Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Afibebe, eu sunt sigura ca nu e de la lapte. Asa e, am schimbat laptele o luna.
De fapt nu sunt sigura ca e nici de la detergent, dar nu e exclus. Pentru ca iritatia este numai pe genunchi si partea de picior cu care se freaca de pat. Eu am mai vazut pana acum ca e aspru, dar nu asa sub forma de pata.
In fine, asa cum va spuneam, cred ca pediatra noastra e mai panicoasa asa. O sa vedem, eu sunt tare calma cu dermatita. In orice caz, va rog pe mamicile care s-au confruntat cu ea (miaunici, pinacolada, alinus, si cine a mai avut pb) sa imi descrieti putin cum arata si pe unde e localizata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
Hai A-li-na, hai A-li-na!!!!
Bai, daca e asa, i-l dau si eu pe al meu, numai sa faca repede un bebe smecher!!!!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Am uitat sa va spun ca eu am racit naspa rau de tot. M-au ajuns blestemele, de suflet bun ce am... Hihihihihi...
Ma chinui sa nu i-o pasez si lui Y pe doamna racitura... Mai nasol e ca pompez la greu vitamine pentru intarirea imunitatii si hopa iar pusei un kil-doua... Bine, pe langa alea 20 in plus ce mai conteste??? ...
Micul Yannis creste mare
Sabina spune:
![]()
_
va pup, noapte buna!
papanashul meu s-a culcat f devreme! la 22.30. asa ca sper sa prind cateva ore pana il apuca foamea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
diwana spune:
Noapte buna fetele.
Multumim de urari Maria. Sper sa aiba o noapte linistita iubitul meu. L-am culcat langa mine in pat sa-l pot supraveghea.
Somn usor si vise placute bebicilor.
Diwana si pitic Rares
Roxana_G spune:
Gabriela, pai grasul e meu e super iritat pe acolo, insa trebuie sa am mereu grija sa il sterg bine. El se irita si la cutele de la subsori si la copanele.
Sabina, tu ai vazut ce porcarii sunt acum la Cartoon? Ma refer seara. Azi am plecat sa ii fac baie lui Andrei si am gasit-o pe Alex holbandu-se la unul fara ochi si imi mai si povestea sinistrosenii. Imi pare rau ca nu i-am lasat dvd-ul cu Tom si Jerry, dar de acum nu o mai las nesupravegheata la TV.
Afibebe, nu te supara ca dispar, dar la mine ora aia e cea in care facem baita si culcam baiatul, apoi urmeaza fata. Ma stii pe mine, asta e ora mea de relaxare.
Bernix, pai cu mailul e poveste lunga. Acum o saptamana cand sa iau calendarele i-am trimis mail lui Betty in loc de Bobo, am dat reply la mail fara sa vad la care si cum erau unul sub altul...La fel cand am primit calendarele, nu stiu ce am facut ca am dat un fw de multumire care a ajuns la altcineva (dar nu m-a atentionat ca Betty ca nu ii era adresat mailul). Cand mi-am dat seama i-am scris lui Bobo, dar nu i-am mai povestit si lui chestia cu eroarea de mail ca o sa creada ca nu mai am chiar nici un neuron, sa fac a doua oara aceeasi chestie. ![]()
Diwana, multa sanatate puiului, poate nu se va agrava.
Betty, ce firma de cablu ai? Oricum toti sunt niste nesimtitori de la firmele astea. Iar legat de duminica, tati s-a descurcat foarte bine. De fapt eu nici nu imi fac griji ca nu se descurca cu copiii, ba chiar sunt linistita ca stiu ca se descurca, important e sa vrea.
Annisia, m-ai facut sa plang. Este cel mai frumos mesaj adresat Ritei, fara suparare pentru celelalte fete.
De mine ce sa zic...trairi mai materialiste. Cat despre Q7 e ok, doar nu ma plang, dar nu de mine. Eu nu sunt in stare sa parchez nici un Tico, iti dai seama cum sunt cu asta. Hai, sa te faci bine repejor si sa nu ii dai baiatului raceala!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Gata, va pupic, incerc sa ma socializez cu sotul ca a 5 dimineata pleaca.
Noapte buna!
Rox ,
Poze
rodicamaries spune:
despre cazul Ritei...atat pot sa spun si eu...Rita daca te pot ajuta cu ceva... spune-mi
de sfaturi nu-s in stare... ma simt total depasita.
Maria... da repede ai dar stingerea...pui tu ceva la cale...
RoxLa multi ani pt sotiorul tau... maine ii e ziua si la al meu... pregatesc si eu ceva... nu o noapte la hotel ca n-am cine sa stea cu bebe... ceva in familie...![]()
Sim felicitari pt reusita in mufe, cabluri si alte chestii... o femeie adevarata asa trebuie sa fie... sa se descurce in orice... nu de alta, dar sa parem mai independente de barbati...nu?![]()
Sabina... sunt dragute hainutele![]()
emma imi pare tare rau ca e nevoie de o noua interventie...uite o
pt tine si un
pt puiut.
Pinacolada ziceai,de spalatul rufelor, ca le pui la program de fierbere? e necesar? eu le spal la 60*
magdaz bine ai venit draguto... ei cum ai stat tu iin umbra si ne-ai citit, bine ca ti-a venit curajul.
Ana se pare ca ti-a reusit faza cu ochii dulci adresati sotului![]()
Gabisi eu credeam ca sportu asta
n-o sa-l mai practic mult si bine, pentru ca primele tentative au fost esecuri totale... dar s-a schimbat, asa ca nu te descuraja, o sa vezi ca o sa fie ca inainte...
Annisia
sa treaca raceala.... sa speram ca nu ia Yanisucu tau
Mesajul catre Rita e intradevar colpesitor... merita si pentru un degetel sa lupti...(m-a marcat expresia asta) daca nu intra Rita..o sa il copiez si il trimit pe mess.
Si niste pozici cu falcosu meu
Noapte buna...
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
laviniaN spune:
A fost si la noi pediatra azi se pare ca fetita e mucoasa din pricina caldurii care este in casa
avem 24 grade in apartament nu pot scadea temperatura avem centrala de bloc si caloriferele sunt pe min doar daca mai deschid geamurile....sper totusi sa nu ia fetita raceala de la mine.
Roxana si miruna are dermatita atopica am fost cu ea la dermatolog...primul lucru ce ma intrebat dermatologul a fost cu ce detergent spal hainele fetei
eu folosesc persil sensitive ,fara balsam si inca 2 clatiri in plus...ma punea sa folosesc sapun de casa pt hainele fetei ..dar pute de mori.
dermatita ia aparut pe fata ca niste punctulete rosii,si dupa ce ia disparut dupa tratament a ramas pielea mai aspra,acum se pare ca stam bine...dar dermatologul mia spus ca este si mostenire de familie din cauza alergiilor...sotul este alergic,asa ca tre sa fiu cu bagare de seama.
pt tratament mia prescris o crema preparata in farmacie foarte buna in cateva zile sa curatat perfect fata.
reteta a ramas in romania dar daca ai nevoie o sun pe mama sa-mi spuna compozitia.
Anisia mama ,mare dreptate ai ...ai fost la mare inaltime in seara asta.
RITA merita sa lupti pt sufletelul tau....sa-ti dea DUMNEZEU putere sa treci cu bine peste toate incercarile.
Piciulika va pupacesc...te-am sunat duminica seara ,mai perseverez
Va pun si linkul cu cateva poze noi,avem si poze de la botez.
http://community.webshots.com/album/561666703kEwqYd?start=0
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all