Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
danielle02 spune:
da,nana scuze,m-am grabit sa dau un raspuns de care nu sunt chiar sigura,scuze inca o data 
annisia tare bine mai vb. dragutza,nu multe dintre noi au curajul sa scrie ce le doare 
da,fetelor,m-am gandit ca ar fi fain sa pun bradutzii si decoratiunile de Craciun mai repede ptr. Ebonee,primul Craciun cu bebelusha si vreau sa umplu casa de beculete si ornamente,sus,in camera unde stam,i-am facut bradutzul tot roz,asa fain e,si i-am cumparat cate chestii de agatat cu numele ei,margelute si tot tacamul
daca tot pleaca acasa B,vreau sa plece cu parere de rau sa vada ce pierde
(sunt tare rea)
a fost aseara si pastorul de la biserica ca sa aranjam ptr. binecuvantarea micutzei si o facem pe 6 ianuarie,sunt tare emotionata,imi e ciuda ca aici nu pot gasi torturi asa faine ca in tara,ci numai din alea cu crema de zahar tare pe ele de zici ca sunt de jucarie
o sa mai caut,
a facut vreuna din voi comanda ptr. crema de vergeturi?eu am facut si nu stiu cand trebe sa vina,poate e vreo pacaleala ceva ca mor...
am fugit,ma duc sa termin cu decoratiunile ![]()
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
Sabina spune:
quote:
Originally posted by betty78quote:
Originally posted by sim_stoian
Maria, cam greu sa ma duc mereu sa il ajut avand in vedere ca i-am facut planuri sa il fac austriac. Deja l-am 'programat' sa intre la liceul german si sa faca facultatea la Viena
. Ramane sa mai vrea si el.
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Povestioare
eu tot scoala germana am facut-o, dar nu cred ca a fost mare branza, iar facultatea a fost politehnica tot sectia germana si cu un an specializare in germania....dar sincera sa fiu nu m-a ajutat deloc
Betty78de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mai betty mai!
acuma ca ai zis de scoala germana...tu cumva ai fost prietena acum multi ani cu o fata Alina? ca e sor'mea. Si tin minte ca avea o prietena Sorana la liceul german!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
multumesc pt felicitari pt sotu...(Rox&Gabi)
o intrebare... o prietena a mea a nascut de 12 zile, fetita la nastere a avut 4.00 kg apoi la iesiire din spital 3.91, iar acum 4.06, fetita e alaptata exclusiv la san... ce ziceti? a pus suficient? stiu ca fiecare copil are ritmul lui de crestere... dar nu e cam putin?
Rodicade
Darius Filip 19 sept 2007
NU" e perfect. la 14 zile trebuia sa aiba minim greutatea de la nastere...ea are abia 12 zile si a depsit-o.
Succes cu alaptatul prietenei! sa nu cumva sa dea formula, ca n-are motive.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
NANA doar voi si cei care au mai trecut prin asta stiti cat este de greu ,admir puterea voastra si sper ca bebe ANDREI ,care este un scump,sa se insanatoseasca rapid ,sa nu mai trebuiasca sa sufere nici el dar nici voi .Va doresc tot binele din lume ,si ANDREIsa va faca cei mai fericiti parinti de pe pamant.
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
RODICA LA MULTI ANI pt sotul tau ,
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
sim_stoian spune:
Sabina, sa dea Domnul sa i se indeplineasca dorinta Alinei. Stiu cum e sa iti doresti din tot sufletul un bb si sa nu reusesti. Poate ii aduce Mos Craciun un cadou.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Annisia spune:
quote:
A fost nevoie de tine Annisia sa imi fac curaj si sa astern pe hartie povestea nasterii lui Andrei si ceea ce a urmat dupa. Iti multumesc din suflet ca existi.
Bai, bai, bai Nanita bai... Nu ma lua fata cu faze din astea siropoase, ca eu plang de ma kc pe mine. Ai grija, vrei sa raman fara lapte? Nebuno!!! Da-te jos de pe mine, ushchea, ushchea!!!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Dany, eu am lipsit la lectia asta... Cine pleaca in Romania? Cine cred eu? Adica tu ramai singura de sarbatori? Da adresa ca vin peste tine! Numa spune ce facem cu brazii, ca al meu e rosu si nu se asorteaza...
Mama ce ma pot enerva unii, alii...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Apropo de chestii zapacite... Daca v-am mai povestit, imi cer scuze... Neuronul gravid, bata-l vina!
Anul trecut, ba nu - acum doi ani, de Sf. Valentin imi doream foarte mult sa merg la mare... Nu am ajuns niciodata iarna la mare si tata imi spunea ca e superb... Se pare ca anul asta o sa-mi iasa figura, caci Revelionul il fac la Eforie...
Asssaaaa si ii tot bateam apropouri lui B, dar vad ca se apropie ziua si nea nu zvacneste nimic... Atunci m-am invoit de la munca, am venit repede acasa si am montat cortul in sufraj, cu tot tacamul - saltea, umbrela, scaune pliante, plante multe in jurul lui, niscaiva nisip. Am comandat si doua pitzoase (caci la noi e traditie sa manacam la Scoica de cate ori mergem la mare) si niste bericioaice... L-am asteptat frumusel in costum de baie si... Iote cum am adus eu marea la el, daca el nu a fost in stare sa ma duca la ea...
Micul Yannis creste mare