***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Sobi La multi ani!!!

Vali La multi ani!

Motanel - sa poarte sanatoasa hainutele noi Teodora si spor la joaca.

Andrada - Antonio este extraordinar, pozele sunt superbe. Am vazut retetele puse de tine.

Pepsi - un pupic, o imbratisare si o floare pentru tine Hmmm, ce pofta mi-ai facut cu tarta

Ancamari - s-a facut mare Petitul si e tare scump

Ramona- super Razvanel si blog-ul lui.Frumoase jucarii, spor la joaca!

Fetele care au micuti constipaciosi, incercati si cu para la borcanel de la hipp, la al meu micut a functionat,
dupa ce a mancat borcanelul a 2-a zi a facut kk fara probleme.

Androix - felicitari pentru descoperire si somn lin

Doxinu - multa sanatate!

Liviana - am vazut pozele, amandoi sunt tare frumosi, am vazut si cadouasele mosului Nicolae,

Dideip - asteptam pozici.

Kay - bine ai revenit, pupam Sonia

Si al meu urla numai cand vede ca ma indrept spre usa, fara sa ies din camera,

Am reusit si eu azi sa fac prajitura aia inteligenta, a iesit foarte buna, seamana putin cu crema de zahar ars.
La multi ani sarbatoritilor de azi si de ieri,

Sa va aduca mos Nicolae cadouri frumoase!

Am pus poze noi in albumul -luna a 7-a
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumesc fetelor,spar sa ne treaca raceala.Ce este cu sternul infundat am tot cautat aici dar nu am gasit lincul.As vrea sa citesc si io.
SA VA ADUCA MOS NICLOAE NULTA BUCURIE SI IMPLINIRE MAMICI DE CAPSUNICI SI IN REST CE ISI DORESTE FIECARE DE LA EL.oRICUM EL STIE!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

gATA FETELOR AM GAASIT SI IO LINK-UL.ACUM CA AM VAZUT PARCA SI STEFAN ARE CEVA DAR NU SE VEDE MEREU.SPER SA NU FIE NIMIC!OFFFFFFFFFF E ASA DE FRUMOS SA FI PARINTE DAR GRIJILE ASTEA TE OMOARA!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Pepsi doctorul mi-a zis numai ca v-a trebui sa faca gimnastica si sport toata viata ceea ce nu e un lucru rau.Ma gandesc ca poza aia care m-a speriat e a unui nene care n-a facut nimic in privinta asta.Nu?!
Am reusit si eu sa racesc.Sunt inca in faza incipienta,ma tin bine inca.Sper sa nu i-o dau si lui Rares.
Am vazut la Mihamora ca da mancarea separat dar eu nu pot sa blenduies separat toate cele.Ar trebui sa fac cantitati mai mari si sa-i dau cate putin.
Fetelor, de cand papa carnita si branza face un kk de-mi muta nasu.Si voua la fel?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ramona7, esti sigura de pretul telefonului? E muzical? Am vazut unul asemenator, muzical, in Metro, dar era in jur de 80 ron! Mi-ar placea si mie unul ca al tau!

Alyna24, nu am reusit sa va votez ... mi-a venit un raspuns ca "am votat saptamana asta!" Se voteaza o data pe saptamana???

Ibelciug, ti-am admirat din nou baietii! Jucariile tiuitoare cu Pluto si Minnie sunt preferatele Teodorei! Le roade nasurile si urechile! "Curiosu' cu ochii mari" ramane fotografia noastra preferata!

Andrada, mi-am descarcat si eu retele de pe mailul comun! Multumesc!

Poohy, Madi, eu inca nu m-am saturat de roz! Dar o evolutie tot am cunoscut ... am inceput sa cumpar si rosu, ceea ce la inceput mi se parea nepotrivit ... parca nu-i statea bine Teodorei cu rosu! E drept ca, desi majoritatea hanelor sunt roz, avem si galben si alb si portocaliu, acum si cateva rosii! Am unele verzui dar sunt urate, total nepotrivite pentru minunea mea!

KAY, SOSONICA, bine ati revenit!!! Plansul acesta dupa mami cred ca e o etapa ... si Teodora facea asa acum cateva saptamani ... de cand a inceput sa stea bine in fundulet si sa-si vada de jucariile postate in jurul ei ... parca are momente mai lungi de independenta ... se joaca singura si cate 40 de minute!

Graviduta, felicitari pentru stelute!

Mihamora, multumim! Maine facem poze pe langa ghetute si postam cat de curand! M-am uitat la fotografiile lui Mario .... frumos copil! Si veselllll!!! Cu zambetul pe buze in toate fotografiile ...

Daruri minunate sa va aduca Mosul ....!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Oana, bine ai revenit!
Felicitari pt dintisori si pt toate progresele Soniei, pt cele 6 lunisoare pe care le impliniti!Ai fata mare de acum!
Si noi facem parte din categoria "toata ziua cu mami",asa ca nu esti singura.
Un mare de la Ducu pt Sonia!

Graviduta, noi ne-am gandit la innot si tenis ,deocamdata.
Felicitari pt stelutele aurii,abia astept sa le am si eu

Anca, sigur ca o sa vina Mosu',nu mai fi suparata!Intarzie putin,dar ai sa vezi tu ce cadouri primiti. sa nu mai fi suparata.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor!Toata lumea doarme,numai eu nu.Mai am de citit,dar las pe maine.Alex a fost mai cuminte azi,n-a mai tipat atat.A si dormit,k l-am culcat cu muzica data tare si el e mare fan .Am si eu cateva intrebari pt voi:
1.Dak piticul nu accepta legumele,ce pot sa-i dau mai departe?De 1luna papam doar fructe.
2.La cate luni se trece de la NAN1 la NAN2?s-a mai vb despre asta,dar atunci nu eram interesata .

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Mihamora - si al meu tot asa incepe urlatul, numai ce vede ca ma indepartez de el. Deja e rasfat! Am vazut si eu pozele cu Dominic si pare mult mai mare decat Petitul meu, desi sunt numai 2 sapt diferenta. Aveti scaun de masa din ala de care s-a vorbit pe aici pe DC? Inglesina - Zuma? Merita banii? red ca e cel mai scump de pe piata acum, dar nu stiu daca merita.

Kay - am vazut si revazut si pozele Soniei si mi-a placut filmuletul in care danseaza.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

LA MULTI ANI VALI si SOBI! Sa fiti fericite si sa aveti parte d tot ce va doriti. LA MULTI ANI si pt sarbatoritii zilei de maine,k poate nu reusesc sa intru.
Si o pt PEPSI,pt k a ramas printre noi.Fug la somn cat mai am ocazia.O noapte linistita sa aveti.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Mihamora, ce dulce e Domi cand rade cu gura pana la urechi!Si Ducu roade lingurita aia(a lui e albastra) cu o pofta,mama,mama!Apoi o arunca pe jos,ca a descoperit ca e interesanta treaba asta
Ce bine ca poti sa-i dai legumele separat;nu face nazuri?

Da,Carstea, si la noi sunt niste mirosuri...Cand imi dau seama ca a facut si tre sa-l schimb,deschid imediat fereastra.

Mottanel, telefonul de care spui tu s-ar putea sa fie cel de pe aceasta pagina,stanga,ca ala e cam atat.

Anka, la Nan2 se trece la 6 luni.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput