Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by myral
La multi ani, ANDRRUZZA!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
THX!!

mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
carpatina spune:
La multi ani andrruzza!
Sa ai parte de sanatate si multe bucurii!
de Ioana (27.09.2007)
Andries spune:
Colicosul meu parca e un pic mai bine cu burta, doar ca l-am tinut cam mult afara ieri si iar are muci. La noi vad ca espumisanul are ceva efect, gripe l-a constipat (pe bune, or fi matzele lui altfel) si sabul (desi tot simeticona are) nu mai avea nici un efect.
I-am luat si ceaiul ala anticolici de la humana si vad ca e bun, bine ca tot fenicul, anason si nu mai stiu ce are in el, dar e mai comod pentru mine ca e instant si cu lactoza gata preparatnu mai trebuie sa stau sa fierb, sa adaug, etc.
Si prosopul cald e bun, mi-a dat o colega de la piticlonti o idee si mai buna, sa-i pun in patutz o sticla cu apa calda, o sa incerc si asta.
In rest, eu sunt obosita, mi-e somn, mi-e lene, nici de mancare nu-mi arde, daca n-ar fi femeia acum la mine la curatenie cred ca m-as baga in pat cu Mircescu sa combatem colicii impreuna.
Andries
moldoveanca spune:
Fetelor eu azi ma duc la dentist ca nu se mai poate.Acum spuneti-mi si mie cum sa fac?Am sa ma mulg pt ca dupa anestezie 3 ore nu pot sa-i dau sa suga.Dar cum pun lapticul la frigider si apoi il incalzesc?Luminati-ma si pe mine va rog.
teo
ramonaiani spune:
Mai, ce citesc aici ... Ma sperii daca incerc sa fac comparatii.
Voi va laudati cu voinicici vostri, cu diversificare etc.
Eliza are 5.350kg, 61,5 cm si peste 2 zile face 3 luni. Mananca exclusiv lapte de mama. A dus pe picioare (ma rog, mai mult pe spate si pe burta) o raceala capatata in urma botezului vreo 3 saptamani, ieri i-am facut vaccinul si mi-a facut febra pe seara, a adormit pana la urma cam cu 2 ore intarziere fata de programul obisnuit, si dimineata nu mai avea nimic, era vesela si cu chef de joaca.
Motiv pt care mama a tras o tura pana la autoritati, sa rezolve cu viza cre expira in dec. Asa a capatat mami de Eliza permis de sedere in DE nelimitat, ca e cetatean EU
(nelimitat, dar de fapt dependent de pasaportul actual, ca e trecuta seria si nr pe act
).
Ma duc sa ma joc cu papusa acum. Dr mi-a zis ca urmatoarele 4-8 saptamani sunt foarte importante, ca acum incepe copilul sa realizeze ce se intampla in jurul lui, sa vorbeasca si sa incerce sa o ia din loc de-a busilea.
Eliza (06.09.07)
magdaz spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Fetelor eu azi ma duc la dentist ca nu se mai poate.Acum spuneti-mi si mie cum sa fac?Am sa ma mulg pt ca dupa anestezie 3 ore nu pot sa-i dau sa suga.Dar cum pun lapticul la frigider si apoi il incalzesc?Luminati-ma si pe mine va rog.
teo
Buna dimineata.Pur si simplu pui biberonul pompitei la care ai atasat un capac normal in frigider. Cind ai nevoie de el il incalzesti pe baie de abur.eu pun biberonul intr-un ibric cu apa calda si il las la flacara cea mai mica incercind mereu. Sau la microunde daca biberonul permite, dar atentie ca acolo nu se incalzeste uniform si te poti pacali cu temperatura reala.
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)
ramonaiani spune:
Moldoveanca pui lapticul in sticla sterila la frigider, gata pregatita pt dat bb-ului. Eu am incalzit sticla intr-o canuta/olicica mai mare, cu apa calda. Ai grija cand ii dai laptele lui bb, sa testezi temperatura lichidului pe incheietura mainii tale.
Eliza (06.09.07)
andreeaiosif spune:
eu am inceput de 3 zile sa ii dau lui david suc de portocala si mandarina. ii dau cu lingurita, se stramba putin dar il primeste. cred ca il simte acrisor. cate o lingurita sau 2.
mi-a zis dr lui ca e bun pentru vitamina c.
david mananca humana exclusiv.
stiti ca eu sunt patita la nastere cu dr cezaza bucur...
ia uitati-va:
http://www.romanialibera.ro/a112774/un-vis-ucis-in-maternitate.html
Doamne fereste, ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare ora ca noi suntem bine acum.
si nu e vorba numai de ea, se discuta acolo si alte nume (de ex Bechir) din Giulesti.
Dr Toma de la neonatologie l-a ingrijit si pe david si l-am cunoscut, e cu adevarat un om deosebit.
sa ne bucuram de fiecare zi in care copilasii nostgri sunt sanatosi!
va pup
youngrita200 spune:
Am pus si noi cateva poze sa ne vada lumea.
http://community.webshots.com/album/561657532LutGVg
danielle02 spune:
`neata mamicutze
eu sunt cu,cafeaua in fapt
bun venit noilor mamicutze 
piciulika
multumesc ca te gandesti la noi,si eu sunt foarte bucuroasa ca vin ai mei,nu eram chiar singure ca avem o multime de prieteni,dar stii tu cum e,fiecare cu familia lui de sarbatori.
eu o sa incep cu diversificarea pe la 5-6 luni,cred ca e cel mai bine asa.
am fugit,am o multime de lucruri de facut,vreau sa fac putina ordine si sa fac bradutzul in living.
sa aveti o zi superba 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici