***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***
Raspunsuri - Pagina 14
ali24 spune:
mica nu reusesc sa pun nicicum poza,o sa mai incerc.dar poti sa te uiti si la bebelusultau .ro este exact ca si ala de acolo iar taxa de transport e in jur la 30ron cu un curierat rapid si vreo 15 ron cu posta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
lauradi spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Sa va uitati la www.seedee.ro/2007/11/23/dansul-mirilor/" target="_blank">dansul mirilor.Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea

Mi-a placut si urmatorul "best first dance ever",ca asa mi-as fi dorit sa dansez si io la nunta mea,da' daca nu am avut cu cine...
Laura si DUCU (29.05.2007)
Pepsi spune:
ramona7, felicitari ptr bebe cumintel, multumim de aprecierile la poze, alea cu dominic sint din iarna trecuta
tot 2007 da in ianuarie.la multi ani de nicolae la frate si la tati tau, frumoase jucariile
doxinu, sanatate multa, ce frumos spui, sa stii ca si noi de cind cu dominic tinem frumos mos craciun, avem cumparat un costum si imbracam pe unul din prieteni, asa ca dominic il vede in fiecare an la el acasa pe mos, e la fel de incintat, si de mos nicolae, isi spala cizmele si dimineata in 6 fuge la geam sa vada ce are, nu-ti desriu bucuria, fericirea din ochii lui, asa am uitat toate noaptile nedormite si greul ce l=am avut cu el...
androix, felicitari ptr dormit! auzi, deci vrei sa zici ca era prea cald de aia nu dormea micuta?laptele de soia e ff bun la constipatie, dinala de bebei bineinteles nu de adulti. ei lasa ca si hainutele sint bune, si revansa vine de celalat mos
si al meu se scoala inca noaptea, pe la 9 il culc la 12 suge, la 3 si la 6
irinusha, ai mare dreptate, tre sa-mi arati unde e butonul ala de ignor![]()

da da noi le-am pregatit, o sa vina mosu cu ceva kinder surprise si un puzzel cu alfabetul,la david i-a adus deja o caciulita cu manusi si o jucarie
un mare La multi ani de Nicolae, la toti care serbeaza acest sfint, si la copilasii vostrii sa vina cu muuuuuuulte cadouri si lucruri frumoase!
mica, miine e sf nicolae, da azi vine mosul seara in bocanci!ai spalat papuceii lui maya?ai vazut pozele cu zapada?
alyna24, masinuta teleghidata e ptr tati nu?nu reusesc sa deschid pagina sa votez![]()
ninutza, am vazut unul chiar pe dc, toys mall parca ii zice, e sus in dreapta.
poohy, intreaba la bebei alergici, fetele sigur au tot testat la alergologi. e normal ca afara la frig trec eruptiile, la dominic era la fel si asta nu insemna ca nu mai are probleme, de aia la copii cu DA sau eruptii, nu e voie sa se faca baie in apa calda, sa fie tinuti la prea cald in casa(pe dominic alergoloaga mi-a zis 19C, am facut 20) cum era mai cald se inrautatea eruptia, nu il tineam la soare, etc....va trece cu virsta? da, si la dominic a trecut, dar trebuie unele precautii, ca nu trece asa din senin.bine faci ca mergi sa vezi exact ce e cu ea!
madi 
ckristina, astept poza
liviana, ce bine arata dulciurile ptr mos nicolae ce frumos rinde bogdanel in poza aia intre perini, si alea pe canapea unde sint amindoi imi plac
addinel, medicul ce zice?uite aici, daca ar avea asta fata ai fi vazut tu, asa ca stai linistita http://www.doctor.info.ro/html/stern_infundat.html
ia uitati povestea de mos nicolae http://www.desprecopii.com/info.asp?id=554
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
petit_ange spune:
Pepsi, Andrada, Gravidutza 
Roxicucu, Motannel paturica muzicala de care va ziceam ieri ca am luat-o de la Billa e tare dragutza, e colorata, si are niste taste cu animalute pe care daca bebe apasa incep sa scoata sunete sau sa cante, mai are o chestie de ros, si niste animalutze care zornaie. Promit ca o sa fac maine o poza sa va arat. Ma gandesc ca se gaseste la orice Billa, sau asa ar trebui. A costat cam 90 RON si e de la Chicco.
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
kay spune:
buna seara capsunici si capsunei ! hop si noi !
ne laudam cu 5130 gr, 63 cm si 2 dinti si o masa de cereala ! de vineri papa si supica si o sa incercam si cu suculet de mere !
mi-e foarte dor de voi ! abia astept sa citesc ce-ati mai scris ! acum sunt prea obosita, dar promit sa revin maine, cu forte proaspete ! Sonia, de cand are 2 dinti, s-a hotarat ca e fata mare si nu mai are nevoie de somn de la 5 dimineata pana seara.. si trebuie s-o vada pe mama continuu, asa ca nu pot sa dispar nici pana la pipi fara sa nu postez caruciorul in usa, sa ma auda cum ii cant si ii vorbesc... de parca as parasi-o, asa urla... si nu mia zic ca la masa de la 6 am tras o spaima de-am crezut ca pana aici ne-a fost... s-a pus pe un tipat si un urlat... si laptele nu mai era gata... ea urla si transpirase toata, eu ma chinuiam sa o schimb, alex verifica laptele din 2 in 2 secunde... si s-a inecat de la atata plans si nu a mai respirat cam 5 sec care mie mi s-au parut suficient cat sa pot face eu un stop cardiac... deci cam asa ne distram, asa ca o sa ma infiintez la baby expo sa-i iau un tarc sau un bouncer, ca sa stea cuminte cu mine aici in sufragerie si sa aiba de lucru... sa vedem cum ne finanteaza mosu, ca la ultimul salariu am cam exagerat si s-a suparat pe noi... ce ti-e si cu mosu asta suparacios...
mamicile de capsunici si revenim !
p.s. isi tine capul bine si daca o pun in fundulet sprijinita nu cade stanga dreapta !!! doar ca e prea mica pt scaun de masa...
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
ckristina spune:
oana,ce mult ma bucur ca ai net!
sosonica
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
carstea spune:
Oana ma bucur ca ai revenit!Ma plictisisem sa ma uit la subiectul Soniei si sa nu vad nici o veste
Ti-am urmat sfatul cu inelusul![]()
Pepsi mi s-a oprit respiratia cand am vazut link-ul despre sternul infundat ca Rares are asa ceva
Sper ca prin gimnastica si inot sa se rezolve.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
Graviduta spune:

Bravo, Sonia!!!! 

Asa, tipa la mami, sa-ti dezvolti plamanii. Deja are personalitate.
Carstea, ceva detalii... ![]()
Alina si
Diversificarea
kay spune:
ckristina,
] !!! multumesc pt e112 ! acum ca am et, ma pot interesa mai bine si sa aplic pt fonduri ! sa vedem ce-o sa iasa !
carstea,
! a fost bun de ceva? sau l-am laudat degeaba???
nu-mi vine sa cred ca grasa galagioasa face maine 6 luni... asa mandra sunt de ea... ca voi toate de altfel ! de capsuneii vostri, nu de a mea...
mult si ma duc sa pregatesc cerealele si baita sa fac o grasa curata si sa ii pun ghetutele la usa, poate-poate vine mosu si la ea... mai stii?
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
Graviduta spune:
Haideti ca m-am inspirat de la un subiect de pe "Parintii intreaba". La ce sport aveti de gand sa va dati piscoteii? Bebei 1 (unde e cazul) ce sporturi fac?
Alina si
Diversificarea