Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxali spune:
quote:
Originally posted by rnico
ceau!
am dori si noi sa fim pe listuta cu dovlecei si papanasi!
alesia, 23oct2007, 3900gr, 49, cm, apgar9, cezariana
multumim
cum putem pune poze pe site-ul comun?
bombonica ...23oct2007
Bine ai venit!
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
cecilia L spune:
andreeaiosif, am ramas fara replica.........
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk
Roxana_G spune:
Buna, eu nu am reusit sa intru pe site aseara. Acum sunt in graba, merg cu Andrei la un control care se voia initial de rutina, insa aseara a facut 38.2. Sa vedem ce e cu el! Pupici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxali spune:
Magdaz bine ai venit!
Rox ma bucur ca e tratabila si nu trebuie sa ajungi la operatie.
Afibebe si eu cu primul am inceput diversificarea la 5 luni...mai intai laptic cu biscuiti si incet, incet o fructa intre mese si papica.
Carmenita
si noi patimim cu colicile, dar se vor trece si astea siiiii....vor aparea primii dintisori....si atunci sa vezi.
Am baut ieri o cafeluta si seara bebelina nu avea somn...sigur nu-mi mai trebuie cafea decat cu lapte si putinica.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Sabina spune:
quote:
Originally posted by andreeaiosif
eu am inceput de 3 zile sa ii dau lui david suc de portocala si mandarina. ii dau cu lingurita, se stramba putin dar il primeste. cred ca il simte acrisor. cate o lingurita sau 2.
mi-a zis dr lui ca e bun pentru vitamina c.
david mananca humana exclusiv.
stiti ca eu sunt patita la nastere cu dr cezaza bucur...
ia uitati-va:
http://www.romanialibera.ro/a112774/un-vis-ucis-in-maternitate.html
Doamne fereste, ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare ora ca noi suntem bine acum.
si nu e vorba numai de ea, se discuta acolo si alte nume (de ex Bechir) din Giulesti.
Dr Toma de la neonatologie l-a ingrijit si pe david si l-am cunoscut, e cu adevarat un om deosebit.
sa ne bucuram de fiecare zi in care copilasii nostgri sunt sanatosi!
va pup
Andreea si David (31 aug 2007)
andreea, cutremurator....

pe de alta parte, sucul ala e EXTREM de acid pt bebelusul tau, ceea ce faci este profund gresit, ti-o spun fara niciun menajament.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Rox, sanatate! da Doamne sa nu fie nimic grav!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
moldoveanca spune:
Ok,am inteles cu lapticul la frigider dar problema e o sa-l accepte cu biberonul?
teo
moldoveanca spune:
Sabina tu crezi ca e ok sa-i dau lui bebe 2-3 picaturi de lamaie daca sughite?
teo
ramonaiani spune:
hihi, ramane de vazut daca accepta biberonul. Cred ca de foame, o sa il ia pana la urma. Si vorbesc din proprie experienta, ca si a mea tot asa a facut cand i-am lasat-o lui tati singur acasa cateva ore...
Eliza (06.09.07)