Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mda, nu stiu ce sa zic... Meritam mai mult... Niste cizmulite si o gentuta asortata... Chiar daca o gramada de banet, se putea si mai bine...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

In alti ani era mai darnic mosu asta... Cred ca pune el ceva la cale...
Offf, nemultumita mai sunt... Deci eu am bazait nustiucat dupa cizmele alea si mai ales dupa geanta. Dupa ce le-am avut, pufff, a fost ca si cum nici nu s-a intamplat... Sunt rea, nu?
De fapt si de drept eu ador surprizele. Nu imi plac chestiile de genul ce vrei de Mos sau mergem la cumparaturi si iti alegi singura... Prefer sa imi ia o porcarie de capul lui decat sa nu isi puna mintea la contributie...
Ba nu... Mint... Acum ...aaaaa....in 93... deci, acum 14 ani l-am parasit pentru un papitzoi de la artizanat. Mi s-a parut de prost gust si m-am simtit jignita. Acum ador papitzoiul respectiv... Hihihihihhihi...
In fine...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ei las' ca vine si celalalt mosh acusica...ala cu siguranta e mai darnic...vezi tu te-ai ales si cu geanta asortata.
Yo acu' tocmai in cautari de geanta is.

Poze
Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Annisia
[Ba nu... Mint... Acum ...aaaaa....in 93... deci, acum 14 ani l-am parasit pentru un papitzoi de la artizanat. Mi s-a parut de prost gust si m-am simtit jignita. Acum ador papitzoiul respectiv... Hihihihihhihi...
In fine...

Micul Yannis creste mare

Uite tocmai daia al meu face la fel..."Ce vrei de mosh..."
Si sincer ne-am cam obisnuit asa amandoi...si mi-ar place si mie o surpriza...acu' stiu ce voi primi de mosh craciunita...

Poze

Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, ma pregatesc sa plec cu odraslele mele care incotro.

Rodica, la multi ani pentru sot, sa fiti sanatosi si fericiti! Inteleg ca nu ai cu cine lasa copilul, si eu am dat din greu din coate ca sa rezolv, dar surpriza a venit ca urmare a unei discutii cu el saptamana trecuta prin lasa se inteleaga ca se simte neglijat (ca atentie, nu din alte puncte de vedere ). Oricum ziua lui e sambata, insa atunci da petrecere cu colegii de birou si eu m-am mutat cu o zi inainte.

Lavinia, si Andrei a avtut roseata si pe fata, pe barba adica,dar tot asa o freaca de pat. Noi nu avem teren alergic in familie. Probabil ca e de la detergent, asa am spalat si noi cu Persil Sensitive, dar la un mom dat am gresit ca am luat si alt tip de detergent in casa, si nu e sigur de care a pus tanti. Balsam sigur i-a pus desi eu tot ziceam nu. Asta este, de acum ma ocup eu.
Vaaai ce dragalasa e Miruna, e poza aceea in care s-a trezit de iti vine sa o mananci.

Annisia, chiar e cea mai frumoasa delcaratie de dragoste.

In fine, legat de surpriza pentru sot, treaba e mai complexa, ca nici nu ii voi spune ce si cum, tre sa il aduc acolo sub un alt pretext. Inca mai elaborez. Cat despre surprize, anul trecut i-am pregatit o cina in casa noastra noua si goala. Am mancat pe jos ca la picnic, cumparasem mancare, o paturica, farfurii si tacamuri. Nu era nimic nimic in casa in afara de paturica si lumanari. Si i-am m pus de sus pana jos pe scara lumanari micute, ca sa luam cina la mansarda. Am luat si laptop si un dvd dragut. Pana si cuptor cu microunde am luat sa incazlesc mancarica. I-a placut surpriza.

La mine Mos Niculae a plecat in delegatie. Asa ca o sa astept pana vineri, dar mi-am primit cadoul in natura intre timp.

Gata, fugim pe la treburile noastre.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

neata

eu sunt cam obo, de unde david dormea de la 9 seara la 6 dimi azinoapte s-a trezit la 2.30, apoi la 5.30 apoi la 7. a papat cate putin de fiecare data.
ce-o fi asta?? isi strica programul?

o zi buna va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Roxana, Alexia mea a avut o alergie, dermatita, mama masii ce o fii fost, de pe la 2 saptamani pana pe la 1 luna, pe toata fata si era desfigurata, si crede-ma ca nu exagerez cu nimic folosind acest cuvant,de acele pete rosii mai mari si mai mici. Nu stiu exact de la ce a fost........de la detergent, de la ceva ce eu mancasem nu conteaza acum, cert este ca au disparut in vreo 5 zile de la inceperea tratamentului cu Zyrtec si unguent Advantan.
dar repet erau muuuuuuuuuulte si mari pe fata ei mica.
Eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi, de fapt ai si zis ca nu esti ingrijorata, pentru ca trece si fara sa ii dai cu ceva.
Eu am acum in casa Elidel si cum apare cate o chestie dau si trece, mie mi se pare foarte bun. Stiu ca aici parerile sunt impartite in privinta lui.Este alegerea fiecareia dintre noi.

iti urez si eu multa bafta cu surpriza sotului, si multa sanatate puiutilor tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by aeperju

:(..nu-i trece ochisorul. Trebuie sa facem a doua interventie. OFffffff!

emma

uff Emma imi pare rau....poate mai ceri o alta opinie

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Pinacolada

Cand o sa scapam de colicii astia nebuni?

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

scumpo, mai ai putin si ar trebui sa treaca....si la noi au disparut in jurul a 3 luni, iar ianinte nu aveam zi fara o creza, eventual 2....acum dam gaze si partzuri la greu, dar nu ne mai plangem de burtica

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Fetelor ajutati-ma si pe mine............nu reusesc sa citesc mesajele private din Inbox, orice miscare fac ma trimte la forum si tot asa.
Multumesc Andreea pentru reteta impotriva constipatiei dar nu am citi-o inca din acuza asta.

Mergi la inceput