Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Pepsi, vad ca si pe tine te bantuie depresiile! Lasa prostiile (auzi tu la ea 'mesaj de adio'!)si aduna-te! Nu-ti sta in fire (din cate mi-am dat eu seama) sa te dai batuta, si mai ales sa renunti la ceva din cauza unor rauvoitori (indiferent cine ar fie ei). Sfatul meu este sa ignori rautatea celor din jur (chiar daca uneori oameni care iti erau apropiati te surprind cu asa ceva) si sa te bucuri de ceea ce ai frumos in jur. Viata e mult prea scurta ca sa pui la suflet rautatea celor din jur! (stiu ca suna a cliseu, dar asa e!)
Am admirat puii si mamicile de Constanta!
Chris27, te superi daca iti scriu pe privat sa te ma intreb una-alta despre organizarea de santier?Ce mai face Daphne?

Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

pepsica,eu am nevoie de sfaturile tale! nu se poate sa ne lasi pe noi pt o frustrata lasa.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Retrag ce am zis despre potentialul alergizant al avocado-lui. Poate da alergii, mai ales alergii incrucisate cu banana, castanele, kiwi-ul, in cadrul 'latex-fruit allergy syndrome'. Bine macar ca e destul de rar! Ce nu inteleg atunci e de ce e recomandat ca aliment de prima linie...e drept ca are tot soiul de chestii bune prin el, dar totusi...

Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ramona, verifica sa nu fie vreo otita. Nu stiu exact cum se face asta, dar parca am citit ca trebuie sa apesi langa ureche si sa vezi ce reactie are Razvan. Daca pare ca-l doare, poate ar trebui sa-l vada un doctor.

Pepsi, ai innebunit???!!! Vezi ca vin eu sa te bat la fund, dar nu saptamana asta, ca n-am cu cine sa o las pe Mara. Hai, fii serioasa, nu stii ca cea mai buna arma impotriva prostilor e indiferenta? Pai tu chiar vrei sa-i faci pe plac?

Astazi iar s-a constipat Mara si saracuta s-a tot scremut sa faca si ea ceva acolo, dar se oprise la jumatatea drumului, daca ma intelegeti, si s-a pus pe un plans de mi se rupea inima. Am incercat eu s-o ajut, am apasat-o in zona funduletului si pana la urma a facut. Dar tare mi-era teama sa nu i se fisureze ceva pe-acolo.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Graviduta, multumim.
A fost la medic acum 2 zile ca se speriase soacra, credea ca e racit rau, dar a fost ceva usor si nu are nimic. I-am apasat langa ureche mai devreme cand nu era urlacios si nu a aratat ca il doare ceva, era indiferent si in urechiuse l-am controlat si nu am vazut nimic suspect. Of, sper sa fie de la dinti. Oricum, e ca un turbat cand il apuca.

Si noi inca mai avem probleme cu constipatia, dar nu cred ca e foarte grav, se chinuie el un pic, dar iese, dupa ce am renuntat temporar la morcov pasat si banana. Azi nu a mai fost tare, a fost un kk ca in vremurile bune (sorry de cacofonie )

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

paflo, ce frumos doarme sofia pe burtica.... mititica.... bianca mea nu sta nici 5 min pe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

GAVIDUTAio cand se constipa STEFAN si de frica sa nu i se intample ce ai zis tu ii tai un supozitor pe jumate din acela cu gicerina pentru copii si in 2 minute il scoate cu tot cu "incarcatura" intact.Asa nu se mai chinuoe si io nu chitai pe langa el de mila.Asa mi-a zis dr mea,adica a lui,pediatra!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

am pus si noi poze noi (in leagan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

PEPSIrevino-ti!!!!!!!!!!!!!Pai noi ne bazam pe tine aici sa ne raspunzi si sa fi alaturi de noi si tu aduzi la tine "mesaj de adio"hai ca stiam ca esti o femeie tare.Pai tu ne imbarbatai pe noi si acum ce faci?Te pup si stiu ca nu ai vorbit serios caci altfel

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

am intrat doar sa subscriu la ce au spus deja fetele, mi-a stat inima in loc cand am citit de mesaj de adio la pepsi! dar, draga mea, tu esti sufletul odiseei noastre, mamica care are raspuns si un gand bun pentru fiecare din noi, nu te putem pierde. nu lasa ca o persoana rautacioasa sa-ti strice buna-dispozitie. o si un gand bun pentru tine.

Mergi la inceput