa stii ca si Duculeatza al tau pare mare! Si are un par!!!!!!!! Cand va tundeti, sa ne trimitei si noua de o peruca Glumesc. E tare dulce!

Maseuza chiar imi zisese ca prima impresie a fost de copil de 4 luni Acu' nu e el voinic, la cat bicicleste, are doar 69 cm (pe neintinse) si 7950 la 6 luni si o saptamana. Si la pampers il inchid pana aproape se ating aricii (Roxicucu cu toate astea si la noi iese tot pe langa sau pe sus. Eu zic ca e vina pampersului, nu absoarbe suficient, mai avem vreo 40 si scapam de ele).

La targ n-am mai fost ca avea Elias 37,5 si doctorita a zis sa nu mergem nici la masaj. Nu ca ma plang eu ca n-am mai trecut prin toate chinurile cu imbracat si urlat si transpirat si cele aferente scosului afara.

Poohy
Arata-ne una bucata delicioasa de Miss Tzu please ! Imi pare rau pentru bubite, Elias numai o data a facut o iritatie de scutec, 2 zile, si deja o luasem razna, l-am spalat tot la 3 ore cu apa si am cumparat 3 creme

Mica, Poohy, Ramo7
Eu nu ma ingrijorez ca nu merge de-a busilea (imi reprosez doar ca poate ar fi facut mai multe daca ma ocupam mai mult de el in termeni de activitate fizica). Aici se recomanda sa nu-l pui in funduletz ci sa astepti sa se tarasca, apoi sa mearga de-a busilea ca se ridica el singur dupa asta in funduletz (explicase Miniuta odata). Cum noi il tinem mai mereu in brate in fund si cum el daca il apuci de maini se ridica direct in picioare (plus, daca vreau sa-i fac genuflexiuni eu sau maseuza nu le indoaie deloc, parca are bat pe interior) - am zis sa nu-l pun in funduletz deloc. Eu ziua il tin doar pe covor si rar in bouncer. Si in brate, sigur

Azi l-am pus in scaunul de masa (lasat la maxim pe spate) sa fac piure si s-a tras de chestia aia de plastic dintre picioare pana s-a ridicat in fund si si-a luat jucaria care era pe masa. Si eu nici nu-l legasem, bine ca am fost langa el...

Pe urma cat m-am dus sa pun un cd s-a rostogolit de la exact mijlocul covorului pana dincolo de el si si-a tras un cap de parchet

S-au dus zilele linistite cand statea intins la orizontala...

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

La multzi ani !!!!!Adinel

Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa si iti indeplinesti toate dorintzele si visele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Salutare si de la noi!

Bravos, natiune! Dintzoase si dintzosi (Ninutza si Liviana), progrese la mancare (Lauradi) si la gimnastica (Elteka). Si, desigur, Sonia, care vine tare din urma la capitolul greutate.

Voiam sa va spun repede ca treaba cu spatele gol e cat se poate de serioasa, am constatat-o pe pielea mea. Ma duceam mandra cu curu' gol la serviciu (ma rog, cu ciorapi subtiri, nu chiar in curu gol) acu doua ierni si din cauza frigului mi s-a accentuat durerea de spate. Mi-a zis doctorita sa-mi cumpar o centura medicala pentru sportivi (cam cum erau centurile prin maternitate, daca le mai tineti minte, dar mai buna) si s-o port iarna pe sub haine. E atat de buna ca si-a cumparat si sotu, si e foarte buna si pentru scaderea burtii, ca are nu-s ce material prin ea care tine cald, burta transpira si scade. Verificat.

Ralucami, m-ai linistit cu mancarea, ca si a mea mananca destul de putin.

Pepsi, mi-ai bagat morcovul cu biberoanele de plastic, ca noi numai de alea avem, cele de plastic mi se par incomode.

Nu reusesc sa vad poze, imi zice ceva cu un volum mare de pagini...

La multi ani, Addinel!

oops, hai ca s-a trezit nr 2!

Mergi la inceput