Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Poze duminica

Pepsi, ai aflat cine e ? Deci nu e de la capsunici aceea persoana ? Eu una as vrea sa stiu cine e. Si nu cred ca trebuie sa pleci de aici , avem nevoie de experienta si optimismul tau. Please...

Am si eu o intrebare : daca i-am dat fasolica la borcanel 3 zile, se face 1-2 zile pauza si ii dau altceva sau incep direct cu alta leguma ?

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

fetelor ne puteti vota si pe noi www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9456" target="_blank">aici
va rugam frumos.de fapt daca va face placere

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Doxinu, i-am pus de dimineata un supozitor, a scos ceva si mai tarziu a inceput sa se screama ca mai avea de scos. Intrucat deja iesise ceva, nu aveam cum sa-i mai pun supozitorul, asa ca am incercat sa o ajut masandu-i funduletul si apasand. Apoi i-am mai pus un supozitor, dar l-a scos imediat. Scuze, fetelor, pt explicatii.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

pepsi, biancai i a aparut o iritatie pe obraz(spre buza);e rotunda cam de un cm diametru si e aspra la atingere;e singura de pe corp; poate fi alergie???? spune mi te rog cum apar petele la alergie;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

pai atunci GRAVIDUTA cu para ai incercat?Zic si io acum tu sti cel mai bine,sa nu te superi!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Pepsica, sa stii ca te bat!!!
Hai fii tu persoana in toata firea si revino-ti printre noi . Ce mama focului vrei sa strangem ban-la-ban si sa vina una sa te bata .

scuze fetele de interventia mea, dar mai sa imi iasa okii din cap cand primesc mesajul pe mess ca pleaca pepsi. auzi la ea?!

Doamanelor, va multumesc mult de gandirile voastre pt cele 6 luni ale fiului meu. sunteti bune de pus la suflet

intre timp ne-am diversificat si noi , dar mergem incet incet. .

Andrada, tu ti-ai revenit?

La sfatu' expertului i-am bagat pe langa morcov, cartof si porumb si un fruc, asta dupa 3 zile si asta seara 1 lingurita de cereale. Sper sa nu se mai trezeasca din ora in ora.

Elteka,noi la 6 luni aveam 7,750g, 71 cm lungime (l-a intins ca pe un vierme pediatra) si 45 in cap.

poate revin zilele astea cu un mesaj detaliat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Doxinu, daca nu sti cu mine te-ai conversat pe mess, ca eu am uitat sa zic cine sunt si ce vreau. Faza de filme de actiune si suspans

Pepsi, ce adio? Hai, stai linistita nu e cazul sa te retragi pentru o persoana, noi restul care ne bucuram de prezenta ta suntem mai multe

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Pepsi,ce naiba,chiar vrei sa dai satisfactii oricarei frustrate care vine si scrie doua prostii....
Tu esti fata desteapta,ignor-o si nu mai baga in seama frustrarile altora,ne ajuti atat de mult cu postarile tale,noi te vrem aici

poze cu Patrick si noi
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

aici sint am primit citeva suturi in fund, am citit mesajele voastre care mi-au mers tare mult la suflet, sinteti minunate fetelor stiati asta?!, si mi-am revenit, doar n=oi face si io depresie vorba lui paflo

am raspuns pe pm la angela si ckristina.am citit tot in fiecare zi, si va raspund deseara cind dorm piticii, ca azi e ziua mea de gatit.raspund repede la ce am tinut minte

ramona, aparitia dintilor dau dureri de ureche, din cauza pozitiei trompei la bebei, asa mi-a zis pediatrul, ca si dominic se tragea de urechi, cica ii usureaza daca ii culci cu capul mai ridicat decit corpul, dar nu cu perina(sufocare) ci bagi un sul de prosop sub salteluta si asa sta mai ridicat, eu dadeam paracetamol cind era asa de rau.dominic mi-a facut 6 otite intr=un an, unele perforate altele nu, daca nu sint perforate nu curge lichid, el era in schimb mare si imi spunea ca=l doare urechea.este f important daca mai crezi ca are otita sa=l vada un medic, ca se pune imediat pe antibiotic 7-10 zile.

am vazut poza cu fetele din constanta la intilneala, super!si eu merg la o intilneala cu mamele din montreal la un patinoar pe 16.

cu subiectul despre bucatarie pe mine nu ma deranjeaza sa deschid unul, numa sa va puneti de acord, l=as deschide tot sub venus, sa poate fiecare modifica.

avocado aici NU se da sub 1 an ca are potential alergic.

la noi, e furtuna de zapada, adica a nins de ieri pina azi 30cm. sotul nu reusea sa iasa cu masina, desi a sapat de numa, a luat masina mare. e atit de frumos....ca in povesti, am facut poze special ptr voi, le descarc deseara.

la multe lunisoare sarbatoritilor

revin

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

ANDROIX aveam o vaga baniuala cand ai zis de FILIP,ca tocmai ma uitasem la cateva albume de-ale fetelor printre care si tu!Nu eram sigura insa si pana sa te inttreb ai zis ca te duci sa inveti,asa ca am renuntat!

Mergi la inceput