***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***
Raspunsuri - Pagina 15
ali24 spune:
KAYMA BUCUR CA ATI REVENIT si ca sunteti bine.ne era dor de voi

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
Graviduta ai observat ca ai fix 500 de mesaje?si ai mai primit o steluta?felicitari
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
lbelciug spune:
Graviduta, merci.
Am vazut dansul mirilor si sincer nu ma mir la cat de zgubi sunt unii. In vest se poarta ca acest prim dans sa fie pregatit inainte de nunta si invatat cu ajutorul unui profesionist. Exista si o emisiune la TV cu aceste pregatiri.
Pepsi, ma bucur ca ti-au placut si tie pozele. Seara cand vine si M de la cresa il apuca pe Bogdanel asa o agitatie zici ca-l baga cineva in priza. Hehe, si M si-a spalat ghetutele cu mult sarg in seara asta.![]()
Kay, ce te mai chinui si tu cu micuta, of, of. Rau e sa traiestei cu sabia deasupra. Dar lasa ca se face ea fata mare si nu o sa-ti mai dea asa de furca. Pupam Sosnica dintoasa si neobosita. La Multe lunisoare cu ocazia lui the big 6!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ali24
Graviduta ai observat ca ai fix 500 de mesaje?si ai mai primit o steluta?felicitari
Nu, nu observasem. Uraaaa! Merci, ali.

Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
Pepsi spune:
kay, ce ma bucur ca ai revenit, acuma ca te-am vazut si eu la emisiunea tv stiu cu cine vorbesc
ce vesti bune despre micuta!pup inimioara, si felicitari inca o data ptr dintisori! sa stii ca io pe linga al meu bebeu ma bucur tare mult de sonia ca va face miine 6 lunisoare si ca este printre noi!
va sufla luptatoare mica si in luminarea de 1 an ai sa vezi si in cea de 18 ani!
carstea, imi pare ff rau, chiar nu am vrut sa te sperii, din contra ma gindeam ca sa vada addinel. medicul tau ce zice?
graviduta, dominic inca nu face nici un sport, in afara de ora de gimnastica de la gradi
era prea mic, dar vrem sa=l dam de anul asta la innot, si bineinteles cu atita zapada la ski, iar daca va avea probleme cu platfusul la karate. hei hei, tre sa dai de baut ptr cele 500 mesaje
liviana, david ride cu o gura pina la urechi cind il vede pe dominic, si daca dominic nu=l vede imediat intreaba de el!sa vezi tu ce frumos se vor juca ei.o, tare frumos ca a spalat deja ghetutele, la noi inca nu e seara
acuma doarme de dupa=masa. poate cind ai timp pui retetele tale la subiectul cu bucataria
azi am facut tarta/tortul cu brinza si sos de capsuni, da io am pus zmeura, astept sa se raceasca, da miroase toata casa miam miam
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Pepsi
hei hei, tre sa dai de baut ptr cele 500 mesaje
Gata, vin

. Ai postat la subiectul cu retete si reteta de tort?
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
Madi spune:
Kay bine ai revenit!! Pupam Sosonica iepuras!!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ancamari spune:
Kay - bine ai revenit cu vesti! Felicitari pt cele 6 lunisoare, pt dintisori si bravo tie ca ai "grasunit" fata! Sa stii ca si al meu urla cum ii ies din raza vizuala, si nici dinti n-avem
, o sa se obisnuiasca incet-incet, o mai pacalesti cu jucarii... te prinzi tu. S-au obisnuit cu noi si s-au rasfatat, asta e!
Liviana - am vazut pozele cu baietii tai si mi-au placut la nebunie, dar pe al 2-lea tot nu-l mai fac. Daca vede sotu' pozele cu ei harjonindu-se cred ca ma ia pe sus
, noroc ca nu-i acasa. O sa fac si eu cioco din aia, portie mare sa-mi ajunga, daca tot am ramas cu burta mare
. Mercic si pt info despre dr, deci sa-mi pun pofta-n cui.
Graviduta - ce stelute frumusele... Eu am fost asa de mandra cand le-am primit, de parca castigasem nu stiu ce premiu. Felicitari!
Pepsi - tortul cu fructe era cumparat, cel cu cioco facut de soacra. Au fost f. bune, daca-l scapam pe Petit in ele se diversifica rapid![]()
Ma intorc sa mai vad poze de capsunei ca am restante.
Sa va aduca Mosu' tot ce va doriti!![]()
Noua nu ne aduce nimic
, ca tati e plecat saptamana asta, dar poate apare el cu ceva sambata dimineata, las' ca Petit nu stie sa se uite in calendar...da' mami a lui stie![]()
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
Pepsi spune:
graviduta, gata m-am imbatat, da am pus acolo reteta
ancamari, e tare faza cu tortul si diversificarea
lasa ca sigur iti aduce mosul ceva bun si tie
fug sa vad de piine
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
angelabv spune:
Aproape a trecut ziua de azi, la voi...Uram si noi toate celor bune sarbatoritir zilei :
Ninutza pentru Miruna Maria
Rhoneea pentru Pierre Sebastien,
Ckristina pentru Bianca Maria
Roxicucu pentru Andrei, 6 lunisoare !!!
Dideip pentru Paul Cristian
Lauracatu pentru Cezar si Vlad
Ionice pentru Antonia
Chowpersa pentru Alex-Gabriel 7 lunisoare !!
LA MULTI ANI !! VALI5, ce tinara esti ! Multa sanatate si sa ai parte de toata dragostea din lume !!
Kay, ma bucur ca sunteti bine si cresteti frumos.
Liviana, am facut ciocolata, a iesit DELICIOASA...incerc sa n-o infulec pe toata. A iesit destul de multa, tu cum o pastrezi, am vazut ca ai facut pachetele, o pui la frigider ??
Pup toate fetele si sa vine Mos Nicolae cu cadouri
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole