Strumfi de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by flufy

As avea si eu o intrebare pentru mamicile care inca alapteaza .De la cat timp ati inceput diversificarea si cu ce.
Am o fetita de 4 luni si un pic si ieri i-am dat putin piure de fructe ,2 lingurite si tare ia mai placut. Deocamdata papa tzatza.

Loredana,mamica de Vanessa(29 iul 2007)

Eu alaptez exculsiv, ar vrea sa manance tot ce mananc eu (intinde manuta la ce am eu in mana), dar inca nu ii voi da nimic. O sa incep diversificarea dupa 6 luni, deci mai avem o luna. Aici zic sa ii dai la copil cate un nou fel de mancare tot la 3 zile, daca e alergic la ceva sa iti poti da seama. Eu iti sugerez sa mai astepti, are timp tot sa manance mancare solida, dar alaptarea e doar ceva de scurta durata. Bucura-te de ea cat poti Loredana.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Aylin multam fain

Gata, ma duc sa reiau o pretioasa partida de harjoneala mai la distanta. Acum se bucura si rade cand ii fac hapciu si i-haaaa

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nu stiu de ce atita lume (rude, prieteni,medici si asistente,bagatori in seama) sunt asa impotriva alaptarii.Si eu cu asta ma confrunt in ultimul timp.
Noroc ca e iarna si nu stau prea mult afara sa ma intilnesc cu binevoitori.
Frumos ai spus Cristina sa ne bucuram de alaptare cit mai avem timp.
Ce mai face Ingrid?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizas spune:

Multumesc pentru primirea facuta. Ma simt onorata de atentia acordata. Pentru cele care vor sa ne cunoasca mai bine http://www.flickr.com/photos/14533015@N05/sets/

M-ati intrebat daca sunt obosita cu trei copii. Cateodata da, pentru ca am si alte preocupari despre care o sa va povestesc alta data. Daca ar trebui sa am grija doar de copii si casa m-as descurca foarte bine.

O seara buna!

Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

la multi ani de ziua numelui, celor ce serbeaza astazi!
aseara a venit primul Mos la Andrei. am agatzat "impreuna" ciorapii la usa , ca ghetutze inca nu avem. a fost minunat......park as fi copil din nou. si cand ma gandesc cate lucruri frumoase ne asteapta.......

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aylin, vesti bune! Alma e clinic sanatoasa, macar cea mai mare temere a ta s-a risipit, nu? De-acu iti tinem pumnii sa-i revina pofta de mancare dupa ce-i reduci doza de vigantol.

Eliza, v-am vazut fotografiile! Sunteti tare frumosi cu totii.

Diana, las' ca nici cu Mosul tau nu mi-e rusine! Iar tu - 4 kilograme pierdute - bravo!! Eu m-am oprit la 59-60 si vad ca nu se mai duce nimic jos asa, de la sine.

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eliza, bine ai venit! Toata admiratia mea pentru ca ai vrut sa ai 3 copii. V-am admirat in poze.
Aylin, te rog sa-mi zici si mie media la kg luate pe primele 4 luni, sa o compar cu a Smarandei (la noi e 560 gr/luna).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eliza ai niste copii f frumosi dar cu asa mama nici nu e greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Buna seara!Imi cer scuze,pentru ca eu intru doar cand am probleme,insa va citesc aproape zi de zi.Cred ca este din cauza faptului ca nu sunt foarte vorbareata.Bebelusa mea de 4 luni,are acum doar 5,700kg-a avut la nastere 3kg,dar am venit cu ea acasa de 2,700.Ideea este ca nu a luat asa mult in greutate,dar,ma rog,bine ca este sanatoasa.Ea a mancat NAN 1 pentru ca eu nu am avut suficient piept.Una peste alta,azi am fost cu ea la pediatra si mi-a zis sa o trec pe NAN 2 ,desi pe cutie scrie ca se da de la 6 luni.Stie cineva ceva de aceasta problema?O fi din cauza faptului ca e mai mica in greutate si ii trebuie un lapte mai consistent?Mentionam ca mancam cereale seara,suculet de mar si morcov si ne-a zis sa incepem cu supite.Daca stiti ceva,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Multumesc de urari tuturor.
sarbatoritilor de azi.

Asa cum v-a zis si Claudia, operatia a fost laparoscopica, dar tot am cateva firicele de scos (maine).

Sper sa mai pun si eu poze mai recente, dar banuiesc ca deja l-ati vazut pe Raducu in pozele Claudiei. Sunt asa haiosi cand pozeaza impreuna .

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput