***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***
Raspunsuri - Pagina 12
ckristina spune:
puiuca lu’ mama
Roxicucu
multumim de urari;
lui andrei
Ninutza
Mirunei si multumim de urari
Antonia de Ionice
Paul Cristian de Dideip
Cezar Vlad de Lauracatu
Alex Gabriel de Chowpersa,
Pierre Sebastien de Rhoneea
Pepsi
multumim; am facut poza dar nu pot sa descarc la mine in calc(nu am cablu) si o sa le descarc la sora mea zilele astea;
Mica
, ali24
,alyna24
,ramona7
,androix
,doxinu
,irinusha
,bogalina
, mary_lou
, lauradi
,madi
Vas
, mie mi a trecut durerea cu ketonal(doar o pastila); cat despre lipsa de calciu, tot din acelasi motiv ne a marit si noua doza(sternul putin infundat); dar daca asa e conformatia ei cu doza marita de vigantol, ea poate asimila prea mult calciu …. Si iar nu I bine; de ce nu I faci niste analize?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
lbelciug spune:
hello!
azi am fost busy rau, dar am reusit sa pun poze noi in albumul din semnatura.
lauradi, am luat scaun auto de la CAM. Suntem multumiti, M sta bine in el.
Alyna24, ok, ma speriasesi cu ciocolata.
mai citesc si revin.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
addinel spune:

Paul Cristian
Cezar si Vlad
Antonia
Alex Gabriel
Miruna Maria
Pierre Sebastien
Bianca Maria
Andrei
si pentru mamicile Vali si Oana Claudia 

sa fiti fericite alaturi de puiutzii vostri
am si eu o intrebare: ce inseamna stern infundat??? ca am mai auzit pe aici (lavini parca) si ma tot uit la dodoloatza si nu imi dau seama. poate ca-s nebuna, dar mi-e teama sa nu-l aibe si ea si eu sa nu ma prind.
pupici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
lbelciug spune:
La multi ani, Vali5!
La multe lunisoare pentru Antonia de Ionice, Bianca Maria de Ckristina, Paul Cristian de Dideip, Cezar Vlad de Lauracatu, Alex Gabriel de Chowpersa, Pierre Sebastien de Rhoneea, Andrei de Roxicucu si pt Miruna de Ninutza!
Lauradi, special pt tine linkul direct catre poza cu www.flickr.com/photos/10550092@N08/2089060730/in/set-72157603235562212/" target="_blank">OMLULETII MEI VERZI cu pijamalele luate de la Kidex.
roxicucu, desigur ca se pot adauga alune, stafide etc. Eu am pus cateva buc de nuca. Din cate stiu eu nu e recomandat sa dai la copilul mic carnea de vitel.
Ancamari, dr meu e Badiu si cand am avut granulomul de fir am reusit doar sa-l aud la telefon. Pt ctrl am mers la un chirurg care m-a curatat local si asa s-a vindecat. Imi pare rau pt dr Radoi, el nu avea nici o vina... Am vazut pozele cu papaciosul de torturi. Frumoase poze!
Poohy, si noi tot duminica dimineata am fost la Kidex. Ma rog, pe la 12 am ajuns... Succes la cumparaturi maine. Noi nu folosim tarcul pt ca B are pat pliant, insa tot nu ii place sa stea in el. Vrea in permanenta la mine sau langa mine dar nu la distanta prea mare... Acum l-am pus sa vada Baby Einstein ca sa va pot scrie pe indelete. Pe cand BB2? ![]()
Madi, Ella mi-a zis ca nu mai intra o vreme pe forum pt ca nu mai are timp.
Azi i-am dat conopida cu branzica lui B, insa nu i-a placut prea mult...
In album puteti vedea si cum am ambalat/aranjat dulciurile pt diseara. O parte din cioco o voi duce la cresa lui M ca sa pape si colegii lui.
Vroiam sa va spun ca sunt si eu nemultumita de ult tip de Pampers, cel cu aloe vera.
Lui B i-au aparut niste brobonele deasupra cocoselului si s-au atenuat doar putin cu Reviken. Abia astept sa trecem si la nr 4 poate ii e mai bine cu o marime mai mare... Nr 4 se gasesc si fara parfum?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
ckristina spune:
adinel
Vali
si Oana Claudia
sa fiti sanatoase, fericite si iubite
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
poohy spune:
Madi, cred ca pe mine ma intrebai - mi-a placut la kidex tarcul Cam America - e maricel (1.18/1.10/75) (dar nu mai aveau decat roz si portocaliu - mie nu imi prea place portocaliul si la roz am inceput sa fac alergie - o fi frumos, dar nici chiar tot roz-roz-roz-roz - vreau tarc verde :D). Interesante mi se par si tarcurile de la Brevi - dar sunt un pic mai micute (1.05/1.05/75, si parca si unele cu una dintre dimensiuni 1.10 si cealalta mai mica)
Am mai vazut si tarcuri din lemn
ok - nu pot sa pun aici - cauta si tu tarc lemn pe google si e primul link
dar pe mine ma interesa mobilitatea, sa poata fi pliat etc. Daca ai spatiu pare interesant asta :)
(Manu are costumasele de iarna bleu si tot timpul lumea zice - vai ce baietel frumos! Si vara cand o imbracam in verde/albastru la fel ziceau, desi are cercei. Dar eu refuz sa imi imbrac copilul numa' in roz!)
Liviana, vazut verzuletii! Si vazut ca si Bogdanel are colacei la picioruse la fel ca Manu ;) Si eu am pat pliant, l-am primit de la colegii de serviciu - dar Manu nu il mai suporta de cand am fost la munte si a facut otita (se si leagana un pic si nu ii place deloc, plange cand il vede). Asa ca am hotarat sa luam tarc-tarc - teapan... Noi am fost dimineata la 10 la kids expo.
Bebe 2 am zis dupa ce face Manu 1 an :D Sotulache are dreptate intai trebuie sa imi revin eu, si psihic, dar si fizic (urraaaa! azi e prima oara dupa nastere cand mi-a zis doctorul ca sunt ok si nu mai tb sa ma mai duc pe acolo! Mai am rezultatele unei analize de luat, sper sa nu am surprize neplacute, ca atat m-am saturat de mers la doctor... faceam socoteala ca de cand am ramas gravida din septembrie 2006 cel putin o data pe luna am fost pe acolo. Si inainte nu ma duceam cu anii)
Anca
de
Manu 02.06.2007 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
Alyna24 spune:
Liviana,ai 2 copii superbi!Ce frumos se jucau ei pe canapea!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Androix spune:
Am admirat si eu omuletii verzi
si poza cu piciorusul e foarte simpatica. Am si eu la Filip cu ambele picioruse care-mi incapeau intr-o singura palma si tot zic sa fac un similara si Georgiei dar mereu uit. Oricum cel mai mult m-a emotionat poza cu dulciurile.
Fara exagerare, mi-au dat lacrimile
Sunt asa de frumos asezate si ambalate, mi-am amintit ce ai scris cand te-ai apucat de ele ca iti aduc aminte de sarbatorile din copilarie, se vede in poza cu cata dragoste le-ai facut.
Andreea mama de Filip si Georgia
lbelciug spune:
quote:
Originally posted by Androix
Am admirat si eu omuletii verzisi poza cu piciorusul e foarte simpatica. Am si eu la Filip cu ambele picioruse care-mi incapeau intr-o singura palma si tot zic sa fac un similara si Georgiei dar mereu uit. Oricum cel mai mult m-a emotionat poza cu dulciurile.
Fara exagerare, mi-au dat lacrimile
Sunt asa de frumos asezate si ambalate, mi-am amintit ce ai scris cand te-ai apucat de ele ca iti aduc aminte de sarbatorile din copilarie, se vede in poza cu cata dragoste le-ai facut.
Andreea mama de Filip si Georgia

na, ca m-ai inlacrimat si pe mine.Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)