Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
Motannel spune:
Andrada, te admir, esti tare curajoasa! Eu o scot pe Teodora cu o caciulita dubla sau cu doua caciulite (una din bumbac subtirica si alta din fire textile impletita). Dar la noi sunt si 0 grade ... si totusi ... eu i-am pus caciulita de pe la 15 grade, cred!
De ce voiai sa faci pe strutul???
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Alyna24 spune:
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR ZILEI!
Despre noi ce sa va mai spun:smbata am fost si noi in harmalaia
de la Unirii la aprinderea bradului si artificii!Lui David i-au placut artificile si era tare mirat de ele.
ieri am fost in Carrefour si am facut cateva cumparaturi pt Sf.Nicolae(jucarii).David a fost el cumintel o vreme dar la un mment dat s-a us pe un urlat.....ii era foame dar nu vroia sa pape ca era concentrat sa studieze imprejurimile!
Pana la urma a papat laptic in masina si.....una peste alta a fost ok cat de cat insa era obosit si a si mancat aiurea iar azi-noapte s-a trezit de enspe mii de ori de m-a terminat.Si nici nu vroia sa manance, mi-a refuzat si sanul pana la urma.Cred ca la- durut burtik ca am facut imprudenta sa mananc ieri eu varza si dc i-am dat sa suga.....atat i-a fost!
.Era 4.30 dim si eu il leganam in bouncer
.
Azi am fost la dr gineco la un control si sa-mi prescrie pastile pt intreruperea alaptatului.Si acolo am stat o gramada de' a mancat pitikul prin spital, a dormit....
si abia apoi am intrat la consultatie!
Acum ramane de vazut cand ma hotarasc sa intrerup alaptatul ca tare mi-e greu!
Desi asa imi este si mai greu ca deja sanul este pt el suzeta!
Dc il scapa....e jale mare!
Cred ca astept pana dupa sarbatori si incercam (trebuie sa si reusim) chestia asta!
Acum doarme ca e super obosit dupa o juma de zi prin spital si trafic!![]()
Mihamora, i-au placut eclerele, iti dai seama!A mociflit el ceva din ele dar nu l-am lasat mult iti dai seama!Oricum era ceva nou, nu?![]()
Ali24, Angelabv,paflo, Motannel, Vali5-multumim ca ne-ati admirat!
Vali5, pai i-am dat pilaf facut pt noi ca poftea si nici gras nu era asa ca a papat cam 2 linguri.
Vazut pozele de la intalnirea constantencelor!![]()
Castea, scuze pt ca te-am confundat cu Arcadia!Scuze si tie, Arcadia!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Androix spune:
quote:
Originally posted by andradap
Ckristina,
Motannel... pai am zis ca pana nu scade sub 0 grade nu-i pun caciulaAndrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
Afara? Esti nebuna
Si cred c-o iau pe urmele tale cu scobitul. Nu stiu frate ce sa-i fac ca nu bea ceai sau apa de nici o culoare. Si se chinuie biata, ieri si azi a facut niste maslinute verzi.

Andreea mama de Filip si Georgia
andradap spune:
Androix, tocmai LICHIDELE sunt si la noi problema... desi mai nou il pacalesc si ii dau ceai facut din pliculete... i-am cumparat un ceai: DIGESTIE USOARA... poate si asta sa-l fi ajutat.... acum imi dau seama.
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
Paflo spune:
Salutare, tuturor!
Sunt tare necajita! se pate ca totusi gaza mea e alergica la banane!Aveam un dubiu la eruptia de data trecuta in ceea ce priveste cauza (intrau trei chestii in calcul: banana, scutecele Pampers model nou si balsam de rufe - Persil Sensitive, pe care in prostia mea l-am pus la vreo doua masini cu haine ale fetei). Le-am oprit pe toate, am tratat eruptia, si la vreo doua saptamani am reinceput cu banana (parea cea mai putin probabila, dat fiind si aspectul leziunilor de pe piele). De ieri insa vad ca are din nou leziuni eczematoase!Imi vine sa urlu (sincer preferam sa fie una dintre celelalte doua variante...). Asta e!Va trebui sa fiu si mai atenta ce-i bag nou in alimentatie de acum incolo.Spuneam ieir ca Soso se stramba tare haios cand nu-i convie ceva. Acum face la fel si cand vede ceva ce-i place f tare!Ne-am intors acasa si cand si-a revazut jucariile si patutul a fost f incantata si a inceput sa pufaie de zor pe nas. Ma bate gandul sa-i cobor salteaua la patut, caci sta din ce in ce mai bine in fund, se ridica f usor din pozitia la 45 de grade in fundel si nu vreau sa am surprize neplacute.Azi i-am dat jos aparatoarea de la pat ca tragea de ea ca o apucata sa vada ce-i dupa ea. S-a distrat teribil cand a vazut barele de la patut, le-a si lins o tura!Si ca sa ne laudam...cred ca Sosolina incepe sa 'cante' - moraie atunci cand e f relaxata (la plimbare, inainte de a adormi, etc) pe diverse tonuri (nu suparate), daca merge muzica incepe sa moraie si ea - o fi vreo artista, ca taica-sau in tinerete!
Graviduta, eu am incercat sa-i dau putin ardei Sofieie, dar nu-i place, asa ca am renuntat deocamdata.Cu cartoful nu m-am omorat sa-i dau ca nu prea contine mare lucru in afara de amidon.
Dicirstea, avocado se da crud!Totul e sa ti-l accepte (Sofia face o mutra ingretosata cand i-l dau...). eu nu scot samburii de la dovlecei/zuchini, dar am grija sa-i aleg bucati mici, care au samburii moi si micuti. Dovlecelul e printre legumele cu risc foarte mic de alergii.Eu zic sa nu te mai stresezi ca nu-si baga feciorul tau picioarele in gurita. Sunt copii care nu o fac si basta!(se pare ca nici fiica-mea nu e fan ros de picioare).
Carstea, nu e nici o problema daca apare roseata si indurare in locul vaccinului. Stai linistita ca intr-o sapt, 10 zile va disparea.
Ioana13, ii dau doar laptic - e drept ca papa 6-7 masuri. asta noapte a cerut de mancare doar la 6 - eu tot sper...
Arcadia, inca nu au o culoare definita - e undeva intre caprui si verde (desi e posibil sa-i ramana asa, caci si eu tot asa ii am).Multumim de aprecieri
.
Motanel, trimite, te rog pe mailul comun colindele!Maine incerc sa trimit si eu unele.
Doxinu, un
ptr tine ptr duminica pe care ai avut-o Eu nu mai zic nimic, ca de joi pana azi am stat la ea...
. Nu e femeie rea, dar imi cam venea la un moment dat sa-i sar la beregata!
Madi, si Soso se trezeste uneori cam la ora-doua dupa ce adoarme seara, urland de mama foculuisi e greu sa o linistesc - banuiesc ca viseaza urat. In perioada cand se chinuia sa iasa dintisorul (se pare ca totusi e unul singur, nu doi cum mi s-a parut mie)se trezea des, tipa, maraia, isi freca gurita cu tot ce apuca (noaptea isi indesa dosul suzetei sau pumnisorul in gurita). La noi, gelul nu prea a avut efect. Cand a fost chiar rau de tot, i-am dat Nurofen.Felicitari ptr 'tata' si va doresc si 'mama' cat mai repede!
Andrada, felicitari pentru reusita cu kk!Noi n-am avut probleme de genul asta,dar imi imaginez stresul.Frumos fecior ai!Cum il pacalesti sa bea ceai, ca fiica-mea nu bea nimic ce nu-i lapte.
Ramona7, cel mai probabil ca era dintisorul. si da, e posibil sa-i doara urechile cand erup dintisorii.
La multe lunisoare:
Maria Eleonora de Mamibiutza
Maria Cristina de ManuC1010
Florin Mario de Iuliabraila
Teodor de Dyonise
Riana Alessya de Pauly !
Sa cresteti mari si sanatosi!
In SUA, stiu ca se recomanda avocado ca prima linie de diversficare...deci ma indoiesc de chestia cu potentialul alergizant. mai caut si citesc.
Gata, ca mi s-a plictisit gaza in brate. Somn usor tuturor!
Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)
angelabv spune:
La multe lunisoare:
Maria Eleonora de Mamibiutza
Maria Cristina de ManuC1010
Florin Mario de Iuliabraila
Teodor de Dyonise
Riana Alessya de Pauly !
Noi suntem bine, dar bate vintul foarte tare, abia am dormit azi-noapte. Eu, ca Nicole a tras un somn de la 7:30 pina la 6 dimineata. Seara se culca devreme dar doarme doar 2-3 reprize de 30 de minute in timpul zilei. Dar nu e mereu asa, uneori se trezeste pe la 11 si pe la 4...
Noi mincam fasolica din borcan, nu e favorita ei dar trebuie sa ne obisnuim...
Am vazut pozele cu fetele din Constanta,super mamici si super puiuti !!
Pepsi, am luat cereale fara lapte, de la Heinz - sper sa-i placa ...si pentru inceput am decis sa iau borcanele, tot Heinz...mai incolo o sa-i fac eu legumele, dar acum maninca putin si sunt destul de stresata cu diversificarea asta...
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
mary_lou spune:
La multi ani sarbatoritilor 

Asa cum am stabilit,vineri ne-am intalnit fetele din Cta in parculet.A fost o intalnire placuta si interesanta.Andrei aici de Vali este un scump si in poze eu il vedeam mult mai mare decat Paty dar in realitate e mai micut si asa de finut.

Teo de Bogalina aici este un picut mai mare si la fel de scumpel ca si Andrei.
Aici suntem mamicile cu piticii
Si Paty cu mami facuta de Bogalina

poze cu Patrick si noi
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)
mica0307 spune:
Of...grea e ziua asta de luni. Ca a trebuit sa fac curatenie in toata casa (inclusiv balcon
), sa fac supa pentru Maya si mancare pentru noi, am iesit in parc...si s-a cam dus ziua.
Azi Maya a mancat 250 de supa + putina tzitzi. Da nu prea a vrut sa doarma. In ceea ce priveste luatul in greutate sta ...rau tare. Adica a luat sub 200 grame in 3 sapt
. Hai ca iar ma cearta pepsi care vad ca nu a aparut pana acum
.
Uitati aici ce am cumparat de la kidex.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Pepsi spune:
v-am scris un mesaj de adio pe care l=am sters......merci andrada
florina21 NU e cine SE BANUIA si asta se stie din surse sigure...ba mai mult persoana banuita e cineva din quebec, adica mai aproape de mine decit ma asteptam.....stiti voi chestia cu sarpele la sin!
florina21, poate intr-o zi vei prinde si tu curaj sa iei telefonul si sa ma suni sa-mi zici ce ai de zis, pina atunci asa sa-ti ajute Dumnezeu!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
ramona7 spune:
PEPSI, sper ca glumesti cu mesajul de adio. Nu stiu cine e florina, dar simt ca esti o persoana prea faina ca sa iti pui mintea cu toti oamenii rai.
NOI TE IUBIM !!! Si copilul meu urlacios subscrie.

Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara