Strumfi de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

La Multi Ani mamicilor, taticilor si piticilor aniversati azi, de SF Nicolae!
(la noi inca nu e trecut de miezul noptii).

Pup fetele, o seara buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

quote:
Originally posted by Diana2007
Lia, 59-60 nu-mi aduc aminte sa fi avut vreodata greutatea asta, la mine idealul e un 70 kg la 1.77m inaltime iar acum abia am ajuns la 82 (de la 94 inainte sa nasc) !!! De cand ma stiu a trebuit sa "muncesc" ca sa dau ceva jos, si sa ma abtin de la muuuulte bunatati. Dar si cand ajung la greutatea dorita, parca am castigat Olimpiada !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Diana, subscriu, ce bine cand castigi olimpiada aia! Te-am luat insa, nu la inaltime ci la kilograme. Am fost foarte mare in timpul sarcinii, atat de mare ca eram intrebata de gemeni sau mai multi, nimeni nu credea ca e doar 1. Acum insa si eu m-am blocat la 80-82, depinde de cantar, asta dupa ce am dat jos aproape 20 kg.

Cam cu intarziere vreau si eu sa felicit pe toti cei ce s-au serbat de Sf. Nicolae!

Eu am o mare problema, nu reusesc sa-mi culc copilul dupa baie. Adica, doarme cam juma de ora dar apoi se trezeste si in cele mai bune cazuri adoarme la loc dupa o ora, altfel 2. Nu inteleg cu ce gresesc, ca doar nu am schimbat nimic in programul lui: joaca, baita, masa si somn....tot sper eu!

fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buna seara,
La multi ani de sf. Nicolae la toti ce poarta acest nume.
Am si eu o intrebare pt voi
Eu o culc pe Ingrid in patul ei de ceva timp. Azi am incercat sa o culc cu mine dar nu am reusit. A stat ea cuminte la lipita de mine cateva minute dupa care s-a intors, s-a sucit in partea cealalta se mai intorcea sa ma trag de nas, gura, urechii. Nu stiu dar ma asteptam sa fie mai afectuoasa, sa vrea sa stea mai lipita de mine. Alt lucru este ca "vorbeste" cu becul mai mult decat cu noi sau cu oglinda. Copiii vostri fac la fel?

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Fetita mea inca mai plange cand are gaze. Copiii vostri plang si ei? Sau au trecut de aceasta etapa?

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by cristina26

Fetita mea inca mai plange cand are gaze. Copiii vostri plang si ei? Sau au trecut de aceasta etapa?

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Cristina, daca te linisteste cu ceva si Victor mai are probleme de genul asta, cel mai suparator este atunci cand doarme si il trezesc "eliminarile" de gaze, nici nu se trezeste bine, dar urlaaaaa !

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by cristina26

Buna seara,
La multi ani de sf. Nicolae la toti ce poarta acest nume.
Am si eu o intrebare pt voi
Eu o culc pe Ingrid in patul ei de ceva timp. Azi am incercat sa o culc cu mine dar nu am reusit. A stat ea cuminte la lipita de mine cateva minute dupa care s-a intors, s-a sucit in partea cealalta se mai intorcea sa ma trag de nas, gura, urechii. Nu stiu dar ma asteptam sa fie mai afectuoasa, sa vrea sa stea mai lipita de mine. Alt lucru este ca "vorbeste" cu becul mai mult decat cu noi sau cu oglinda. Copiii vostri fac la fel?

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Pai bine Cristina, fetele se chinuie pe-aici sa obisnuiasca copchiii in patutul lor si tu dupa ce ai reusit "performanta" vrei sa o iei inapoi cu tine ? Gata, a crescut fata ! Maine, poimaine nu te mai lasa nici la ea in camera decat cu permis
Acum serios, cred ca deja asociaza patutul ei cu somnul si pe tine si patul mare, cu joaca, cel putin asa e la noi dar e adevarat ca Victor nu a dormit niciodata cu mine (nu zic ca nu am incercat in disperare de cauza dar nu a functionat, ca sa nu mai zic ca am incercat si eu la el in patut si a fost si mai rau ) deci nu e o noutate pentru noi.
Cu uitatul la lumini si la oglinda si Victor e la fel de cucerit, vorbeste cu ele ceva de speriat si pana nu termina "discursul" nu ne baga in seama, eu nu vad o problema in asta ci chiar o evolutie a lor in cunoasterea lumii (noi am fost primii pe care i-au cunoscut si la care isi vor intoarce mereu privirea inainte sa mai faca un pas, deci ce sa vrem mai mult ?)
Hai ca s-a facut tarziu, mai e un pic si se trezesc fetele de dincolo de ocean si noi nici nu ne-am culcat, noapte buna !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

Buna dimineata fetelor, se pare ca astazi voi avea onoarea de a face eu cafeaua, asa ca pentru toata lumea.
am fost aseara la dr. , ne-am vacinat, masurat , cantarit, tot tacamul. iris are 8 kg asa cum m-am asteptat si 64 cm, d-na dr. spune ca este ok, am intrebat si eu daca ea crede ca este prea grasa sa vad ce zice,si a spus ca este foarte bine, de acum va incepe sa ia mai putin in greutate si sa se lungeasca mai mult. deci recapitulam: fetita mea la 8 kg(la 4 luni) este foarte bine, fetita lorinei este prea grasa si baietelul lui nikol prea slab, concluzia: fiecare pediatru cu pasarelele lui (era sa zic pasarica )

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

cristina26 si pe Iris o mai chinuie cate-un partz dar ii trece repede, plange pe moment , nu asa cum plangea cand avea colici.

Mergi la inceput

legat de diversificare am deschis eu subiectul spunandu-i ca as vrea sa mai astept iar ea mi-a spus ca-si aminteste ca am discutat data trecuta si ca e ok daca vreau sa mai astept , ca as putea sa incep sa-i dau suculete dar daca nu vreau , e ok. dupa cat de hotarat mi-a spus data trecuta ca luna asta trebuie sa incepem cu sucurile credeam ca o sa am mai mult de furca cu ea, dar am scapat ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Multumim de cafea Lacramioara.
Am facut progrese cu dormitul in camera ei. Deja nu se mai trezeste buburuza din ora in ora ceea ce pt mine e super. Tot astept sa doarma toata noaptea dar nu cred ca am sanse.
Cristina si Catarina la fel face acum plange cu mine in pat nu ii mai place desi au trecut numai cateva zile. Creste si ceea ce ii placea la inceput nu ii mai place.
O zi buna fetelor

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput