***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (34)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani Addinel!

La multi ani !Teodora Elena, Anais, Teodora si Rares

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Poohy, si noi ne-am confruntat cu aceeasi problema saptamana trecuta.Ce vaccin ai facut?Noi desi eram la a doua tura de infanrix hexa (fara nici cea mai mica reactie la 2 luni)am patit acelasi lucru.Recomandarea Andradei a fost sa pun comprese reci.Eu i-am mai pus si ceva leacuri babesti cartof ras si foaie de varza .Azi la o saptamana si 2 zile de la vaccin nu mai e rosu in schimb a ramas tare locul in jurul vaccinului insa intr-un mod neuniform.Tot Andrada mi-a zis ca ar putea fi de la faptul ca asistenta a frecat locul dupa vaccin.
Pepsi, mie mi-a venit acum o luna dar luna asta....pauza sau intarzie deja de 2 sapptamani.
Multumim tuturor pentru urarile de La multi aniAzi puiul meu a facut 7 luni.
Maine am o zi grea.Imi las puiul cu soacra pt o zi intrega.Pentru prima oara de cand s-a nascut .Trebuie sa ajung in bucuresti sa-mi inchiriez apartamentul ca de...rata o cere.Si trebuie sa fac smotrul de rigoare. si nu am vrut sa-l tarasc prin tot praful.Sper ca va fi bine
Problema:Rares mananca foarte bine.Poate prea bine zic eu.Nu stiu sa zic cate grame dar iese destul dintr-un 1/2 cartof dulce 1/2 dovlecel, cateva bucati pastarnac, cateva bucatele de radacina patrunjel, o felie ardei o nuca de branzica ,1/2 galbenus(cam multe,nu?)Ca de obicei a mancat tot fara sa faca nazuri insa dupa o ora jumate a dat afara pe gurita pireul nedigerat.Dupa alta ora jumate s-a intamplat din nou acelasi lucru.Nu stiu ce sa cred.A fost prea mult?Dar nu mai mult decat de obicei!!!
Dati-va si voi cu parerea ca eu le-am invartit pe toate partile.
In rest sunt tare mandra de el ca desi eu sunt racita de o saptamana el n-are nici macar un mucusor.(Multumesc Pepsi pt ca desi nu ai de unde sa stii datorita postarilor tale i-am dat si-i mai dau inca lapticul meu)Cred cu tarie ca este puternic datorita anticorpilor.
Hai ca m-am intins!!!Noapte buna tuturor!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

La multi ani, mamica Addinel !

si LA MULTI ANISORI capsunicilor sarbatorite azi !

eu am o mare problema, ELTEKA de cand esti in Estonia? ori m-am tampit eu si am visat ca erai in Japonia, ori te-ai mutat pe parcursul lunilor mele de spitalizare... nu da cu rosii daca sunt tampita... da eu te stiam "japonica"... acu esti... "estonica"???? hai ca sun in ceata, alaturi de intrebarile economice pe care mi le puneam dimineata la dus : oare taximetristilor din bucuresti le ies mai multi bani cu aglomeratia asta? si oare patronii au ridicat baremul la taxiuri? si daca da, cum fac fata taximetristii? se imprietenesc oamenii cu taximetristii pe parcusul cursei si calatorul da spaga mai mare? deci am ceva probleme, nu?

pup si NOAPTE BUNA !

Andrada e ok, am vb eu cu ea azi !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

La multi ani pentru sarbatoritii zilei de azi.
Teodora Elena de Motannel; Anais de Corap; Teodora de Sadicutza; Rares de Carstea si pentru Addinel

Raluca, am citit cu mare interes diversificarea...muncesti nu gluma, eu am fost mai lenesa si am inceput cu borcanase...dar o sa ma apuc si eu de gatit ind ajungem la cantitati mai mari. Eu cred ca maninca bine, la inceput 3-4 linguri e bine, la stomacelul lor. Si mi-a placut tare mult numele blog-ului !!!! Am sa mai intru din cind in cind...

Elteka, e bun masajul pentru Elias si cu siguranta va face muschi de otel !! Cum merge cu mincarica ?
Eu vorbesc romaneste nu Nicole iar cind Eric vorbeste engleza cu ea, stie ca e o diferenta, sigur !! Apropo, cite limbi vorbesti ?

Pespiai grija de tine, sanatatea e cea mai importanta. Ai facut bradul?

Am vazut jucariile si hainutele care le-ati luat pentru puiuti, toate una si una, si eu cind ies la cumparaturi tot la hainute si la jucarii ma uit ... nici nu mai stiu unde sunt hainele de dama, bijuteriile sau posetele...

Despre noi : astazi a papat cartof dulce, i-am incalzit doar o lingura , prima zi am vrut sa vad ce reactie are . Reatia a fost buna...dupa ce a mincat ce era in castronel statea cu gurita deschisa...Am mai incalzit o lingura de pireu si l-a mincat si pa ala ! Apoi i-am dat tzitzi si apoi a dormit 1 ora si 20 de minute, pentru ca aveam musafiri am dus-o sus, la ea in camera, oare asta sa fie cauza de a dormit asa mult ???

Eu folosesc un bol pentru cereale si unul pentru mincarica- care merge la microunde - linguritele le schimb mai mereu, dar se poate sa asocieze mincarea cu un bol si sa manince numai din acel bol.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor. iaca si eu pe aici, sa nu ne uitati cu totul. de data asta chiar sunt in urma cu cititul, pentru ca marti seara a avut socrelina un accindent de masina din care a scapat ca prin urechile acului cu numai cateva coaste rupte, dar nu mi-a mai prea ars de multe. sper sa reusesc sa recuperez in week-end. oricum, am vazut ca ati fost cu totii cuminti si nu v-a ocolit mosul. asa si trebuie.

sa va zic putin de noi. vinerea trecuta am fost si noi la control, si m-am bucurat vazand ca david nu sta rau deloc la capitolul greutate: 7820 gr la sase luni si jumatate, si 67 de centimetri. l-a laudat pentru ca e mobil, ca sta bine pe burta, ca se sprijina intr-o mana si o intinde pe cealalta ca sa ia o jucarie, ca identifica o sursa de zgomot. ce mai, minunat. mai putin incantata a fost de felul in care mananca. cica la varsta asta bebeii ar avea patru mese pe zi: una de lapte, una de legume (eventual cu carne), una de fructe si una de lapte cu cereale. sa fim seriosi...mie si asa mi se pare ca david bea prea putin lapte, si, oricat as vrea eu, cum sa ii scot mesele de noapte, cand abia noaptea bea si el de-adevaratelea??? cica sa ii scot progresiv cate zece mililitri de lapte, pana renunta la o masa. ei, asta nu o sa o aplic, pentru ca el nu bea deloc apa sau ceai, si ma tem sa nu se deshidrateze.

sunt fericita ca am reusit sa ii introduc doua mese: una de fructe, si una de legume. ii dau totusi fructele dimineata, nu seara, pentru ca are de multe ori gaze, si daca ii dau o masa de fructe la 11, pana seara se mai rezolva problema. de masa de legume sunt insa foarte fericita. incepusem cu borcanelele, si atata timp cat i-am dar numai morcov sau pastarnac simplu, le-a mancat fara comentarii. ei, cand am trecut la combinatii a inceput sa strambe din nas. si si eu. mi se parea ca miros ciudat, orezul cu legume si carne facut de mine are cu totul alt miros , asa ca m-am gandit ca daca eu nu as manca maglavaisul ala, cum as putea avea pretentia de la david. luni i-am facut eu mancarea, dar am dat-o prin sita si a mancat tot. asa ca marti m-am dus si mi-am luat un blender (si-asa imi doream unul ca sa-mi fac shakeuri) si acum ii dau pireuri facute de mine. a mancat zilnic tot. sunt super fericita. si am mai mancat si eu pe langa el, ca a fost bun.

mai rau e ca nu prea mai vrea sa stea singurel. ma tot chinui sa-i distrag atentia cu vreo jucarica, cu muzica, poate poate..cateodata functioneaza, dar nu mereu. ma tot gandesc daca sa ii iau tarc, sa il pot lua prin casa dupa mine. acum il tin in leganus cat trebuie sa-mi fac treburile prin bucatarie, dar nu are libertate de miscare, asa ca nu putem sta prea mult timp nici acolo. moama, si in vara ziceam ca abia astept sa mearga de-a busilea. nu ca n-as astepta, ca va fi frumos, cu siguranta, dar pe de alta parte trebuie sa-l pazesc ca pe butelie.

in alta ordine de idei, am vrut sa va spun cu ce "jucarii" se joaca david. cu pungute fosnaitoare, cu presa de ustuoroi (oare asa ii spune obectului aluia cu care se face mujdeiul?), cu o lingura de lemn, cu un pachetel de servetele (moama, cat a putut roade la el si a balosit pana si-a facut bluza leoarca), cu un burete de-ala din plasa de frecat oalele, cu un lant cu zale de plastic, cu o punga umpluta cu putina apa. o parte din idei le am de la clubul ala de bebei la care mergem o data pe saptamana. am ramas uimita cat de mult il poate fascina de ex un dop de pluta, un banal capac de borcanel sau un bigudiu de-ala de plastic cu scai. toate spalate bine bine. e adevarat, cu astea se joaca numai cand sunt eu langa el. si mai stam pe scaun in fata oglinzii cate o jumatate de ora pe zi, ca sa se admire si sa-si rada. nu i-am luat nimic de mos nicolae, pentru ca nu cred ca intelege ceva din asta. si e drept ca nici eu si sotiunea nu ne luam nimic de mos nicolae, ci doar de craciun. ei, la anul, cand sigur va intelege mai multe, o sa vina mosul si la el cu portocale si turta dulce.

alyna24, am vazut ca tu i-ai facut azi lui david orez cu legume. cat orez ii pui pentru o portie? orezul l-ai fiert impreuna cu legumele sau separat? si o ultima intrebare: orezul e de-ala normal, alb? ca as mai schimba si eu putin meniul si nu stiu cum.

fetelor, as mai avea o intrebare: pot sa pregatesc legumele de o portie si sa le pun la congelator? nu piureul gata facut, doar legumele spalate si portionate? vin sarbatorile si taranul de peste drum care are si magazin de desfacere (sursa mea de legume pt david) isi ia concediu vreo trei saptamani, asa ca ma intrebam daca nu as putea face provizii. sa am totul pregatit, si cand trebuie sa pregatesc masa sa mai arunc doar legumele in oala si in blender si basta.

of, cam atat in seara asta. sa auzim de bine.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Am mai citit si eu ceva din urma si am mai raspuns cate ceva. O parte din mesaje sunt deja depasite, dar daca tot le-am scris, le-am lasat asa.
Alyna si eu i-am cumparat catelul vorbitor de Mos Nicolae. Nu stiu cat de incantat a fost Andrei (s-a jucat cu el cand l-a vazut, era foarte interesat), dar pe bunici sigur i-am dat gata. Davidelul tau cum a reactionat la el?
Dicarstea si eu am facut recuperare pentru durerile lombare. Trece intr-adevar, dar partea proasta este ca daca nu iti faci regulat exercitiile acasa reincep durerile dupa un timp. Sper ca tu sa ai mai multa vointa decat mine.
Vad ca vorbiti de steamer. M-ar interesa si pe mine unul. Imi puteti spune unde gasesc?
Alyna votat Davidut zambaret. Ce bine seamana cu tine.
Vas sternul infundat poate fi semn de rahitism. Si al meu are toracele putin evazat la baza si ii dau 3 picaturi de Vigantol. Si mi-a zis medicul ca vrea sa-l mai vada peste o luna, poate ii da si niste calciu daca e nevoie. Dar nu stiu daca e bine sa-i maresti doza din proprie initiativa. Bine ar fi sa ii faci niste analize, dar eu nu m-as indura sa il intep pe al meu pentru recoltare.
Liviana vazut omuletii verzi, sunt niste scumpici. Avem si noi o pijamaluta la fel, si tot verde. Si dulciurile arata foarte bine.
Poohy, Madi eu imi imbrac puiutul in rosu si mi se mai spune in parc ca e fetita. Si eu fac alergie la albastru. De cate ori ma duc la cumparaturi si spun ca e baiat, imi arata ceva albastru. Si eu nu iau niciodata ce imi arata ele. L-am imbracat in toate culorile, mai putin roz pana acum. Si nici lila nu i-am dat inca, dar tocmai i-am comandat de pe laredoute un body culoarea asta si abia astept sa vina.
Kay ce mare e Soniuta. Inca putin si ne intreceti. La multi ani! si sa fie sanatoasa, cu intarziere pentru ieri.
La multi ani! pentru toti capsuneii sarbatoriti azi.
Inca nu am terminat nici capitolul precedent de citit, dar sunt rupta de somn. Sper sa ajung la zi in weekend ( va rog sa fiti bune cu mine si sa nu mai scrieti asa mult).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Numai_eu - l-am vazut pe frumuselul tau.

Alyna - f frumoase jucariile.

Liviana - felicitari pentru dintisor

Elteka super tare Elias, normal ca te-a ascultat, era si el curios sa vada pana unde te duce imaginatia. Foarte frumos,
cred ca si eu te-as fi ascultat la fel de atenta.Adevarul e ca ai talent.

Originally posted by Carmen_So
Ma duceam mandra cu curu' gol la serviciu

Pepsi - sper sa iti treaca durerea cat mai repede.

Doxinu - nu stiu ce sa-ti zic:( imi pare rau.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Elteka, Ducu pare mare tocmai din cauza parului.Eu abia astept sa-l vad tuns,ca-s curioasa cum o arata;pana acum nu l-am vazut niciodata,daca nu i-a cazut deloc...
Pai si ce era o problema 37,5?
Prin chinuri de-astea cu imbracat,urlete,s.a. trecem si noi cand e vorba de iesit,da ma consolez cu gandul ca acu vine primavara

Numai eu, ce dragut e puiutul!Si pare nerabdator sa plece,nu?
Immm,cum arata tortul ala...

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

BANC: Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa...nervos bate cu pumnu-n masa si rage la nevasta-sa: - "Femeieee...cine e sef in casa?" Femeia scurt ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatu resemnat: - "Da'apoi ce? Nici macar sa intreb n-am voie?"

Mihamora, frumosi elfi!

Kay, multa sanatate Sonioarei!

Ninutza, Pepsi, Alyna24, Ramona7, Ibelciug, Carstea, Lauradi, Graviduta, Petit_Ange, Mihamora, Angelabv, Numai_eu, multumim pentru urari!

Ralucami, ce bine ca locuiesti intr-o tara civilizata si ca participi la cursuri de sanatate ... uite asa ma linistesc si eu ... si Teodora papa foarte putin in comparatie cu unii capshunei ... si daca intr-o zi mananca fara nazuri, repejor si cu pofta .... pana sa ma laud eu ... schimba macazul si iar papa rau vreo 2 zile! Dar m-am obisnuit si ma multumesc cu cat papa!

Mica, chiar saptamana asta am vazut si eu oferta de calndar .. pe mine agendele ma interesau cel mai mult, dar nu am vazut vreo fotografie ... cum crezi ca arata??? Unde sunt fotografiile copiilor? Pe coperta? In interior? Ideea ta de cadou e super, cred ca se vor bucura cu totii!

Ibelciug, felicitari pentru al doilea dintisor de "Curios Ochios"!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Arcadia, pentru Calin Silviu Gabriel

Chiquitita, pentru Livia

andrusca27, pentru Vlad.

Acum fug sa ma pregatesc ca plecam intr-o "drumetie". Citesc si raspund la intoarcere .
Va doresc o zi buna

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput