Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor.
Vad ca v-ati trezit...tot am asteptat
Gema cand intri la PM esti logata?

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

Rox,
David al meu a avut iritatie pe fata de pe la 1 luna jumate la 2, dar rau de tot, ziceai ca are acnee juvenila, coji avea. glumeam cu el si ii ziceam ca eu i-am facut fata ca o piersicuta si el sa boborat tot!
i-am luat de la mustela o crema speciala pentru fata iritata - mai rau i-a facut. i-am dat cu galbenele - nimic. asa ca am renuntat si, la sfatul dr lui, nu i-am mai dat cu absolut nimic. il spalam cu apa si atat, o data pe zi cu ceai de musetel. si i-a trecut de la sine, intai roseata, apoi si iritatia si asprimea pielii.

tu lui andrei nu ii dai altceva decat lapte-formula, corect??
cred ca intrerup si eu sucul de portocale recomandat de dr meu pt vit C. e inca prea mic. revenim cu el pe la 4 luni, nu? tu ce zici?

am impresia ca david si-a schimbat programul azinoapte sau o fi fost doar o intamplare??

sanatate tuturor bebeilor si parintilor!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Neata si de la noi fetili,
viata pare muult mai usoara in momentul in care reusesc sa dorm cateva ore legate. Cel mic a inceput sa doarma din ce in ce mai des 7 ore legate. Sper din suflet sa-l tina programul asta.
Noi avem azi ceva emotii deoarece vom face vaccinul de 2 luni, sper sa trecem cu bine de incercarea asta.

Rita nu am cuvinte sa-ti spun (si nici nu prea stiu cum ar fi mai nimerit s-o fac) cat de rau imi pare ca trebuie sa treceti prin asa ceva. Mult curaj, iar daca financiar este nevoie de ceva poti conta si pe noi, doar da semnalul.

Annisia imi place tare mult sa citesc mesajele tale, esti plina de energie, pofta de viata si caldura sufleteasca si, pe deasupra, reusesti sa transmiti din plin acest lucru prin postarile tale.

Roxana, la noi dermatita asta a debutat pe la vreo 3-4 saptamani. Mai intai sub forma unor bubite pe fata despre care pediatra de cartier ne-a spus ca sunt normale si vor trece de la sine fara sa facem nimic. Nu au trecut ci s-au mai inmultit, in jurul nasului si pe frunte, apoi pe umeri si pe brate, la final pe picioare. Madame Oros de la Medicover ne-a spus ca este dermatita atopica cand am fost la ea la consultul lunar. De la ce a facut asa ceva nu se stie pentru ca la noi in familie nu are nimeni alergii. Ne-a recomandat un consult dermatologic si crema Atoderm de folosit zilnic. Atunci cand a fost apogeul problemei bebe avea pe fata in loc de bubite o piele solzoasa ca de crocodil, uscata toata si niste cruste in barbita. La controlul dermato ne-a recomandat sa inlocuim sapunurile de piata si uleiurile de bebelus cu produse atoderm si mustela. Asaca folosim pentru baie moussant de la Atoderm si dupa baie lait de la Atoderm, mustela Stelaker (parca) pentru crustele de lapte din cap, un preparat farmaceutic pentru brate, umeri si picioare. A mai ramas sa schimbam si detergentul cu Dermalin (noi foloseam persil sensitive) si o sa urmarim evolutia. La analizele de sange se pare ca nu ia iesit nimic, nu avem intoleranta la lactoza deci o sa continuam cu acelasi tip de lapte cu HA si cam atat pentru moment.

Pupici si de la noi, dorim sanatate tuturor bebicilor si mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna dimi!

Roxana si Andra mea are pe picioruse pielea foarte aspra la pipait.Nu se vede nimic,nu e rosu,dar simt cand ii fac masaj ca e aspra.I-am zis pediatrului si mi-a zis sa-i pun vit a pic in uleiul ei de masaj.Eu folosesc ulei de la Mustela de la inceput,dar ma gandeam sa trec pe ulei de masline.Primele 2 luni ii spalam hainutele cu dermalin si cu balsam lenor senzitiv,dar de o luna de cand folosesc detergent obisnuit i s-a facut asa pielea.Ce crezi, e tot dermatita atopica?Eu cred ca voi folosi lotiunea de la Avene Trixera.E foarte buna!
Afibebe in cat timp ti-a ajuns comanda de la Quelle?

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Lavinia N-da, vrem si noi reteta pt piele atopica, pls!
pt eritem fesier am eu o retata super, cu care a scapat bb de rana de popou!
Roxana si cele interesate , daca vreti o scriu!

Mergi la inceput

Rodicamaries-eu le pun la program de fierbere si clatire dubla datorita faptului ca are pielea extraodinar de sensibila..., dar la Luca nu, le puneam la 60, el nu a avut pb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Nanita citeam un mesaj al tau catre Rita... Mai fata, eu nu mi-am imaginat prin ce ai putut tu sa treci cu puiul tau!!! Imi pare tare rau iubita... Stiu cat de fericite eram amandoua si cum abia asteptam sa ne batem in bebelusi mai smecheri... Spune-mi cum stau lucrurile acum? E Andreiutul tau cel mai smecher sau cum?

Micul Yannis creste mare

Pentru ca m-a impresionat foarte tare mesajul tau catre Rita, pentru care te imbratisez inca o data din suflet, am sa incerc in cateva cuvinte sa descriu ce ni s-a intamplat noua. Nu am scris pana acum tocmai pentru ca nu aveam nevoie de sfaturi, rautati sau mai stiu eu ce din partea unor mamici care, avand copiii sanatosi nu stiu sa aprecieze asta. Am citit absolut tot ce s-a scris la odisee, plangea sufletul in mine cand citem ca x bebelus e sanatos, face si drege, etc. iar Andrei era in starea in care era si visele mele care au luat fiinta odata cu sarcina, simteam cum se naruie.
A fost nevoie de tine Annisia sa imi fac curaj si sa astern pe hartie povestea nasterii lui Andrei si ceea ce a urmat dupa. Iti multumesc din suflet ca existi. Imediat dau si linkul cu pozvestea.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Apelez la Moderator: am peste 300 de mesaje, iar la puncte am numai 8, de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
insa am rezolvat acusica pentru apartament la Hilton. Maine ma duc sa achit si sa stabilim detaliile pentru decor si pentru cina in camera. Mai am sa ii pun cadourile sa le gaseasca la birou, bocceluta cu haine, si ghicitorile, ca as vrea sa nu stie cam ce il asteapta. Noroc ca el maine pleaca, asa ca ma descurc, numai sa iasa sincronizarea cu complicii mei.

Suna tare "apetisant".... sunt amatoare de detalii

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

quote:
Originally posted by magdaz

Sim, il am in vedere ca ginere pe Stefan al tau.Vazut poze blog: super dragalas.
Am impresia ca suntem vecine, pentru ca am recunoscut intr-o poza cu bunica un parculetz din apropierea blocului meu unde mai veneam si eu cu junioara.Prin Dristor, nu?

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

PAI O SA FIE BATAIE PE STEFAN,EL FRUMOS ,MAMA LUI STIE SA FACA COZONACI SA PUNA MUFE LA CABLURI ,SA DESFUNDE GHIUVETE ,SA SCHIMBE YALLE SA UNGA BALAMALESI AM EU UN SENTIMENT CA NU SPUNE TOT ,MAI STIE EA SI ALTE LUCRURI..APAI LA ASA OFERTA MA INSCRIU SI EU CU TEUTA MEA ..

Pai tu crezi ca fata ta o sa vrea sa stea cu soacra? Ca daca nu stau impreuna degeaba stie dansa cate in luna si-n stele

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput