***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

multumesc pt aprecieri, alyna si anca!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Liviana frumosi copii mai ai! Si ce pofta mi-ai facut cu ciocolata aia!

Poohy multumesc pentru raspuns si scuze ca te-am confundat Sunt total de acord cu tine cu culorile, si eu o imbrac pe Ana in albastru si primesc cam aceeasi reactie in parc. Cat despre roz si eu m-am saturat. Oricum, atunci cand ma duc sa cumpara ceva de imbracat pentru ea si spun ca vreau pentru fetita, invariabil vanzatoarea imi arata ceva roz

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, eu va las dar nu inainte sa va urez:Sa va aduca Mosu' tot ce va doriti , voua cat si bebelusilor vostri!
Sa aveti parte de cizmulite pline maine dimineata si cu multa sanatate, fericire si impliniri!
Va pup pe toate!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Liviana, ce omuleti verzi si draguti ai....i-ai aliniat pentru poza.....

Graviduta, mersi de raspuns.
Cum se pregateste pilaful cu legume la steamer? La fel ca pe aragaz, o parte orez si 3 parti apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna tuturor mamicilor si untuturor bebeilor si in special celor care implunesc astazi 7 luni.
Imi este tare dor de voi si de mesajele voastre dar nu mai am mult si imi voi instala net, yupiiiiii.
Noi suntem bine sanatosi si am un nazdravan de baiat(promit ca voi pune poze proaspete facute astazi, dar astept sa vina cumnatul meu sa-mi descarce pozele din aparat).Inca nu avem dintisori, mancam foarte bine cu lingurita, isi cunoaste deja castronelul de mancare, dar avem program, adica doar sin 4 in 4 ore mancam(este un rasfatat)
programul nostru este:
la ora 6-175ml de lapte
10-un bol cu cereale si piure de fructe
14-supita de pui sau vita
18- branzica de vaci cu bananuta
22-175 laptic
si vreau sa va spun ca tot nu este grasunic cu toate ca ii mai dau si alte feluri de mancarica(are7kg si este asa de iute si de agitat)
Dr. Taropa mi-a dat Kreon pentru ca bebelul meu facea caca de foarte multe ori chiar si in timp ce manca, si vad ca de cateva zile este mai bine.

Paula mami siPaul Cristian

poze nunta/poze bebe

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Petit_Ange, cat a costat paturica muzicala? Oare o gasesc si la Billa din Iasi? De la ce firma e? O poza nu ne arati?

Pepsi, multumim de urari! La fel si puilor tai scumpi!

Doxinu, Calpolul nu se da pe kg-copil ... eu i-am dat 2,5ml de trei ori pe zi. Are lingurita speciala de masura!

Nu am terminat de citit dar ma cheama datoria ... Revin!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

alyna si poohy cat ati dat pe jucarele in carrefour? Telefonul cat a fost?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Madi, Roxicucu, multumesc. Ciocolata sa face fff usor, v-o recomand sa o faceti cu cantit la jumate caci iese destul de multa.
Dideip, bine ai revenit! Esti multumita de dr Taropa? Eu da.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Ninutza, ti-am dat PM.Cam tarziu,da am fost la plimbare cu bebe.

Liviana, merci,esti o draguta,dar io oricum ma uit prin toate pozele,ca doar stii ca-mi plac baietii tai.
Foarte draguti "verzisorii" si ce frumos se joaca pe canapea!
Imi place cum ai ambalat cadoul,se vede ca ai pus suflet.Bravo!
Ce bine ca ne dai vesti despre Ella,chiar ma intrebam ce-o fi cu ea,o avea mult de lucru...Imi pare rau ca nu mai are timp de forum!
Da se gaseste si 4 fara aloe,ca am eu un bax cu si unul fara.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Liviana, vazut si eu omuletii verzi. Ce mare pare Bogdanel, o sa ma mai uit o data sa vad cat are, ca am uitat, dar pare un adevarat flacau. Sa-ti traiasca! Acum caut pozele cu dulciurile.

Edit: Aaa, e mai mare cu o luna decat Mara, de-aia mi se parea mai mare.

Sa va uitati la www.seedee.ro/2007/11/23/dansul-mirilor/" target="_blank">dansul mirilor.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput