***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (34)***
Raspunsuri - Pagina 10
lbelciug spune:
Azi-noapte lui Bogdanel i-a spart gingia al doilea dintisor! 
Uf, ca tare mult l-a mai chinuit.
Motannel, la multe lunisoare pt Teodora!
dicirstea, merci pt raspunsul cu bavetica. E bine de stiut, chiar daca mi-a procurat si mama mea.
Kay, bafta multa la Muchen. Ce inseamna ca micuta se desatureaza ?
ralucami, sa nu-mi spui ca esti din braila! nu stiu sa-ti spun un pret la casa acolo caci acum stau in buc, dar ma interesez de craciun cand merg la parinti.
A FOST CINEVA LA expo suveniruri DE LA ROMEXPO?Ceva impresii?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
ELTEKA spune:
Ramona,
Doctorita il ia, il intoarce pe fata si pe spate si ma intreaba ce face (se rostogoleste, se taraste, sta in fundulet).
Acu' el nu face mare lucru, sincer mi-as dori sa faca si el balet, dar plange daca il pun. Prefera sa-i citesc si cate 3-4 povesti, sta fascinat, tine cartea cu o mana, ma mangaie pe fata sau se face arc atunci cand apare poza cu lupul si eu "ii fac" vocea de rigoare...Si intrucat imi place si mie chestia asta, si mai sunt si o mare lenesa in ceea ce priveste exercitiile fizice, nici nu m-am stresat sa-i fac gimnastica.
De asta ziceam, pe mine ma enerveaza si sa ma duc afara cu el, recunosc, as sta tolanita pe canapea cu un ceai si o carte buna. Insa e vital pentru bebei! Si daca dau o fuga pana la un shopping center si pe urma ma invart pe acolo, nu se pune ca am fost "afara", sa fi imbinat si eu utilul cu placutul... 
(nu era de virusi la magazin, eu nu ma prea stresez cu asta, sigur ca daca e cineva bolnav in jur prefer sa nu stea pe langa copil, dar daca in avion s-a nimerit vreunul racit, n-am putut sa-l dau jos ![]()
Ca n-are muschi mi-a zis maseuza, cica nu-i simte la mana...Si de asta nici nu se taraste, ca n-are forta. Adevarul e ca atunci cand il ia de maini si-l lasa sa atarne cu toata greutatea corpului, nu se vad decat oscioarele 
Asa ca il maseaza vreo jumatate de ora si un sfert ii face exercitii. Se vad progrese intr-o saptamana, ca a inceput sa traverseze covorul din rostogoliri (acu' nu bag foc ca e doar masaj, e si varsta, etapa de dezvoltare); dar tot nu merge de-a busilea, isi tine picioarele bat, de asta am zis sa ne punem pe escaladat munti de perne, poate invata sa miste picioarele cum trebuie. In plus, se distreaza, pernele au diferite texturi si el le testeaza, aluneca printre ele...
Acum doarme insa 
Voi exersati? Regulat?
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
carstea spune:
Teodora de Motannel
Anais de Corap
Teodora de Sadicutza
Raresul cel scump al ciorii!!!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
tudorcatalin spune:
ibelciug, am vazut babetica de plastic in carefour orhideea, de 2 feluri, ba nu 3 feluri.sunt unele simple 1 buc. unele mai mari le poti baga pe cap, si altele la set, 7 buc, pt. toata saptamana, cate una pe zi.
o zi buna fetelor, si pupici pt capsunele.
magda ,mama lui tudor catalin (17.06.20047)
lauradi spune:
Tocmai am pierdut un mesaj lungut

E prima data cand mi se intampla;of tre sa reiau acum...
Si Ducu e fan telefoane,telecomenzi si tot ce are butoane.Are vreo 2 telefoane,unul l-a jdrelit de zici ca e zgariat cu un cui,nu cu dintii lui.![]()
Nu mai pot sa fac nimic ,tre sa stau numai cu el,ca daca nu, e jale.Azi am pregatit piureul cu el la bucatarie.L-am pus in scaunelul lui, AICI),dar s-a plictisit repede ,ca e mai bine la mami in brate
Cum plec un pic de langa el, se pune pe urlat.
Mosu' i-a adus o pereche de botosi rosii pt Craciun,un om de zapada cantator (uitati AICI),o salopeta raiata cu bluza si mai e o comanda pe drum,care intarzie, cu o salopeta din fleece si o pereche de cizmulite.
Petit Ange, mi-a placut mult Isa in rochita roz,foarte dulcica!Si in poza cu caciula de Mos e haioasa rau!
EDIT: nu terminasem si m-am trezit cu el trimis.Nu stiu ce se intampla azi!
Laura si DUCU (29.05.2007)
poohy spune:
Elteka, pup fat-frumosul
Eu zic sa nu te ingrijorezi asa de mult ca nu merge de-a busilea la 6 luni si o saptamana. Eu stiam ca statistic incep sa stea in fund dupa 6 luni, de mers de-a busilea de la 7-8 luni abia (si multi merg numai cu spatele). Si astea nu sunt reguli - pot sa intarzie si mai mult etapa asta... Eu nu ma ingrijorez ca Manu nu are nici o tendinta de a sta in picioruse - ar trebui totusi?
Nici Manu nu merge de-a busilea, se taraste in spate si se bataie in 4 sau 3 labute, dar nu mi-am pus problema ca ar trebui sa mearga.
Oricum, masajul o sa il faca un fat-frumos voinic 
Ce frumos sta Elias sa ii citesti! Si eu am vrut sa ii citesc domnisoarei tzu, dar nu se poate :( Nu sta cuminte, rupe si baga in gurita orice hartie vede (a facut cateva reviste fasii fasii) si trebuie sa stau departe de ea daca ii citesc, se enerveaza ca nu poate "gusta" cartea etc - asa ca am renuntat... Te invidiez ca si eu abia astept sa ii citesc!
edit: vreau si eu sa vad rochita roz de isa de petit_ange! Ma duc sa caut
Anca
de
Manu 02.06.2007 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
lauradi spune:
Ninutza, felicitari pt noul dintisor!Ti-au folosit siturile?
Pepsi, multumim pt info atat de pretioase pe care ni le oferi!
Mihamora, super tare!
Ce elfi haiosi sunteti!
Mica, super idee de cadouri! Sa ni le arati si noua
Ce mandra e Maya de scaunelul ei!
Liviana,felicitari pt dintisor!Si noi maraim intr-una in asteptarea urmatorilor dinti,dar nik pana acum 
Ioana, ducu doarme neintrerupt 2 ore numa afara,cum s-a intamplat si azi,ca afost tare frumos.In casa doarme 30-40-50 min de 2-3 ori.
Graviduta, si al meu are o viteza la mancare,ca la fel,nu apuc sa-i umplu lingurita ca e cu gura deschisa.Si cand ma gandesc ce nazuri facea...nu imi vine sa cred ca mananca!
Elteka, sa ne spui cum a fost la targ si sa ne pui si poze.Ce mare pare Elias in pozele cu Mosu',de un an,asa!
Nici al meu nu merge inca de-a busilea si nici nu sta bine in fundulet,adica doar cateva sec sta singur.In schimb,cand il tin de maini sa se ridice in fundulet sare direct in picioare si ar sta asa,desi i se inmoaie repede si cade.Si dr mi-a zis sa nu-l las ca nu e bine.Gimnastica ii mai fac eu, dar nu zilnic.
Fetelor,va multumesc pt raspunsurile prompte!

pt voi
Nu mai stiu daca mai era ceva de zis,ca am scris din aduceri aminte.
Trimit ca poate il pierd iar.
Laura si DUCU (29.05.2007)
poohy spune:
Gata! Am vizionat frumusete de Razvan de Ramona
Ce flacau frumos!
Are niste ochisori... Vad ca si el e interesat de rosul etichetelor (sau ceva ce seamana cu etichete)
Si dulceata scumpa mica frumoasa blonda cu ochi albastri razacioasa si fericita de Petite_ange - adica Isabelle
Stiu rochita stiu rochita! E de pe la redoute, nu? Sau de acolo i-am luat si eu lui Manu, dar cum noi suntem cam rotofeie nu ne mai incape
Numai body-ul mai vine, rochia de deasupra din pacate fuge speriata cand o vede pe domsoara tzu
Si imi place muuult costumasul de ren :) Am sperat sa ii gasesc lui Manu ceva frumos de Craciun la baby expo, dar n-am gasit :(
Anca
de
Manu 02.06.2007 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
lbelciug spune:
poohy, mai pune poze noi cu Manu s-o admiram si noi. 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
mica0307 spune:
elteka nici Maya nu merge de-a busilea. Sta singurica in fund si merge doar cu spatele.
Am fost in carrefour si i-am cumparat maimutica baby gymnastics, dar catelusul nu l-am gasit. De fapt mai era decat unul si din principiu nu cumpar ultimul produs. Il mai caut.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze