Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
ramonaiani spune:
Sughitul e fiziologic la copil. Nu e nimic rau prin a sughita, insa prin picaturile alea acide cred ca ii distrugi stomacelul...
Dr a zis ca sa o las in pace, ca-i trece sughitul de la sine.
Eliza (06.09.07)
mandarinutza spune:
Andruzza La multi ani!
Rita, Maya e asa de frumoasa!
Moldoveanca, scuze ca ma bag la intrebarea pt Sabina. La vizita de 2 luni, cand a venit pediatra fetita mea tocmai sughita, si mama care era si ea la mine a intrebat-o daca se mai da lamaie la sughit, cum dadea ea acum 25 de ani, cand eram eu mica. Pediatra ne-a zis ca nu se mai da, fiind prea acida pt stomacelul lui bebe, doar laptic de la tzizi. Fetita mea sughita destul de des in prima luna, acum sughite mai rar, la 2-3 zile, o pun la san iar daca nu vrea o las asa, ca nu i se intampla nimic.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
laviniaN spune:
Fetelor multumim de primire
Apropo de raceala Miruna deja este tare mucoasa imi vine sa mor ..cred ca a luat de la mine desi am umblat tot timpul cu masca
nu are temperatura,stranuta destul de des si parca tuseste cate putin,i-am extras secretiile din nasuc cu batista bebelusului ,cu o pompita normala nu am reusit.
oare batista bebelusului de cate ori pot sa o folosesc pe zi???
la amiaza vine si dr sa vedem ce zice....in rest este destul de vesela nu are nici temperatura.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all
bikmaria spune:
RITA tare dragalasa dulceata ta 
Ii doresc multa sanatate ,si tie multa putere si incredere in DUMNEZEU .
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Sabina spune:
Rita, ma rog pentru micuta Maya si pentru voi!
Poza cu voi trei efectiv m-a facutsa bocesc amarnic.
cum a zis si mandarinuta, nu e ok lamaia aia.Eu la Sofia n-am stiut, si i-am dat de cateva ori, acuma imi pare f rau.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
moldoveanca spune:
Ramona,Mandarinutza
,ii dau titi dar de multe ori nu vrea si sughite astfel mult timp dar daca spuneti voi sa-l las asa ca nu are nimic asa o sa-l las.Ceiut nu vrea de asta am emotii ca o sa accepte biberonul cu laptic diseara.Off off dar cred ca ma intelegeti ca nu e de gluma cu durerea de masea.
teo
bernix spune:
Andreeaiosif, groaznic ce se intampla in Romania, intr-un spital mare din capitala...
DE mult am vrut sa-ti spun ca te inteleg bine cand spui cat ai suferit in urma operatiei. Spun asta fiindca si eu am fost suspectata de aavea un camp operator uitat la locul faptei. Imediat dupa cazariana m-am umflat ff tare, eram mai mare decat atunci cand eram gravida, toata lumea s-a alarmat, mi-au facut analize de urgenta, pareau ca nu stiu ce se intampla... Din fericire n-a fost nimic uitat la mine in burta, se pare ca am facut o recatie ciudata la una dintre substantele din anestezic. Ei, dar noaptea de dupa ceza a fost crunta, dupa ce s-a dus anestezia nu mi-au mai dat nici un calmant... Si bonus au fost si cateva reprize de voma plus muulte, muuuulte palpari si intoarceri de pe o parte pe alta. La un moment dat aveam ope burta un tampo de vata si simteam o apasare de cateva kile..
Io nu m-am incumetat inca la povestea nasterii de teama amintirilor.
Dar am fost o norocoasa pana la urma, ca si tine: acum suntem bine si noi si copiii. Asa ma simt cand citesc si aud ce se intampla.
Eu cred ca mare parte din greselile si indiferenta medicilor se datoreaza faptului ca medicii buni muncesc f f mult, au spital, clinici private, cateva nasteri pe zi, sunt chemati noaptea... Din asta, pana la urma, avem de pierdut noi toti, pacientii. Cred ca lucrurile ar fi altfel daca nu li s-ar permite sa lucreze si la stat si la privat. Poate ar fi mai bine sa fie pusi sa aleaga intre sistemul de stat si cel privat si paoate lucrurile ar fi diferite.
Nu-i normal sa mmergi la spital si sa nu te vada/sa nu stie medicul de garda pe motiv ca esti pacienta altcuiva.
Din punctul meu de vedere, atat timp cat mergi la un spital de stat si ai asigurarile platite ar trebui sa se ocupe de tine medicul de garda, indiferent cine te-a urmarit inainte.
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
bernix spune:
Sabina, sa stapaniti sanatosi masina. Si sa stii ca pt un sofer incepator cum vei fi tu la primavara, mai bine cu dacia, sa se invete cu greul.
Rox, habar n-ai ce usurata m-am simtit cand am citi ca problema mov e rezolvabila fara bisturiu. Sanatate multa lui Andrei, sper sa nu fie nimic grav.
Deci te-ai hotarat deja, te intorci la munca dupa 6 luni?
Rita, doamne prin ce trebuie sa treceti... E atat de greu sa stii ca au probleme dupa ce i-ai vazut si te-ai indragostit iremediabil de ei... Ma rog la Dumnezeu sa te indrume si sa te intareasca...
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
Yaia spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Doamne, Rita, Maya e superba! Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!
Am citit si povestea infioratoare cu moartea unei mamici in Romania! E strigator la cer! Acum ma bucur ca am nascut aici, mai ales ca Tudor a fost in prezentatie pelviana. Fie ma taiau in tara, fie aveam si noi probleme, Doamne fereste!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)