Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
bogalina spune:
am reusit si eu in sfarsit sa intru,imi tot zicea ca e o problema cu suportul tehnic al paginii pe care e forumul,ma rog,nu mai conteaza.voiam sa le multumesc lui Vali5 si lui mary-lou pt plimbarica,eu m-am simtit f.bine,sper ca si voi.Multumiri si mamicilor care si-au facut timp sa ne vada in poze.
Nici mie nu-mi vine sa cred ca ne-ai parasi draga noastra Pepsica pt cineva care nu merita !tu esti sufletul clubului nostru,ce ne facem fara tine?
AlexAlice spune:
Eu va citesc mereu dar nu am timp sa scriu si nici experienta, invat multe de la voi.
Am intrat insa sa ii spun Pepsicai sa nu plece...
Pepsi, esti un om deosebit si am atatea de invatat de la tine, mi-e asa drag sa iti citesc mesajele... Te rog mult continua sa iti impartasesti experienta cu noi! Nu lasa un om rau sa ne lipseasca de prietena noastra draga!
Te rog mult sa ignori rautatea acelei persoane.
Te pup si te imbratisez! 

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
ali24 spune:
doxinu votat
pepsi ma bucur ca te ai razgandit
.deci chiar nu merita ptr o persoana care nici macar nu a avut curajul sa iti spuna in fata ce o deranjeaza(
) sa ne parasesti pe noi toate care avem nevoie de sfaturile tale
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Motannel spune:
Pepsi, eram gata sa te cert si eu ... dar am vazut ca ai revenit la sentimente mai bune si m-am bucurat! Stii ca ne esti draga si nu merita sa pui l-a suflet rautatile unor persoane, mai ales ca nu fac parte din clubul nostru!
! Poate ne spui si noua misterul! Cum ti-ai dat seama? Asteptam foto cu zapada!
Paflo, imi pare rau pentru alergia mititicii! Sanatate va dorim!
Mica, super litere! Au fost scumpe? Din ce sunt facute? Cum le-ai lipit?
Graviduta, cu termometrul ai incercat?
Ckristina, am admirat-o pe Bianca! Ce mandra statea in leagan!
Angelabv, ti-am admirat dolofanica! Ai inceput diversificarea cu fasolica?
Doxinu, l-am votat pe frumuselul Stefan!
AlexAlice, ma bucur ca ai mai scris .... imi era dor sa-ti vad frumusica! Ce a crescut! Imbracat in roz ii sta super, iar cu agrafa in par ... ce sa mai zic!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
ancamari spune:
Pepsi - ce emotii ne dai!!!
Nu citisem de 3 zile, abia am reusit sa intru pe forum prin adresa de mail ca altfel nu merge si ce vad?
Noroc ca ai postat intre timp si pot sa ma culc linistita. Ca tot sunt iar singura cu Petitul toata saptamana
.
DidiAlex - vad ca piticii merg umar la umar. Succes cu diversificarea, la noi inainteaza foarte bine, mult mai bine decat speram.
Am vazut pozele de la intalnirea constantencelor! La vara va duceti si la plaja impreuna, poate venim si noi!
Mica - vazut si niste poze cu Maya
. Frumos si lampadarul de la IKEA, eu am din ala cu hartie pana jos, parca-mi incalzeste sufrageria.
Arcadia - si pozele voastre le-am vazut!
Voi ce culoare aveti ochii?
Ella - ce faci? cum te-ai descurcat in we cu Bobyta?
Andrada - bravo pt kk! Noi am rezolvat cu para (suc, max 20 ml/zi) la inceputul diversificarii. Cu ceva spanac nu merge? Eu am pus un pic in supa facuta azi. Ce parere ai despre branzica calcica? Ca ma chinui in fiecare zi sa fac. Macar merita?
Rezumat de meniu in afara de lapte propriu:
1.branzica calcica + 1 mar ras (bag la blender sa iasa ca o smantana groasa; daca simte gustul de mar nu prea vrea, dar nu e dupa el...), cam 100 ml
2.supa-crema (ca un pireu mai subtire) din multe legume+piept pui+ulei germei porumb, ~200-240 ml
3.branzica calcica + orez fiert (bag la blender sa iasa ca o smantana groasa, uneori pun un strop de suc de minola, ca prea are gust de carton) ~ 125 ml
Androix - pana la urma am pus 10 pastile de calciu lactic la 1l lapte Dorna cu 1.5% grasime si un pic mai multa lamaie (cred ca aici greseam, ca puneam numai 2-3 picaturi) si a iesit un pic mai multa branzica, oricum o mananca pe toata intr-o zi, dar asa parca se intelege ceva din ea.
Multumiri tuturor celor care ne-au felicitat de Sf. Andrei, stiu ca mai sunteti cateva care au facut-o la sfarsitul capitolului precedent, va pup pe toate, nu mai am putere sa mai citesc inca o data din urma.
Multumiri si pt grija purtata pt decalotare, am hotarat ca deocamdata (cel putin cateva luni) sa nu ducem copilul la chirurg, o sa mai incercam noi la baita. Bine ca sunteti aici!
Si bravo ca ati vorbit de avocado!
Noapte buna! Ca nu mai pot de somn.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
cristinamaria spune:
SALUTARE!!!!
Ne mai tineti minte?
In sfarsit am si eu net ( tare rau e cand te obisnuiesti ce ceva si ramai fara!) si cand sa intru...probleme la site 
Asa cum v-am spus ne-am mutat mai aproape de parintii mei ! A fost mare tambalau si in plus Rares s-a suparat tare si ne-a cam chinuit cu somnul!! Elteka nici nu stii cat te invidiez cat de mult calatoresti si ai obisnuit si baiatul! I-am dat cateva seri Peritol la sfatul pediatrei ( stiu ca este controversat insa dupa o saptamana de nedormit noaptea si smotru ziua am cedat nervos si fizic! Acum s-a mai linistit si sper sa revina la programul lui!
N-am reuisit sa citesc decat acest capitol si nu stiu daca mai apuc sa ma uit in urma~! Pepsi iar esti suparata??? Ce s-a mai intamplat? Oricum.... daca tu crezi ca te lasam sa pleci te inseli amarnic
!
Am vazut ca voi aveti dintisori.. la noi...inca nimic doar ca baga tot ce prinde in gurita si de 2 luni tot zic ca poate poate.....
Despre diversificare... la inceput am fost tare precauta dar acum am prins curaj si-i dau de toate.. permise:))!! Eu ii pun si un pic de sare! Mie pediatra mi-a spus sa gust mancarea .. daca-mi place mie sa-i dau daca nu sa ma mai gandesc
.. si sa nu dat cu rosii daca nu sunteti de acord...
Kay am inteles bine.. te intorci si tu maine!
Mai aveam multe de spus...... o sa revin!
Mi-a fost tare dor de voi!!!!
cristina cu
Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
AlexAlice spune:
Motanelule, esti o draguta 
Pozele de pe site sunt cam vechi, trebuie sa mai adaug cateva dar nu mai e spatiu. Alice s-a lungit mult in ultimele saptamani, a ajuns la 69 - 70 cm la 5 luni jumate. Cu diversificarea sunt stresata, nu prea stiu ce sa ii mai dau. Nu ii plac legumele pasate deloc, dar adora sucul de morcovi (la inceput nu se omora dupa el).
Am vazut poza Teodorei cu agrafe
Are niste ochisori superbi si o fetisoara tare expresiva!
de la Alice! Si eu vroiam sa ii pun al doilea nume Elena dar a insistat sotul sa ii punem nume african...
Noapte buna la toata lumea
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
lauradi spune:
Abia am terminat curatenia...greu,greu mai ales cand ai copil care nu vrea sa stea singur
Am vazut constantencele si puiutii ,unul mai dragut ca altul;dar ma asteptam la mai multe poze,mai fetelor
Ramona, eu stiu ca poate sa-l doara urechea de la dinti,dar vezi si tu...poate ar trebui sa intrebi si dr.
Cristina,
eu ,de fapt noi,ca plecam mereu in formatie completa
,vin mai mereu in Pitesti.Chiar saptamana asta sau daca nu cealalta trebuie sa vin sa-i arat profesorului planul lucrarii de licenta.Daca nu sunt pe fuga,cum a fost ultima oara si daca ai si tu timp ,poate ne vedem.
Foarte draguta Bia in leagan!Si pare cumintica,asa e?Hai ca io intreb in stanga si in dreapta daca sunt copiii asa cuminti cum par,ca si al meu pozeaza asa ,dar mi-a mancat sufletul!
De unde si cat leganusul?
Pepsi, are you out of your mind?Pai daca tu pleci,pe noi cui ne lasi???Nu stii cat esti de iubita si apreciata aici?Tu ai grija de toate,mereu ai cate o vorba,cate un sfat pentru fiecare dintre noi,asa ca ,te rog,revino-ti in fire si sa ne vedem de ale noastre,da?
Ei,bravo,vad ca intre timp ti-ai revenit!
Ella, ne scri in seara asta,nu?Ce face Bobytza?A primit mmulte cadouri?
Liviana, nici tu nu mai scri?Cum a fost ieri la Kidex?
Laura si DUCU (29.05.2007)
roxicucu spune:
Buna seara capsunici!!!!
Am ceva probleme cu baiatul cel mare si nu am avut timp sa mai scriu, in schimb am citit tot. De vineri Stefan a inceput sa tuseasca iar aseara a facut si febra, 38.2 asa ca astazi nu l-am mai dus la gradi si am fost cu el la medic - Rosu in gat. Sper sa nu se imbolnaveasca si cel mic...
Maine il duc la control la alergolog pe Stefan pentru ca i-au aparut niste brobonele pe spate si il mananca teribil, cu ocazia asta o sa-i mai facem cateva teste. Sotul meu este alergic la praful din atmosfera si are aceeasi mancarime de spate, pai ce ma fac daca si Stefan are tot asta? ca praful din aer nu am cum sa-l elimin. Se construieste langa blocul nostru un moll si intra o tona de praf in casa, pot eu sa stau cu carpa toata ziua in mana nu rezolv decat pe moment ca apoi iar se aseaza peste tot.
Aly24, cum fac sa-ti trimit filmele cu gimnastica Pilates, ai tu alta idee ca io ma gandeam ca le pun pe un cd si ti le trimit prin posta. Am vreo 4 filmulete, 3 dintre ele au cam de 500MB fiecare si unul are 3.5 GB ca e in format dvd. Oare merg arhivate si trimise pe mail-ul comun? Ma invata si pe mine cineva cum sa fac?
Andrada felicitari pentru reusita lui Antonio, s-o tina tot asa. Si eu ma chinuiam la inceput cu Andrei dar la el era prea moale si nu-i venea senzatia de kk si asa ca trebuia de fiecare data sa-l ajut eu cu termometrul. Imi era asa de frica ca se va obisnui asa dar am trecut in sfarsit de asta, acum face cam de 2-3 ori pe zi singur.
Dicirstea, de unde ai cumparat ulei din germeni de porumb? Este scump?
Pepsi uite un
si o
ca sa nu mai fii suparata. Am vazut ca spunea cineva sa punem bani mana de la mana ca sa venim sa-ti dam na-na. Doamne fereste, dar ce vina ai tu, mai bine folosim banii astia ca sa mergem s-o punem pe Florina asta la punct 

![]()
.
Hai ca eu incep deja sa ma antrenez 

![]()
Ma duc sa-mi trezesc cu fortza pe bebe care doarme de la ora 19.00 este ora 00.40 si nu a mancat masa de seara.
Nu reusesc sa trimit mesajul

imi zice ca nu gaseste serverul. Bine ca macar cand dau back imi apare din nou mesajul.
angelabv spune:
Da Motannel, stiu ca suna ciudat dar prima leguma cu care am inceput e fasolica. II dau dimineata si seara 2 linguri de cereale amestecate cu apa si la prinz legume. Asa e schema, legume verzi, apoi portocalii si galbene...Apoi la 2-3 sapt. dupa ce bag legume, incep cu fructele. Nu a fost prea incintata cu fasolica , sa vedem cum v-a reactiona mai departe. Suna ciudat, asa-i ?? Poate si alte fete s-au mirat, dar merg pe mina doctoritei...Nicole e OK, dar s-a strimbat la fasolica...i-am dat din borcanel, acum sper sa nu inteleaga cineva ca am inceput cu fasole frecata...
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole