Strumfi de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ne-am intors de la plimbare. Am iesit pe la 2/14. Am stat cam o ora. Frg. Cam frig. Mie mi-au inghetat urechile. Victor era in carut, nu dadea semne ca ii e rece. A "vorbit" tot drumul. Apoi am mers la mama si ne-am intors pe la 6/18. Si am mai stat 1 ora afara acum. E tot rece, dar parca nu asa ca la pranz. Mereu mi-au placut mai mult plimbarile nocturne.

Si ziceti asa...fan club Bacovia, nu? Nu stiu daca sa ma inscriu sau nu. Eu nu eram in negru in adolescenta. Si nici nu stiu sigur daca ceea ce am inteles eu din Bacovia era ceea ce voia el sa spuna. Imi amintesc doar ca citisem o zisa a lui: "iubesc lumea si o privesc cu interes de la fereastra caseiu mele". Si mi-a placut asta. Si asa l-am "comentat" apoi.

Nonna, mi-e dor si de zapezi, dar si de vremurile cand aveam 55 de kg. (Ca de alea din facultate cand nu mai urcam mai sus de 45 nu mai vreau sa vorbesc)

Oana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizas spune:

Lia, Ioana, Monica multumesc de aprecieri. Cand prietenii ne intreaba cum este cu trei copii, noi le raspundem ca este mai bine decat cu doi. Fiica mea cea mai mare mi-a marturisit astazi ca este foarte fericita de cand s-a nascut surioara ei mai mica, lucru ce normal, m-a umplut de satisfactie si multumire.

Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, da, vesti bune! bine ca e sanatoasa. ca asta cu mancarea, s-o rezolva ea in timp. ca doar are cu cine semana. eu pana sa raman gravida nu mancam mai nimic. traiam tot cu aerul asta satios de pe la mine de aici! cine mai vrea, cine mai pofteste! ma mai chinui cu ea, fara sa o fortez, cu seringa, cu etc etc...vorba ta. am o speranta: vigantolul!

ioana, alma a luat 1.240 in luna 1, 910 in luna 2, 550 in luna 3. si vreo 170 in juma de luna. media cred a e buna, nu am facut-o. problema la noi era ca brusc nu a mai vrut sa manance, dupa ce a fost o fomista in primele 2 luni. si m-a speriat pediatra de la policlinca ca e bolnav copilul!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Am ous si eu niste poze cu galusca mea ,dar nu stiu daca se pot vedea.Off,n-m-am impotmolit la sfarsit.

www.flickr.com

Mergi la inceput

Da,se vad, dar nu le-am dat nume.Ea este IRISUCA LU'MAMA,mandria mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Aylin, vesti bune! Alma e clinic sanatoasa, macar cea mai mare temere a ta s-a risipit, nu? De-acu iti tinem pumnii sa-i revina pofta de mancare dupa ce-i reduci doza de vigantol.

Eliza, v-am vazut fotografiile! Sunteti tare frumosi cu totii.

Diana, las' ca nici cu Mosul tau nu mi-e rusine! Iar tu - 4 kilograme pierdute - bravo!! Eu m-am oprit la 59-60 si vad ca nu se mai duce nimic jos asa, de la sine.

Lia si Miruna Demetra

Lia, 59-60 nu-mi aduc aminte sa fi avut vreodata greutatea asta, la mine idealul e un 70 kg la 1.77m inaltime iar acum abia am ajuns la 82 (de la 94 inainte sa nasc) !!! De cand ma stiu a trebuit sa "muncesc" ca sa dau ceva jos, si sa ma abtin de la muuuulte bunatati. Dar si cand ajung la greutatea dorita, parca am castigat Olimpiada !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

groxi nu se vad.

Oana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

Mergi la inceput

OF,nu stiu cum sa fac.Eu pot sa le vad.Ce naiba?Oricum cred ca daca se intra direct pe flickr sunt acolo.Trebuie sa vina almeu barbat de la serviciu sa imi arate ca eu nu ma descurc.

Mergi la inceput

groxi, trebuie sa faci albumul public. Adica sa ne lasi si pe noi sa il vedem

Oana

Mergi la inceput

Ghinetz,am bifat de la inceput asa.Era private si public.Tb sa ma descurc eu in urmatoarea suta de ani

Mergi la inceput