Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Dany, eu am lipsit la lectia asta... Cine pleaca in Romania? Cine cred eu? Adica tu ramai singura de sarbatori? Da adresa ca vin peste tine! Numa spune ce facem cu brazii, ca al meu e rosu si nu se asorteaza...
Mama ce ma pot enerva unii, alii...

Micul Yannis creste mare

pleaca B (si eu am un B ) da` vin ai mei pe 22 si stau pana pe 5 da` era fain de statea si el cu noi de sarbatori,vine inapoi pe 29,nu sta mult dar tot sta...
cu bradutzii...mai am unul cu albastru si cu rosu,ce zici de asta?se asorteaza?
adresa ti-o dau,da` sa stiu sigur ca vii,nu numai asa...sa ma amagesti

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

vreau sa urez LA MULTI ANI! dulceturilor care fac 3LUNI-MIRUNA de LAVINIA N ANA MARIA de MAGDA Z si fetitei mele MARIA TEODORA dar si papanasului RARES FABIAN de ALINA M

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, m-am exprimat urat la faza cu nu a fost in stare... B a facut extrem de multe lucruri minunate pentru mine. Lucruri pe care nimeni altcineva nu le-ar fi facut pentru nimeni in lumea asta...
Numai ca eu ma exprim cam ciudat uneori... Fara niciun pic de rautate.. Doar ca sunt mai dura in vocabular... De parca voi nu ati constat asta pana acum... Hihihihi...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LA MULTI ANI si pt micuta ANTONIA THEODORA de loredana c pt cele 2 luni

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

BOGDAN, TE IUBESC ENORM!!! NU VOI INCETA SA TE IUBESC NICIODATA, DINCOLO DE FIINTA MEA TRECATOARE PRIN ACEASTA LUME!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Ei, acum sa vedeti ce darnic va fi Mosu... Ai filmat asta Mosule????

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nu ne povestisei, Annisia. Frumos, frumos, imi place. Doar ca mi-ai facut pofta de pizza

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Dany, te las sa savurezi clipele magice ale sarbatorilor alaturi de familia ta. Anul viitor vreau sa dau o raita prin Europa. Nu ma dau in vant dupa tara ta, dar se prea poate sa ma roada curiozitatea. Atunci cu siguranta ca voi cauta un net sa-mi dai adresa... Sarbatori fericite gagici!!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

MARIA-TEODORA de bikmaria
ANA-MARIA de magdaz
MARIA-DIANA de oanacris28
ANTONIA-THEODORA de loredana G
MIRUNA de lavinia N
RARES-FABIAN de alina m

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Dany, te las sa savurezi clipele magice ale sarbatorilor alaturi de familia ta. Anul viitor vreau sa dau o raita prin Europa. Nu ma dau in vant dupa tara ta, dar se prea poate sa ma roada curiozitatea. Atunci cu siguranta ca voi cauta un net sa-mi dai adresa... Sarbatori fericite gagici!!!!!

Micul Yannis creste mare

te astept cu bratele deschise

pozici

Mergi la inceput