***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***
Raspunsuri - Pagina 17
Motannel spune:

LA MULTI ANI!!!

Paul Cristian de Dideip

Cezar Vlad de Lauracatu

Alex Gabriel de Chowpersa

Pierre Sebastien de Rhoneea

Antonia de Ionice

Miruna Maria de Ninuntza

Bianca Maria de Ckristina

Andrei de Roxicucu
Si pentru Sf. Nicolae!!!
In mod deosebit pentru capshunelul 
Nicolae Spiridonde Ciuffy!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
AlexAlice spune:
Pentru ca e deja 6 decembrie:
La multi ani Soniuta iubita! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de parintii tai!
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
Motannel spune:

LAAAAAAAAAA MUUUULLLLTIIIII AAANNNIIIIII!!!!!

Sonia de Kay

Cezar Andrei de MicaM 

Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
mihamora spune:
Carstea, astazi i-am facut asa separat cum ziceau fetele(Pepsi si Angela) pentru ca eram curioasa sa vad ce nu ii place,
pentru ca de cateva zile se cam stramba la mancare. Si nu ii place deloc carnea (piept de pui) asta e a 3-a zi de cand ii dau.
Cum o simte in gurita isi face greata, ii vine sa verse.
Motanel- multumim frumos, cand vede aparatul rade, oricat de suparat ar fi.
Ancamari - Scaunul are aceleasi functii ca si celelalte, nimic in plus, doar materialele din care este facut sunt mai bune.
La inceput chiar ma speriam cand tipa copilul tare si deodata de ziceai ca il taie cineva, nu stiam ce-a patit.
Multumim Laura - avem si una albastra la fel ca Ducu, dupa ce termina de mancat ii dau lui lingurita sa se joace si la fel,sfarseste pe jos.
Azi am observat ca cel mai tare ii place pastarnacul, apoi patrunjelul, morcovul e ultimul, carnea deloc, si a gustat putina telina, nu a refuzat-o.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
lauradi spune:

Cezar Andrei
Sonia
si pentru toti cei care isi serbeaza ziua de nume
Mihamora, e bine ca mananca si asa!Eu nu vreau sa fac experimentul asta,mai ales ca acum mananca foarte bine legumele.Azi i-am introdus si galbenusul,da'n-a sesizat nimic.A halpanit tot!![]()
Am vazut ca are si albastra;noi acum am luat una mai mare tot de la primii pasi,acelasi model.e mai moale asta si mananca mult mai bine,ca avem spor![]()
Laura si DUCU (29.05.2007)
roxicucu spune:
Oana, ma bucur ca sunteti bine, felicitari pentru dintisori si pentru greutate. Si zici ca nu mai doarme de la 5 dimineta....cum rezista atatea ore? ca pe tine nu te intreb cum rezisti....stii tu - "daca-i musai....cu placere" Ghetutele sunt curate? ca cine stie, poate vine Mosu' si va indeasa in ele un bouncer sau un tarc![]()
Si pentru ca e trecut de 00.00 

La multi ani iubita Sonia!!!! O mie de pupici de la Andrei care e mai mare doar cu o zi decat tine 

ELTEKA spune:

Sobi
Vali5
sanatate, fericire, zambete!

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
ELTEKA spune:

Toate cele mai bune
Sarbatoritilor zilei
si un gand special
Soniutei

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
dicirstea spune:
Si eu ,la ore imposibile, dar trebuia sa urez, de o zi asa importanta

tuturor sarbatoritilor, capsunici, capsunei si mamici

Special pentru Sonia
Roxicucu, stiu ca ma-i intrebat ceva intr-un capitol precedent, dar nu mai stiu nici ce nici unde, ca dupa ce ca am ochii intredeschisi, imi mai si da rateuri internet explorer-ul.
Pepsi, am vazut dupa aceea ca ii dai cu lingurita
, asa da, poti mixa separat 10 feluri de legume, daca nu ii place unulnu-i bai, ca are de unde alege. Dar al meu abia accepta piureul de fructe cu lingurita, si nici ala tot, legumele sunt numai la biberon. Asa ca nu pot face 5 biberoane cu 5 legume , nu ca n-as avea biberoane, dar nu am nervi pentru asa ceva,
. O sa incerc sa il reglez din cantitati.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
roxicucu spune:
Dicirstea, noroc ca imi scriu de ceva timp in agenda ce si cui pot sa raspund ca stau cam prost cu neuronu'
....asa ca reiau intrebarea:
De unde ai cumparat ulei din germeni de porumb si cat costa? Eu am gasit intr-o alimentara un ulei de porumb presat la rece, despre asta este vorba?