Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
Annisia spune:
Sim, stiu un loc unde fac o pitzoasa grozava! Nu ne opreste nimic sa ne bagam botul pe acolo... Stai sa imi mai treaca pardalnica asta de raceala... Ar cam trebui sa ne mai bagam si noi la o intalneala ceva, mai...
Poate acum, intre cei doi mosi, ne facem si noi un cadou. Ca tot nu am udat scutecelele pana acum...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Hey, Dany, nu mi-ai mai spus nimic de flocosenia aia mica... Ce mai face, draga de ea?
Micul Yannis creste mare
Sabina spune:
vaai, ce m-as mai intalni si eu cu voi! da va dati seama ce nebunie e toata luna asta in Bucuresti? pfiuuuu.
intrebare ot mamicile cu pui maricei:
Sofia nu e prea finuta cu gheorghe, il iubeste tare, dar il pupa cam prea tare si asta boceste.Asa ca donsoara se simte f jignita si zice ca "bebe nu ma iubeste".
voi patiti d-astea? i-am tot explicat, am smotocit-o si pe ea mai tare sa vada cum e....degeaba.
si mi se rupe inima cand o vad cu buza cazuta si lacrimi ca ea nu e iubita.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Am lipsit 2 zile, dar cred ca pot sa-mi motivez absenta: duminica seara am facut o indigestie nasoala, luni am bolit in continuare (l-am pus pe sot sa se invoiasca de la servici si sa stea cu noi acasa, nu ma simteam in stare sa am grija singura de printzesa), abia ieri dupa-amiaza mi-am revenit (si ieri am chemat-o pe maica-mea de la Ploiesti, chiar daca am stat eu cu Maria, macar mi-a facut ea mancare). Zau ca nu-mi doresc alt cadou de sarbatori, vreau doar sanatate !
Asa cum ma asteptam, ati scris o gramada... de aseara ma chinui sa recuperez, abia acum am reusit. Ca acum deschide Sim capitol nou... Chiar, sa apuc sa trimit mesajul, ca pana scriu eu parca vad ca voi va mutati la cap.26
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
mso2006 spune:
BUNA! MA NUMESC DANA SI SUNT DIN PLOIESTI. AM 37 ANI SI O MICA PRINTESA NASCUTA PE 9 OCTOMBRIE 2006. SUNT NOU VENITA PE FORUM SI MI-AR PLACE TARE MULT SA STAM DE VORBA.
rodicamaries spune:
quote:
Anul trecut, ba nu - acum doi ani, de Sf. Valentin imi doream foarte mult sa merg la mare... Nu am ajuns niciodata iarna la mare si tata imi spunea ca e superb... Se pare ca anul asta o sa-mi iasa figura, caci Revelionul il fac la Eforie...
Asssaaaa si ii tot bateam apropouri lui B, dar vad ca se apropie ziua si nea nu zvacneste nimic... Atunci m-am invoit de la munca, am venit repede acasa si am montat cortul in sufraj, cu tot tacamul - saltea, umbrela, scaune pliante, plante multe in jurul lui, niscaiva nisip. Am comandat si doua pitzoase (caci la noi e traditie sa manacam la Scoica de cate ori mergem la mare) si niste bericioaice... L-am asteptat frumusel in costum de baie si... Iote cum am adus eu marea la el, daca el nu a fost in stare sa ma duca la ea...
Super tare...
Original...ca tine defapt...Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
sim_stoian spune:
Annisia, unde e pizza aia buna? Eu ma bag la o intalneala intre Craciun si Revelion pt ca e liber Bucurestiul atunci.
Luy, ufffff, nasol. De la ce o patisi, mamico?
Ma apuc de capitol nou.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Dany, te las sa savurezi clipele magice ale sarbatorilor alaturi de familia ta. Anul viitor vreau sa dau o raita prin Europa. Nu ma dau in vant dupa tara ta, dar se prea poate sa ma roada curiozitatea. Atunci cu siguranta ca voi cauta un net sa-mi dai adresa... Sarbatori fericite gagici!!!!!
Micul Yannis creste mare
Annisio, daca vrei sa ajungi si in tara lui Mos Craciun, hai la mine, ca e fain tare. Mai ales iarna, de Craciun. Acum avem zapada ca-n povesti.
Fug la posta ca plange de oboseala, s-a obisnuit sa doarma afara!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)