Strumfi de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by groxy
Am ous si eu niste poze cu galusca mea ,dar nu stiu daca se pot vedea.Off,n-m-am impotmolit la sfarsit.
www.flickr.com
Asa e link-ul catre pagina principala a site-ului, nu catre pozele atle. Deschide la pozele tale (facute publice) si copie apoi link-ul de sus (ala cu www, dar trebuie sa fie mai lung decat ce-ai pus tu aici, si anume adresa pozei tale).
Ia vezi, merge asa?
Repet ca eu nu va pot admira in poze
)Unde sunteti? La baitza? Sau asteptati (Nicoleto
) sa ma culc si va apuca limbarnita?Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
AndraZ spune:
sera buna!
intru si eu asa scurt ca sa spun la multi ani! pt Nico (nma), Nico karlihooka, Nikole, Nicoleta de diane_dun si tutror celor care se mai numesc asa ( sper ca nu am uitat pe nimeni)
, rudelor si prietenilor vostri!
noi nu prea am avut timp de forum in ultima vreme pt ca eu invat pt un examen pe care il am in februarie, iar Mara este extrem de agitata si maraita. plange neconsolat uneori si nu ma lasa sa fac nimic altceva decat sa stau cu ea. insa ma mai scap si pe la bucatarie din cand in cand, ca altfel am muri de foame. va pup si sper sa mai intru.
PS: vazut pozici si admirat bebici de burtik, luna (imi place ca Adelise e fata desteapta si pricepe repede care e scopul femeii in viata - sa toace incet si sigur banii sotului
), elizas, lavinia. toti niste strunfi frumosi. 
gata!
ma duc la apel!
Andra
de Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
AndraZ spune:
ps la ps: scuze pt greselile de ortografie. nu mai am timp sa editez. 
Andra
de Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
Ioana75 spune:
groxy, merge link-ul, v-am vazut!
Eliza, e bine ca Octavia e marisoara si ai cu cine te intelege
. Eu m-am apucat mai tirziu de facut copii si n-am putut sa las distanta mare intre ei, si e cam greu
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
madabout2003 spune:
Hola!
Am reusit sa mai intru si eu, parca trece timpul asta prea repede si am prea multe de facut dar va citesc in fiecare zi!
La multi ani Nicolete, Nicole si Nicusori!
Am admirat multi bebei frumosi
!
Bine ati venit noilor fete!
Noi suntem ok, Emily a fost un pic racita dar i-a trecut destul de repede. Am impresia ca o sa ii iasa dintii in curand pentru ca vad ca a inceput sa roada tot ce apuca! Vreau sa ii cumpar niste alifii naturiste penttru gingii daca o sa o doara, de fapt ar trebui sa imi fac un stoc cu chestii naturiste pentru ea, si cum mi_ai mai spus Jadi aici cei de la Boiran au destule...
In rest astept cu nerabdare 21 decembrie sa venim in Romania, o sa facem Revelionul la Busteni si pe Emily o las 3 zile cu bunicii....cred ca o sa imi fie super greu!! Dar trebuie sa ii las si pe ei sa profite de ea pentru ca apoi or sa o mai vada peste cateva luni..
Din ianuarie o sa o dau pe Emily la dadaca (aici o lasi la dadaca acasa) sper sa fie ok, eu sunt multumita de dadaca pe care am gasit_o dar nu stiu cum o sa fie acomodarea...
PS Am pus poze noi la semnatura daca vreti sa ne vedeti ce mari ne_am facut (maine facem 4 luni!!
)
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
elizas spune:
Ioana, Octavia va implini in februarie 12 ani si ma ajuta atunci cand poate. Este tare bine sa stea fie si doar o jumatate de ora cu cea mica ca sa pot face eu cumparaturi urgente sau pur si simplu sa merg la toaleta linistita. DIn pacate nu are prea mult timp ca este in clasa a V-a si este foarte solicitata la scoala. Ma duc ca s-a trezit pitica.
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
Luna1 spune:
Mada cand ai zis ca maine face 4 luni Emily mi-am adus aminte cu mma vaitam eu de dureri si cum ai nascut tu inaintea mea.
Emily e o superba sa-ti traisca ma vazut pozele.
Andra multumim de complimente, spor la invatat si pupici Marei.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
nma spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Va multumesc tuturor de urarile de 'La multi ani!'... si telefoanele au sunat toata ziua... nici nu imi mai trebuie cadouri... mie imi place si doar felicitatae frumos cand isi amintesc oamenii de tine.
foarte bine ai spus karli.
tuturor, imi sunteti toate dragi si tare rau imi pare ca nu am mai mult timp sa bantui pe aici. multumesc frumos si de voturi.eu am primit si cadouri, dar cel mai tare ma bucur ca ma suna lumea, ca primesc multe flori si ca am multi prieteni.
am admirat poze de eliza. sunteti o familie frumoasa. vad ca si tu o ti pe pitica in rochite. eu am un fix cu rochitele. imi plac tare mult. cum se inteleg copiii?
mada am admirat si pozele voastre. mi-au placut mult cele in care sunteti toti trei.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003 www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Timi07 spune:
Luna am luat adresa ta de pe mailul comun si ti-am trimis un vaucher pt House of Fraser.....zice ca e si pt uk.
Ce bine ca mi-ai reamintit de Next,nu e foarte ieftin aici da-i demn de luat in considerare.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)