Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, trebuie sa fiu sincera pana la capat, chiar cu riscul de a va dezamagi... Expresia ii apartine lui Bogdan... Cu ceva timp in urma ma intreba daca l-as iubi la fel de mult in cazul in care ar suferi un accident teribil si ar ramane invalid sau mutilat.... Si in gluma raspundea tot el, unor prieteni prezenti, ca daca el ar fi in scaunul cu rotile eu i-as face un branci in Dambovitza ca nu ar mai da bine in poze.... Si apoi extrem de serios mi-a spus ca daca din mine ar mai ramane un singur deget, pai degetul ala l-ar iubi si pentru el ar trai tot restul zilelor... Cam sinistra afirmatia, dar cu siguranta cea mai sensibila declaratie de dragoste pe care ti-o poate face fiinta iubita...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Roxi am uitat sa-ti spun in legatura cu laptele si eu i-am dat la fetita tot NAN1 HA pana pe la 2 luni cand nu a vrut sa-l mai manance al scuipa afara pur si simplu acum am trecut pe NAN1 normal.dermatita a facuto pe la 6 saptamani cand bea lapte hipoalrgenic asa ca nu se prea bungheste.

aici sunt si pozele de la botez
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Revin cu o intrebare care a cam inceput sa ma framante... Ce mai stiti de Iuli8700????? Nu a mai scris de la capitolul 77 al odiseei noastre... De la inceputul lunii septembrie... Ce se intampla cu ea? Stiu ca a trebuit sa faca cezariana din vina unei stupide infectii sau cam asa ceva. Totusi, nu mai stie nimeni nimic?
Iuli, ramasese ca te duci repede luni sa nasti ca sa ne arati poze cu bebe Kosmas... Bine, nici eu nu m-am tinut de cuvant sa nasc dupa tine si m-a apucat vineri fatatul.. Dar nu trebuia sa te superi pentru atata lucru mai... Ce sa fac daca nu m-am mai putut tine??? M-am scapat pe mine, acum ce sa mai zic...

IULI8700 si bebe Kosmas va iubim si ne este tare dor de voi!!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Si daca tot m-am apucat de rascolit iote peste ce mesaj dadaui cu cateva ore inainte de a ma apuca nascarea... Culmea e ca nici eu si nici Cecilia nu ne vaitasem de nimic si am nascut apoi dupa scurt timp amandoua...

----------------------------

Cecilia,Annisiacred ca a inceput numaratoarea inversa pentru voi;am eu asa un feeling!

Teodora 34 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

--------------------------------------------

Isi revendica cineva acest mesaj??? Mamaaaa, Teodora esti paranormala!!!!! Imi poti spune daca o sa castig vreodata la loto sau macar cand o sa il fac pe urmatorul bebe??? Si cati bebi o sa mai am???? Hai, baga mare!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Iuli, uite dragutza ca am gasit uinde imi ceream iertare... La ora 13:16 in ziua fatarii... Culmea e ca si acum ii spun smecherie cu chelie... Nu imi mai aduceam aminte ca asa ii ziceam si cand eram gravi, inainte sa-l vad...

Bai si ii promisesem lu Iuli ca nu nasc pana luni... Atunci e ea programata la inducere si ma rugase sa nu nasc inaintea ei... Iulico, da-mi bataie... Nici eu nu vroiam azi, dar iote ca smecherie cu chelie nu mai vrea la colivie...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata copii,iaca am trecut si noi pe aici sa nu ne uitati.
Suntem bine,sanatoase...
Azi avem multi sarbatoriti,asadar le urez un calduros La multi ani! tuturor.
Andruzza La multi ani fericiti!
Rita ai o frumusete de fetita.
Rox ce super truper surpriza ii pregatesti sotului.Bravo.Te invidiez
Sper ca Andrei sa se faca bine cat mai curand.Si eu am avut suflu si acum sunt ok
Sim yo nu statui la camin..insa tot imi place sa mesteresc cabluri,becuri,prize...si tot tacamul...
Betty pai dati o fuga la mare...nah avantaj eu...pot ajunge la mare in 10 minute...insa avantaj tu ca stai in Bucuresti(si tare dor imi e de el)

Sabina sunt tare dragute hainutele.Si sor'mea a cumparat hainutele pt botez...dar nu mi le arata...cica e surpriza,sper sa fie placuta...insa am auzit ca a rascolit toate amgazinele.
Tinem pumnii surorei sa i se indeplineasca visul asta frumos.
Daniela deja faci bradutul?Eu am zis sa mai astept cel putin
doua saptamani.
Bernix sper ca Degetica sa scape cat mai curand de colici.Pupam fetita frumoasa.
Mai mai rodica ce scumpete zambitoare ai tu acolo!
Annisia sanatate fato!Ai grija de Y...ca eu cand ma luase rau raceala am pasat-o tuturor ca's mai egoista.Si saraca Erika ce a tras ea cateva zile.Acum ma injura mama ca nu mai scapa de 2 saptamani.
Si ca sa te pisalogesc...tu poze nu mai ai?Sau asa de rau te-am suparat?
No...pentru ca n-am nimic de facut pe acilea la munci,ma duc sa dau un aspirator si-un mop.V-am pupat.

Poze
Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Nu am mai facut poze... Mai ales acum ca sunt racita, nu-mi arde de pozat... Astept sarbatorile. Maine seara vine Mosuuuuuu.... Adica azi... Cine a fost cuminte sa ridice doua degete sus!!!! Io-io-io....

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Deabia astept sa va vad.Sac ca la mine a venit mosu' mai devreme.Hihi.

Poze

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Si la mine, dar sper ca ma mai aleg eu cu ceva, ca sa nu se piarda traditia cu surpriza, ghetutzele, alea, alea... Ce ai primit matalutza de la asa mos dragutz????

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Yo am primit neste pantofiori doriti.Si sper sa mai vina moshu'...in ghetute cu ceva acolo...dulce
Da' tu?A fost moshu darnic?

Poze

Mergi la inceput