Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Roxana cautam ceva pe net si am gasit asta.
http://www.reflusso.net/consumer/b_salute_disturbi_dermatite_atopica.asp
Mi'am amintit de tine cand ai zis ca ti se pare ca e exact unde isi freaca pielea de cearsaf. Nu stiam ca la afectiunea asta ii mananca pielea. Sunt sigura ca ai citit mult despre asta, nu te supara ca ti'am dat linkul.
Felicitari pt surpriza. Super!!!

Voiam sa va intreb ceva. De ce unguentul cu cortizon nu se da la copii? De ce e grav? Saptamana trecuta cand am fost la pediatra mi'a dat un unguent pt niste cojite ce face bb dupa urechi si mi'a zis ca daca nu ii trece cu asta, imi prescrie altul cu cortizon. va multumesc pt raspunsuri.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Povestea nasterii lui Andrei!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am nevoie de un sfat.Copii cu dulba cetatenie,care locuiesc in strainatate au dreptul la alocatie???

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Betty, sila noi s-a tot luat curentul in ultima luna-cate 2-3 ore si era intuneric bezna, noroc ca avem destul lumanariornamentale prin casa.

Emma, multa sanatate pentru baietel!

Sabina, foarte frumoase hainutele, si fetita mea tot in alb a fost imbracata la botez.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

multumesc pt felicitari pt sotu...(Rox&Gabi)

o intrebare... o prietena a mea a nascut de 12 zile, fetita la nastere a avut 4.00 kg apoi la iesiire din spital 3.91, iar acum 4.06, fetita e alaptata exclusiv la san... ce ziceti? a pus suficient? stiu ca fiecare copil are ritmul lui de crestere... dar nu e cam putin?

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Dupa 12 zile a depasit greutata de la nastere? PAi e bine, la mine s-a intamplat asta la 3 saptamani!

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by danielle02

quote:
Originally posted by devylla

Am nevoie de un sfat.Copii cu dulba cetatenie,care locuiesc in strainatate au dreptul la alocatie???

Poze

www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

da devylla,Ebonee ia alocatie,ptr. 2 luni ia venit in jur de 700 lire,apoi ii vine lunar nu stiu sigur cat,trebe sa ma uit,de ce?acolo nu au dreptul la alocatie?

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Cred ca intreba daca au dreptul la alocatie in Romania. Sau ma insel, Devilla?

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Da...Nana,asa e...alocatia in Ro

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Nana,emotionanta poveste!Ati fost foarte puternici,darcred ca dragostea pt bubu'vostru mic va ajutat.Sper sa fi scapat de porbleme si sa va bucurati de puiul vostru mic si sanatos!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by bernix

Am revenit cu bb in brate.

Yaia, cred ca tu te-ai fi ales cu ceza in Ro, desi, se poate si aici natural cu bb pelvian. Io sunt un exemplu.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Sau mai degraba exceptia care confirma regula... :))
Si sa va spun ca de fapt am nascut cu o tipa tanara si care abia invata meserie de la un medic cu experienta? Evident, cand ea nu s-a priceput sa traga mai tare de Tudor, a intervenit "maestrul", dar apoi a lasat-o pe ea si o indruma cum sa faca. Hmmm...poate am avut un curaj nebun sa-i las pe aia sa-mi scoata copilul asa...sau poate credinta mea ca totul va fi bine a invins.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput