***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (34)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

poohy, tare faza cu cartofii rosii. La asta m-am gandit si eu cand am cumparat prima data cu sotul. Pe atunci nu aveam bebe. Dupa ce i-am facut mi-am dat seama ca interiorul si gustul sunt altfel. Cat de dulce e manu!!!

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

LAURA, dupa poza, sigur e cartof dulce.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mica, mersik de info!
Tocmai am lasnat comanda.Sar'na pt idee!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

quote:
Originally posted by ramona7

Elteka, ce mai zici? si pentru tine si pentru Elias, care se pare ca deja l-a intalnit pe Mos Craciun.

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Deh, la noi e plin de Mosi, daca suntem asa aproape de cercul polar...

Macar de n-ar mai da ciocolata pe oriunde mergem, ca eu - ca mamica responsabila - ma simt "datoare" s-o mananc in loocul copilului. Partea buna e ca asa pot sa ma fac eu Mos Craciun, am burta corespunzatoare si nici macar nu e falsa

In rest bine, am facut si noi (ultimii?) primul Infanrix, acum ne luptam cu valuri de febra si maraieli si trezit noaptea (poate si dintii...). Si cu diversificarea, sigur. Azi incercam pastranac, sa vedem la cati metri il scuipa? La un metru, ca pe morcov, la jumate, ca pe dovlecel?

Mergem la masaj in fiecare zi, ca cica nu sunt muschi. De luni incepem si inot. Construim munti de perne pe jos si ne cataram pe ei... Incercam sa iesim afara de doua ori pe zi cate o ora si jumatate, ca asa recomanda doctorita (nu-sh ce se intampla cu hemoglobina daca nu). Partea nasoala e ca iesitul la un shopping center nu se pune

Azi mergem la targul de Craciun, se organizeaza anual in orasul medieval, dar pana acum n-am ajuns. Sunt lumini si brazi si produse naturale (din lana, miere si alte chestii de pe langa casa omului). Si vin fiert cu mirodenii, numai bun dupa ce ti-au inghetat mainile impingand la carucior prin nameti...

Contrapupici lui Gramokid si mamicii!

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy si Maya era la fel de serioasa acum 2-3 luni. Acum rade la toata lumea, da din carucior . Ca daca e luata in brate si mai ales daca nu mai e mami prin preajma cand e luata in brate se cam supara. Si pune buzita...

alyna ma gandesc ca pentru sora ta ar fi frumos un calendar (sau o agenda) cu pozele ambilor bebei, David + verisoru'. Am zis si eu . Da si pentru mama ta...

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Fetelor, nu mai stiu ce combinatii sa-i fac pitikului pt papa.
Azi i-am facut:dovlecel+morcov+strp ulei+sare+orez.Sa vedem dc o manca!Cred ca adaug si un galbenus de ou dc tot nu-i dau carnita!
Voi ce combinatii mai faceti?

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Mica, pai exact asa am facut:pt sora-calendar cu ea@David si Raducu facuta chiar ieri+catelusul vorbitor!(ca era de la ei).
Pt mama si tata, un calendar cu mai multe poze cu pitik, cu ei la botez...(vreo 6 poze).
Dureaza cica vreo 1 sapt pt tiparire si 2-3 zile transportul.

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ce frumos Pepsi, trebuia sa ii spui ca il cheama Mario atunci,ca sa nu il incurci pe baiat. buna idee, sa faceti poze.
Hahaha..., ce tare e sotul, asa mai face si al meu cu cadourile.

Kay - ma bucur ca Soso e bine, bafta multa in germania!

Foarte tare ideea cu calendarul Mica, super cadou!

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Pepsi, Ramona, Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Elteka, ce frumos povestesti tu!

M-a distrat faza cu ciocolata. Noi nu prea primim dulciuri. In general, ne trage lumea de falcute, spre disperarea lui si a mea.

Of, cu diversificarea asta. Bataie de cap. Probail ii place lapticul de la mama mult. Am prieteni cu copii care au fost alaptati natural si bebeii lor au mancat greu alte chestii, dar a fost o perioada trecatoare. O sa vina in curand vremea cand o sa ceara el morcov si dovlecel.

Ce de activitati fizice! Super. O sa fie Elias un atlet. Am si eu o curiozitate. Sa nu razi de mine prea tare. Cum si-a dat seama medicul ca nu sunt muschi? Il palpeaza, ii verifica tonusul sau cum?

Poate gasiti locuri faine unde se poate merge cu bebe daca la shopping center aveti interzis. Ultima chestie pe care am auzit-o in legatura cu locurile sigure sau nesigure pentru bebe a fost: “sa nu intri cu copilul in farmacie ca acolo se duc numai oameni bolnavi!” (culeasa de la o asistenta medicala pt copii)

Distractie placuta la targul de Craciun! Vinul fiert cu mirodenii si zapada de afara sunt numai bune pentru spiritul sarbatorilor de iarna.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput